בני זוג ויחסים בתפוז
אנשים

בני זוג ויחסים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

הערב בבלוגTV: בשעה 17:00, האסטרולוגית טליה טל בתכנית הרוח שבחומר והפעם שאלות ותשובות, לייב בבלוגTV! אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלותיכם בפורום רוחני http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=120&msgid=119128108 ובשעה 19:00, סאני איילון מדברת עם אורית תורן, ניצן, שני ואדם על קייטנות ועל החופש הגדול בכלל! אל תחמיצו! http://he.blogtv.com/Shows/33106
החל מהשעה 20:30 תתארח בפורום בעלי חיים במערכת החינוך הגברת ננסי, מייסדת ויו"ר ארגון מ.ר.ח.ב.- האיגוד הישראלי לטיפול רגשי בעזרת בע"ח, ותשיב על שאלות הגולשים בנושא טיפול רגשי בעזרת בע"ח, ופעילות האיגוד ומטרותיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1017&MessageId=118878640
ומהשעה 21:00 תתארח בפורום מלחמת המינים, המטפלת הזוגית גילה הרן, מנהלת ת.ל.מ. אשקלון, המרכז לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון, ותשיב על שאלות הגולשים בנושא בני זוג ומערכות יחסים. איך אנחנו רוצים לבלות את הקיץ הזה? איפה אנחנו מכירים בני זוג פוטנציאלייים? כמה חשוב לנו להקפיד על כל התכונות שאנו מחפשים? על מה ניתן לוותר? איך לשמר ולתחזק קשרים איך לשמור על ההתלהבות? כולכם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1017&MessageId=118878640

S p r i n g B

New member
ושבו בנים לגבולם

אני מקווה שזה בסדר שאני פותחת שירשור, פשוט יש כמה דברים שרציתי לומר בנושא... קמתי היום בבוקר וכשהדלקתי טלוויזיה היא היתה על ערוץ 2. בכתוביות הגדולות למטה היה כתוב שאודי ואלדד חוזרים היום בארונות. היתה לי מין צביטה בלב. כאילו משהו קרס. אולי תגידו שהייתי תמימה, אבל עדיין היתה בי אמונה.. זה שובר הדבר הזה. שחררו אסירים - רוצחים חיים תמורת מתים, דבר שיכול לחרוץ גם את דינו של גילעד: אם אנחנו משחררים רוצחים חיים תמורת גופות, בשביל מה להשאיר את גילעד בחיים, במילא אפשר לתת להם גופה ובכל זאת לקבל אסירים... אני מסתכלת עכשיו על השכבה שלי למשל, אתה יכול לנחש מי מהם ילך לצבא ויהיה קרבי... דבר שגורם לי לחשוב: וואלה, יש מצב שיום אחד הם ילכו לצבא , לקרב ולא יחזרו הביתה: כי חטפו אותם והממשלה הפקירה אותם, כי הם נפצעו באימונים, כי הם נהרגו בקרב.... אני לא יודעת מה להגיד עוד. יהי זכרם של אודי גולדווסר ואלדד רגב צרורים בצרור החיים. יהי זיכרם ברוך.

יהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif

היו צריכים לבצע את העסקה הזאת *אחרי* שחרורו של גלעד. עכשיו המחיר של החמאס הולך לעלות, והרבה. יהי זכרם ברוך.
סופסוף שקט למשפחות...

dweck2k

New member
אני מצטער, אבל אני חייב להגיב

לא העסקה הזו היא מה שתחרוץ את דינו של גלעד שליט. כולם יודעים שהוא בחיים, כולם יודעים שהתג מחיר שלו גבוה יותר כשהוא בחיים. לאף אחד אין אינטרס להרוג אותו, בטח על רקע העסקה הנוכחית ועל רקע עסקאות קודמות שנעשו. הסיפור של העסקה הנוכחית היא שהנחת העבודה הייתה שגולדווסר ורגב בחיים ושלא יתקיים משא ומתן על אות חיים. חזבאללה לא רצה את זה וגם ישראל לא, אחרת היה משהו על אות חיים כמו שהיה בעבר. אם חמאס יהרוג את גלעד שליט הלגיטמציה שהוא מנסה להשיג בזירה הבינלאומית תלך קיבינימאט. התגובה של ישראל תהיה מאוד חריפה, וזה לא משהו שישרת את האינטרסים הפוליטיים של החמאס. עוד תיקון, אין שום קשר בין חמאס וחזבאללה, והדבר היחיד שמקשר בינהם הוא ששניהם רוצים להכנס בישראל כמה שיותר בהתאם לאינטרסים הפוליטיים המקומיים שלהם. אם זה יעשה אותם חזקים יותר בלבנון/רצועת עזה - הם ימשיכו את המאבק. אם לא, אז לא. המלחמה היא סך הכול המשך של מדיניות כלשהי והיא נכנסת כשהדיפלומטיה נכשלת. והדבר שהכי קומם אותי, הממשלה לא הפקירה את גלעד שליט, אודי גולדווסר ואלדד רגב. משא ומתן עם ארגון טרור הוא ארוך, חשאי, מתיש ומייאש. הוא איטי נורא בגלל חוסר נכונות של הצד השני, והניסיון להתיש ולעשות נזק לישראל דרך הסבל של המשפחות. כולם יודעים שמשפחות כועסות פוגעות בלגיטימציה של ממשלות פעילות. זה ככה גם בלבנון וגם בישראל. יש המון שיקולים בעד ונגד מו"מ על חטופים (בטח כאלו שמצבם לא ברור), אבל בשורה התחתונה - המחירים שישראל משלמת על חטופים ועל גופות רק מוכיחים שיש למדינה מחויבות גבוהה, לממשלה ובטח גם לצבא. לקח רק שנתיים להחזיר אותם. אני אומר רק כי במו"מ הקודם על שלושת החטופים וטננבאום זה לקח 3.5 ולפני זה היו מו"מ שלקחו גם 8 שנים וגם 5 שנים. זה צריך להעיד על משהו. דוויק

ברור שלעסקה הזאת יש השפעה על העסקה של שליט!!

אם הם קיבלו את קונטאר ועוד 199 גופות+ 4 שבויים ממלחמת לבנון השניה עבור חללים!! אז עכשיו כשיש להם את שליט חי שזה כבר עלות מחיר גבוהה בהרבה, למה שהם לא ידרשו יותר? אנחנו נתנו משהו בעבור משהו מסויים. הם ידרשו לפחות כפול. אף אחד לא טען שהעסקה הולכת לחרוץ את גורלו של שליט-היא הולכת להשפיע.

dweck2k

New member
תקראי על עסקת ג'יבריל.

זה מה שמשנה לעסקת שליט, לא הנוכחית.

S p r i n g B

New member
תגובה לקטע האחרון

לא התכוונתי שהממשלה הפקירה את אודי ואלדד, כתבתי מה יקרה אם החברים שלי ייחטפו חס וחלילה והממשלה תפקיר אותם. לא התכוונתי שהממשלה הפקירה את אודי ואלדד, עובדה הם כאן שוב, עדיף שיהיו קבורים כאן.

למעלה