בני הדם

Silverwolf

New member
בני הדם

אף אחד לא יודע מאיפה הם באו או למה אבל הם פה ואנחנו לא יכולים לעסות כלום. חלק אומרים שהם באו מכוכבים שבה ביקרנו אבל אני יודע את האמת זה התחיל לפני 13 התפרצויות הן התחילו כמו רעידות אדמה אבל די מהר הן הפכו פיצוצים אלימים של מגמה ואבני ברק, כל פיצוץ לכך איתו יותר ויותר קורבנות אני לא יודע איך זה קרה שאני לא נפגעתי אני הייתי תמיד הכי קרוב למקומות בהם זה קרה אבל לא קרה לי כלום כל פעם אותו הדבר זה היה כאילו שהפיצוצים עקבו אחרי לא משנה לאן הלכתי אז אני חשבתי ללכת פנימה לבפנים לבדוק מה גורם לפיצוצים אז ארזתי תרמיל ויצאתי לדרך לתוך הפיצוץ. כעבור יום של הליכה מיגעת פרשתי כנפים ועפתי מספר שעות אד שהגעתי לאזור השומם של הכוכב שבו אומרים התרסק המטאור שהכחיד את בני האדם יש החושבים שעדין יש כמה אבל הם השתנו הם נתנו לאינסטינקטים הפראים שלהם להשתלת. אז נחתי במכתש וחיפשתי כניסה לתוך האדמה אבל לא ראיתי כלום חוץ מחול אבל היה קשה לראות כי קצת קשה לראות כאשר יש שבע מאות קילומטר של מכתש לכל כיוון אז הוצאתי את "המחפש" והוא ישר הצביע למטה מתחתי האפתי מבט ואז ראיתי דלת איך לא ראיתי אותה אפילו שעמדתי אליה לא שמתי לב שהיא שם פתחתי אותה ואז ראיתי אותם בפעם הראשונה הם היו בני אדם אני חושב הם כלל לא נראו כמו מה שאני חשבתי הם היו שעירים ומקופלים הם הפכו לקופים פחות או יותר הם שלחו לי מבתים בוחנים עם העינים השחורות הגדולות שלהם ואז אחד תפש אותי בכתף. פרשתי כנפים בניסיון להשתחרר אבל ללא תוצאה הוא היה יותר חזק ממני בהרבה אז שלפתי סכין לפתע הוא עזב ואני החזקתי את הסכין בצורה מאימת כאשר הם התנפלו עלי מכל כיון אני לא יכלתי לעשות כלום. כאשר התעוררתי הייתי בכלוב בגובה די מאיום לפתע הרמתי את עיני וראיתי משהוא שלא חשבתי שאני יראה לעולם זה הייתי אני לא יכלתי לאמין למראה עיני זה הייתי אני אבל איך זה היה יכול להיות לפתע זה התחיל לדבר אני לא ישכך את זה לעולם "אני זה הם והם זה אני, אני זה אתה ואתה זה אני". לא שהבנתי מה הוא רוצה אבל כשראיתי את היצורים שנקראים "בני האדם" מסתובבים סביבו הבנתי שהוא המנהיג שלהם, חשבתי מספר שניות ואז אמרתי תשחררו אותי לא עשיתי שום דבר רע אני רק רוצה להפסיק את הפיצוצים, הוא נתן בי מבט ואז הוא צחק צחוק חזק מין צחוק מכני ואמר "אתה זה לא מה שיאצור אותנו אנו לא ניתן לחלק מהם לעצור אותנו אנו זה הם והם לא ניתנים לאצירה", לא משנה חשבתי, פרשתי כנפים בכלוב וחתחתי אותו לשני חלקים נתתי צלילה לכוון מטה אבל זה לא עזר לא זזתי פשוט כך לא זזתי אמרתי לא תשחרר אותי יצור מפגר!!! "אנחנו לא אוצרים אותך אתה עוצר אותך" כאשר הפסקתי לנופף בכנפים נעמדתי והלכתי לכוון של היצור המוזר ואמרתי אני יאצור אותך לא משנה מה תבין אני הוא התפתחות התבונה ואתה הוא יצור תפשי ביותר חסר חשיבות שלא יעצור אותי הבנתה שלפתי סכין ודקרתי אותו אבל הסכין נשברה ברגע שהיא נגעה בגופו התחלתי להילחץ אבל התחלתי להבין מה הוא אומר אז שאלתי מה יעצור אותך? הוא אמר "כלום רק החושך יכול לעצור את הם" מה איזה חושך חשוך פה גם כך מה כבר אני יכול לעסות לפתע הרגשתי רעידה קטנה לפתע המערה התחילה להתמות פנימה אבל כל אבן שהתקרבה ליצור התפוצצה ומכל פיצוץ הופיע אבני ברק וכל דבר שהאבנים פגעו בהם התאדה פתאום היצור אמר "תלך תעזוב את זה ואל תחזור כי זה אזור השליט והם לא אוהב יצורים שהוא לא זה" כעבור חודש אני עדין חיי בבתי חולים ומספר את הסיפור הזה אבל אף אחד לא זוכר את הפיצוצים או את בני האדם. כאילו שהם לא היו אף פעם כל אחד ששאלתי בקשר לבני האדם אומר שהשם אף פעם לא התקיימו ושאנחנו לא התפתחות של בני האדם כי לא אדם אנחנו בני הדם!!!! THE END

Yuli Gama

New member
ניקוד :)?

אני כעיקרון לא מבינה גדולה בזה, אבל התעוררה בי תחושה של חוסר ניקוד עמוק בתןך הסיפור. קשה להבין את המעבר בין המשפטים כאשר בכלל אין ניקודה. -אני לא בטוחה שהבנתי את הרעיון, הוא גורם הפיצוצים? מזה הפיצוצים? למה ומה הוא הלך לחפש? את מי הוא פגש? מי נגד מי? אולי זה רק אצלי, אבל אם מתעוררים כל כך הרבה שאלות, אז צריך שיהיה יותר הסבר או רמיזה בגוף הסיפור.

בלתי קריא

אין פיסוק, שגיאות כתיב יותר אפילו מאשר ספרים של הוצאת אסטרולוג, עלילה לא ברורה.

Lu Tze

New member
הסיפור עצמו גרוע.

אין שום ניקוד ויש המון שגיאות כתיב (או שזה אמור להיות חלק מהסיפור?) וגם כשמישהו מדבר לפעמים אין "גרשיים כאלה" שמסמלים דיבור עוד דבר זה שלפעמים הפיסקה חותכת את השור לשניים. העלילה עצמה ממש מוזרה (לא שזה דבר רע) ואין שום רקע. מה שכן, את רוב הבעיות הסיפור אפשר לתקן עם גירסה חדשה של וורד עם בודק שגיאות כתיב, אני מכוון שהבעיה העיקרית היא לא בסגנון הכתיבה או בעלילה אלא בפרטים הטכניים וזה מכשול שאפשר לעבור בלי בעיה. אה, מת על החתימה שלך. DUNE RULZ!

Boojie

New member
אה... מה?

שמע, אני לא יודעת, אולי הסיפור הזה נפלא ומשובח, אולי יש בו רעיונות עמוקים ונפלאים, אבל פשוט אי אפשר להבין אותם. קודם כל, דרושה הגהה רצינית מאד. הסיפור מלא שגיאות כתיב, ברמה שמקשה על ההבנה. שנית, כפי שנאמר כאן לפניי, הסיפור לוקה מאד ברצינות מבחינת הפיסוק, מה שמקשה עוד יותר על ההבנה. הדיאלוגים לא מופרדים, כך שקשה לדעת מי אומר מה, ורעיונות נכתבים ברצף כך שקשה לדעת איפה מתחיל משפט ואיפה הוא נגמר. ממה שהצלחתי להבין מרעיון הסיפור (וזה לא הרבה, לצערי), לא נראה שממש יש פה סיפור. יש פה איזשהו מאבק בלי משמעות של ממש. או שאולי יש לו משמעות, אבל פשוט אי אפשר להבין אותה בגלל הליקויים הטכניים. עצתי: תמצא מישהו שטוב בדברים האלה, ותן לו לעשות לך הגהה. כשהסיפור יהיה כתוב טכנית יותר טוב, אולי אפשר יהיה להבין טוב יותר את הרעיון.

למעלה