בני בן ה3

ענבלעמ

New member
בני בן ה3

שלום, בני בן 3 וחודשיים-ילד חכם,מדהים וסקרן... הוא ילד יחיד-נכד ראשון משני הצדדים ולכן גם קצת מפונק (לא ברמה של חנון בכיין)... יש לי מס' בעיות... אני קצת "עדינה" מידי איתו-רוב הזמן אני איתו (כשנולד היינו בבית שנה)כך שהוא מאוד קשור אלי ואני אליו... הנקתי 9 חודשים ומרוב העייפות שהיתה לי שמתי אותו אז איתנו במיטה וכך זה נשאר עד היום.בעלי מתעצבן ובצדק.אין פרטיות,הוא "חוגג" ודי עושה מה שהוא רוצה. קנינו לו מיטה וחצי (יש לו חדר מדהים)אבל הוא...איתנו.לא מסוגל לישון בחדרו. כשאנחנו הולכים לישון אני איתו במיטה (אחרת הוא יקום ויברח מהחדר.הוא לא יודע להירדם בעצמו).כך קורה שגם אני נרדמת יחד איתו..יש ימים שאני ובעלי בקושי מדברים כי אני נרדמת... אני יודעת שאני צריכה להיות חזקה ועקשנית (יש לי את הספר של סופר נני)אבל משום מה אין לי את הכוחות לריב איתו. התחיל גם משהו חדש..היינו בבריכה ואיזה ילדה לא נתנה לו את הנדנדה-הוא נשכב על הריצפה ובבבככהה..חצי שעה.הסברתי לו שהיא לא חייבת לתת לו כי עכשיו זה התור שלה.בדר"כ הוא מבין כי הוא בוגר אבל הוא המשיך בשלו...עמדתי אובדת עצות מתביישת מול הורים שמביטים בי.החלטתי להרים אותו בכוח ויצאנו לאוטו.בדרך הוא כבר "נרגע"...הוא משחק בי כל הזמן... מה לעשות??

למעלה