מלאך אתה נרגעתי
א איש עם מסיכה New member 29/4/10 #31 פפחחחחחח אני כבר שומע ברקע: זום זום זום עולה הזמר מכוורת הדבורים..... יש מצב שאת ובזיק ויויו?! מעניין על מה הזמר
פפחחחחחח אני כבר שומע ברקע: זום זום זום עולה הזמר מכוורת הדבורים..... יש מצב שאת ובזיק ויויו?! מעניין על מה הזמר
פ פסגות מושלגות New member 29/4/10 #26 איזה מזל.... הכרתי את פניך איזה מזל: חייכת אלי פתאום איזה מזל: הצעת לי ללכת יחד איתך אמרת - יש מקום שנינו יחד תחת מטריה אחת שנינו מדלגים על כל השלוליות עיר בגשם סחה לנו ככה - החיים יפים כדאי לכם לחיות! ... (מילים ולחן: נעמי שמר)
איזה מזל.... הכרתי את פניך איזה מזל: חייכת אלי פתאום איזה מזל: הצעת לי ללכת יחד איתך אמרת - יש מקום שנינו יחד תחת מטריה אחת שנינו מדלגים על כל השלוליות עיר בגשם סחה לנו ככה - החיים יפים כדאי לכם לחיות! ... (מילים ולחן: נעמי שמר)
ד דנה נמה קמה New member 29/4/10 #39 ומי תשפריץ בדיוק? אני מצהירה בזאת שמעולם לא השפרצתי ואין לי שמץ של מושג בהשפרצות.
נ נשקניתת New member 29/4/10 #53 לא יותר פשוט שתודי שריש גלי שאת מעוניינת שאגרום לך להשפריץ ? הסדנא שלי נפתחת היום אחה"צ תבואי בחולצה לבנה
לא יותר פשוט שתודי שריש גלי שאת מעוניינת שאגרום לך להשפריץ ? הסדנא שלי נפתחת היום אחה"צ תבואי בחולצה לבנה
V viento New member 29/4/10 #77 איגור?! מאיפה הבאת לי את איגור פתאום? (אייקון בורח בפחד). והסרט היפה שהיה לי בראש, שבו את ודנה משפריצות בצוותא, התפוגג לחלוטין
איגור?! מאיפה הבאת לי את איגור פתאום? (אייקון בורח בפחד). והסרט היפה שהיה לי בראש, שבו את ודנה משפריצות בצוותא, התפוגג לחלוטין
נ נשקניתת New member 29/4/10 #78 תרגע ומיד ../images/Emo88.gif התיכנון היה לעשות חזרות לשבועות אתה מוזמן ישירות לחזרה הגנרלית מעוניין ?
תרגע ומיד ../images/Emo88.gif התיכנון היה לעשות חזרות לשבועות אתה מוזמן ישירות לחזרה הגנרלית מעוניין ?
V viento New member 29/4/10 #80 אני יותר איש של בשר... אבל לא רוצה להצטייר כעקשן אז... תשלחי לי פרטים במסר