בני בן 5 אובחן PDD

netanelb5

New member
בני בן 5 אובחן PDD

אני אם לילד בן חמש PDD . לא מדבר, משמיע קולות.יש לו בעיה של רפלוקס, הוא כל הזמן מעלה גרה בתדירות גבוהה מאוד כבר יותר מחצי שנה. היינו בבדיקות ונתנו לו תרופה. הרופא אמר שזו התרופה היחידה שמתאימה לבעית הרפלוקס. מה אתם מייעצים לי? תודה אמא של נתנאל וחג חנוכה שמח לכם

ברוכה הבאה

ממליצים: לקרוא את כל מאמרי הפורום, וליצור קשר עם אחד מהמלווים המצויינים שם. ד"ר ברגר הוא רופא ילדים בעל ניסיון, גם בנושא הזה (בדיוק דיברנו איתו על זה השבוע, בקשר לתינוקנו בן ארבעת החודשים). להימנע ממוצרי חלב באופן גורף לפני כל דבר אחר. מה הילד אוכל? האם השתנה משהו בתזונה שלו כאשר התחיל "להעלות גרה"? בסביבה שלו? כתבת: "הרופא אמר שזו התרופה היחידה שמתאימה לבעית הרפלוקס". אני לא רופאה ובניגוד אליו לא ראיתי את הילד, אבל בדרך כלל יש יותר מדרך פעולה אפשרית אחת לבעיות. מהמרת שגם במקרה שלכם. איזו תרופה? האם היא אכן עוזרת?

netanelb5

New member
ברוכה הנמצאת,תגובה לתמי..

היו 2 שינויים משמעותיים לילד. השינוי הראשון זה שאני ואביו פרודים זמן רב והשינוי השני הוא שהילד התחיל לאכול הכול בגדול, אוכל בשר ועוף חופשי. התרופה שהוא לוקח נקראת zantac syrup. הוא בולע את התרופה בקלות. הוא ממש בולט בעלת גרה. ואני כבר לא יודעת מה עוד אפשר לעשות . האם זה עובר?או שזה אחד מהתופעות הקבועות של הpdd?ארצה לשמוע הורה או הורים שעברו את הרפלוקס עם ילדם, וושזה נעלם.

למעלה