בני בן 5.5

פיביס

New member
בני בן 5.5

הוא מאוד מפריע בכל מקום, צוחק על הגננת בגן, הגננת בצהרון, המורים בחוגים, ובעיקר לא מאפשר פעילות כלשהיא. היום קראו לי מהצהרון שאני אקח אותו הביתה בטענה שהוא צוחק על כולם וגורר אותם להפרעות. גם בבית הוא לא רגוע וחייב סיפוק מיידי, אם אני בשירותים והוא רוצה עוגייה הוא מתחיל להשתולל ולבכות כאילו חרב עליו עולמו. האם נירולוג יכול לעזור במקרה כזה?

לא....

נוירולוג לא יעזור....לפי דעתי אתה צריך לגשת לפסיכולוג ילדים.אני לא יודעת מה איתך אבל יש הורים שמעדיפים שלא לגשת לפסיכולוג. ואולי אתה צריך לעשות לו אבחון פסיכולוגי ואולי יש צורך ברטלין או בסוג אחר של תרופה כל שהיא בקיצור יש לפנות למומחים ולא להזניח את הנושא!!! כי אם הילד שלך עכשיו עושה בעיות...אני לא רוצה לדעת מה יהיה שהוא יהיה בגיל שלי (15). אני אישית לוקחת ריטלין עקב בעיות קשב ריכוז והיפר אקטיביות.

gal-or

New member
לדעתי האלמונית צודקת, אבל שווה לך

לנסות. עדי

faith2

New member
../images/Emo45.gif

לפעמים הבעיה היא לא התנהגותית, אלא רפואית....שווה ללכת למומחה לפני שנוזפים בילד..

joshh

New member
לפני שאת מחלקת לו רטלינים...

יש לי שאלה: האם את ניכנעת להשתוללות ולבכי שלו ? למה אני שואל - ילדים נוטים לשחק במה שעובד להם הכי טוב. מאוד יכול להיות שהוא מותח את המייתרים הנכונים בבית, ואז מעתיק את התנהגותו בחוץ כי הוא יודע שזה עובד לו. תחשבי על זה..

למעלה