בני בן השנתיים וחצי רוצה רק אותי בלילה

היאלי4

New member
בני בן השנתיים וחצי רוצה רק אותי בלילה

שלום רב, אני אם לשני ילדים בתי בת 5 וחצי ובני בן שנתיים וחצי. בחצי שנה האחרונה בני מתעקש בכל פעם שקם משנתו שאשן ליידו במיטה וחצי של ביתי שצמודה למיטתו ואתן לו יד. חשוב לי להדגיש שהיו לו הרגלים נהדרים בזמן שהיה צריך להרדם והיה נרדם לבדו לאחר שהייתי משכיבה אותו לישון. כאשר בעלי קם אליו בלילה הוא צורח במשך זמן רב עד שהוא מקיא ורוצה רק אותי. הוא עדיין קם בלילה ומבקש דייסה, ובכל פעם שהוא קם לוקח לו בערך חצי שעה לחזור לשנתו. כאשר אני חוזרת למיטתי הוא קם ובוכה ומבקש שאבוא ליידו. חשוב לי לציין שאני מורה וסטודנטים לתואר שני במנהל עסקים והדבר דורש ממני זמן וכוח ופעמים רבות אני לומדת עד מאוחר ופשוט אין לי כח להכנס איתו לויכוחים אז אני ישנה ליידו רק שיתן לי לישון אבל הדבר לא נוח לי ולבעלי ומחסיר ממני שעות שינה רבות האם לתת לו לבכות כאשר בעלי מגיע אליו ולא להתערב? האם להתעקש איתו בלילה ולתת לו להעיר את כל הבית?? אודה על כל תשובה ועזרה כי אני ממש מרגישה חסרת אונים

ראשית חוכמה לעשות סדר עדיפויות

הילאי יקירה, האונים יחזרו אלייך כאשר יהיה לך ברור מה את רוצה? כעת, את רוצה שני דברים סותרים גם שהילד יירדם עצמאית במיטתו וגם שהדבר לא יידרוש ממך זמן וכוח כי את לומדת ואין לך כוח. אז... עלייך לעשות סדר עדיפויות בין השניים ,לבחור מה חשוב לך יותר? עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה