בני בן 5

בני בן 5

אצל בני הופיעה נפיחות תחת העין(מעין "פנס"סגול-אדום)רופא ילדים אמר שזאת התחלה של דלקת עיניים. האם ניתן למרוח ואו לשים משהו כדי למנוע את התפשטות הדלקת?

לעין המתנפחת../images/Emo184.gif

להרגעה ניתן לשים על הנפיחות שקית תה. להורדת נפיחות לשים על המקום הנפוח מלפפון ירוק קר או לחילופין תפוח אדמה .

../images/Emo184.gifלמורה החביב

לבעית הקשב והריכוז יש תרופה חדשה טיבעית לחלוטין העשויה כולה על טהרת צמחי מרפא שמה קור וול מבית אנדרסון .פעילותה זהה לרטלין ולצפרלקס אולם ללא תופעות הלוואי לילד עד גיל 6 20 טיפות כל פעם ניתן לרכישה בבתי טבע ובבתי מרקחת אין צורך במרשם רופא

בני בן 10 עם קשב ורכוז

לשמחתי הוא מטופל ברטלין מזה מס שנים והתוצאות הן טובות למדי.לאחרונה החל גם טפול ברספרידל 0.6 פעמיים ביום...כך שנראה לי שמבחינה זו הוא מכוסה מכל הצדדים.אני אישית לא שמעתי על התרופה הטבעית ולא מכירה מישהו שמשתמש בה ומה היא אמורה לעשות...אך אשמח לשמוע פרטים כללים עליה..

קור ולול תוצאות נפלאות !!!

הבן שלי התחיל טיפול בקור ולול והתוצאות נפלאות . לפני שהחלטתי לנסות ולתת לו לקחתי בעצמי יומיים,מדהים !!! הייתי הרבה יותר ממוקדת ועניינית. בני בן 14.5 ומקבל 30 טיפות.ישנה אפשרות לראות ביו טיוב עדויות של הורים...וכן להיכנס לפורום הפרעות קשב וריכוז ולהתרשם... אני מניחה שאם ההורים לוקחים זה בהחלט עשוי להשפיע על האוירה בבית... בהצלחה

למעלה