בני אדם נולדו לרוץ . ההתפתחות

בני אדם נולדו לרוץ . ההתפתחות

של האדם לכפי שהוא היום נגרמה בשל יכולת הריצה כך לפי 2 חוקרים . בקישור

GOTN

New member
חחחח... שכחת גם:

בני האדם נועדו לאכול פירות וירקות... (לפי הידיים, צורת הלסת והשיניים וכו') ומצטער על החוסר בקישור, נו אז? אז בני האדם לא אוכלים ג'אנק פוד, לחם ועוד דברים שגורמים להם לטפוח כמו סופגניות? על זה נאמר: "אמור זה שם של דג"...

האמנם?

"בני האדם נועדו לאכול פירות וירקות"? לא נראה לי שזואולוגים מסכימים לטענה הזו. לדעתי אנחנו אוכלי כל. יש לך איזה מאמר שתומך בטענה שלך (ושהוא לא באתר של צמחונים...) ?

GOTN

New member
אין לי מאמר אבל...

קראתי על זה הרבה בספר שמדבר על תזונה... אני אחפש לך את השם שלו ואודיע לך וכן, בני האדם נועדו לאכול פירות וירקות

GOTN

New member
..... אמר בורא העולם

מאיפה לך? אין לנו שיניים של טורפים (השיניים של האדם שטוחות), יש לנו תוספתן (אמנם הוא מנוון אבל אתה לא יכול לדעת אם הוא היה פעיל בתקופה מוקדמת יותר), אין לנו שערות על הלשון כמו לטורפים (השערות מאפשרות לאכול בשר חי), אין לנו טפרים לציד, יש לנו ידיים ארוכות ורגליים ארוגות על מנת שנוכל "לקטוף" את הפירות והירקות ויש עוד הרבה דוגמאות שאני יכול להראות לך שהאדם הוא בהחלט לא טורף. ו-"בני האדם לא נועדו לעשות שום דבר" זה משפט קצת סתום, כל דבר בטבע יש לו תפקיד\תכלית\מטרה. כל מה שאין לו את הדברים הנ"ל נכחד...

נו ביימת.

אין לנו גם שיניים של אוכלי צמחים. לאף בעל חיים אין שערות על הלשון, והעובדה שהבאת טיעון מופרך כל כך מצביעה על מידת הרצינות בה יש להתייחס אלייך. "יש לנו ידיים ארוכות ורגליים ארוגות על מנת ש..." אני מניח שהתכוונת לרגליים ארוכות, ובכל מקרה זהו טיעון פאנגלוסי קלאסי.

GOTN

New member
מה זה????????????

"לאף בעל חיים אין שערות על הלשון" לך, תעשה שיעורי בית לפני שאתה מדבר, אתה סתם עושה מעצמך צחוק....

תביא דוגמא.

ולפני שאני מכין שיעורי בית, כמה שאלות אלייך: 1) מה מצפה את הלשון? 2) מאיזה עלה נבט בנויה הלשון? 3) מאיזה עלה נבט נוצרות השערות? 4) מה הרכבן של השערות? 5) מה זה שערות?

GOTN

New member
לכל משפחת החתוליים יש

שערות על הלשון! ולגבי שאלותייך.. אני אבדוק ואחזור אלייך (כשאני אחזור מהבסיס בעוד שבועיים)

meteorite

New member
אם

אם בני אדם נועדו לאכול רק פירות וירקות, לא היינו מעכלים בשר...

meteorite

New member
אבל עובדה

שמי שלא אוכל בשר, חייב לקבל תחליפים שלא תמיד נמצאים בצמחים. ולכן, ההשוואה של אכילת בשר עם אונס, לא רק שלא במקום, היא ממש לא נכונה!!!

לא בטוח שעניין ה B12 כזה חד משמעי.

כלומר כן יש קשר בין חוסר ב B12 לצמחונות. אבל גם לקרניבורים רבים יש חוסר ב B12, ולא נראה לי שכל צמחוני סובל מחוסר בויטמין. המנגנונים הקשורים ב B12 מאוד מורכבים, ונראה לי שעוד לא הובנו עד הסוף.

basmati

New member
דעתי בנושא זה

האדם צריך לאכול הרבה פירות וירקות, אבל זה לא אומר שהוא צריך לוותר על חלבונים מהחי וכמובן לא יפריז בהם.

מוכר וידוע

אבל ממה שאני שמעתי זה לא כזה פשוט. חוץ מזה לא נכון לומר: למשל B12. זה לא "למשל". B12 זה הדבר היחידי שנטען לגביו שחסר בתזונה צמחונית מאוזנת, וגם יש הסכמה אצל רבים מהצמחונים. לברזל יש מקורות צמחיים. וכן לכל הויטמינים שאינם B12 (אולי מלבד אילו שנוצרים בחשיפת הגוף לשמש)

למעלה