בני זוג ויחסים בתפוז
אנשים

בני זוג ויחסים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

הערב בבלוגTV: בשעה 17:00, האסטרולוגית טליה טל בתכנית הרוח שבחומר והפעם שאלות ותשובות, לייב בבלוגTV! אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלותיכם בפורום רוחני http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=120&msgid=119128108 ובשעה 19:00, סאני איילון מדברת עם אורית תורן, ניצן, שני ואדם על קייטנות ועל החופש הגדול בכלל! אל תחמיצו! http://he.blogtv.com/Shows/33106
החל מהשעה 20:30 תתארח בפורום בעלי חיים במערכת החינוך הגברת ננסי, מייסדת ויו"ר ארגון מ.ר.ח.ב.- האיגוד הישראלי לטיפול רגשי בעזרת בע"ח, ותשיב על שאלות הגולשים בנושא טיפול רגשי בעזרת בע"ח, ופעילות האיגוד ומטרותיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1017&MessageId=118878640
ומהשעה 21:00 תתארח בפורום מלחמת המינים, המטפלת הזוגית גילה הרן, מנהלת ת.ל.מ. אשקלון, המרכז לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון, ותשיב על שאלות הגולשים בנושא בני זוג ומערכות יחסים. איך אנחנו רוצים לבלות את הקיץ הזה? איפה אנחנו מכירים בני זוג פוטנציאלייים? כמה חשוב לנו להקפיד על כל התכונות שאנו מחפשים? על מה ניתן לוותר? איך לשמר ולתחזק קשרים איך לשמור על ההתלהבות? כולכם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1017&MessageId=118878640

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo207.gifתגידו , רק לי נדמה

או שהייסקול מיוזיקל הישראלי יהיה כישלון שישראל עוד לא ראה אפעם?!
[איזו הגזמה חחח ]

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifחח כן עם עובדות לא מתווכחים O:

סחטיין על המהירות!

ראיתי כבר פרסום על 3 מופעים../images/Emo122.gif

so עלוב \: מה אמיר פיי גוטמן עוזר להם? לא חבל לו?

oOosapiroOo

New member
חח כן אהה

אני אוהבת את אמיר הוא כזה חתייייך!!3> אבל הוא במיקרה במאי ובמיקרה הוא עוזר במאי של הדבר הזה

אל תדברו איתי בכלל על הגועל נפש הזה....

ראיתי רק את הפרומו שלהם באחד הערוצים ופשוט התמוגגתי. ככה בדיוק, אבל בדיוק איחלתי להם שזה ייצא. חבורה של חסרי כשרון וה"כוכבת" שנראית כמו האובר שלי בבנק... אני מאחלת להם מכל הלב הצלחה בדיוק כמו שמגיע להם. ממש בדיוק. שימשיכו כך. ממש כך והנקמה המתוקה כבר פה.

Irland

New member
אתם פתטיים שזה לא יאומן

אולי המחזמר גרוע עם חסרי כישרון, נגיד ש. אבל מה אם גילת היתה בו? אז הייתם אומרים את אותו הדבר? נתערב שלא? אתם עסוקים בלהכפיש רק בגלל שאהובת ליבכם לא משתתפת וזה באמת פתטי וילדותי מצדכם. במיוחד המנהלת שאמורה להיות המבוגרת פה מכפישה את המחזמר כמו ילדה בת 12 שהבן אדם שהיא כל כך מעריצה לא משתתף בו.

אולי פתטיים או איך שלא תקראי לזה..

אבל חברת דיסני בחרה בגילת הלל לשיר את שיר הנושא של הסרט Breaking Free - High School Musical בגרסה בעברית בשם - "ממריאים". הוחלט ע"י חברת הפקה ישראלית להקים גם על הבמות בישראל את המחזמר וליהקה על המחזמר נערים רבים. מה שאנחנו המעריצים של גילת הלל כועסים עליו ויסכימו איתי שבצדק, שההפקה מראש לא הכניסה את גילת הלל למחזמר!!! לפחות היו מזמינים אותה לאודישנים, אם לא הייתה מצליחה אולי היינו אומרים לא נורא ויהיו עוד הזדמנויות.. אבל למה לשלול מראש את מי שעם כל הכבוד נבחרה ע"י חברת דיסני?! על זה אנחנו כועסים!!! על ההפקה! ובגלל זה אנחנו לא מאחלים את ההצלחה למחזמר!!

אז מאיה, בהתייחס לדבריך:

אני דווקא כן מאחלת להפקה הצלחה ואמרתי את זה קודם. אני חושבת שההפקה הגרועה תזדקק לכל איחול שכזה. ובקשר לגילת ופרשת האודישן: אמרנו את דברינו.יותר נכון מעל אלף איש אמרו דברם... בסופו של דבר העם יצביע ברגליים ונראה מי יצדק בסוף. זה לא קשה לראות ולא צריך להיות נביא בשביל זה...רק קצת סבלנות. הזה, מכל הלב אני אומרת את זה.... הם זקוקים לכל איחול ותפילה, וברכה וקמע כדי שהמופע הזה יתרומם.....אזז מה אכפת לי לאחל..... ואל תתעצבני מכל הודעה, שהרי ידוע שמההפקה עצמה מכניסים לכאן אנשים שיגיבו ויעשו עבורם את העבודה... אלו חוקי המשחק בייבי.... מוכר , נדוש ולא מזיז לנו את הגבה השמאלית. נכון? אני רק אספר לך שחברה שלי קיבלה בהנחה גדולה , כרטיסים למופע ממקום העבודה שלה, ובאה לבתה [ילדה שעולה לכתה ב'] ואמרה לה בשמחה שהיא השיגה לה כרטיסים להופעה של הסרט שהיא כל כך אוהבת, והילדה אמרה לה בבוז שתחליף אותם לפסטיגל או משהו אחר, כי כולם אומרים בבית הספר שזה מופע איכסה, ואם ילדה כזאת קטנה אומרת את זה, כלומר: הילדים בעצמם כבר מדברים בכתות, אז זה אומר דרשני.... עזבי , אל תתעצבני ותראי לבד את התוצאות.
ממני אנחנו רק נחכה

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!

שאלתי כמה חברות שלי שנורא אוהבות את הסרט שהן פשוט מופתעות מההפקה..

יש הבדל בין הכפשה לבין לומר מה שאנחנו חשים

ואם זה מפריע לך, אז אל תכנס לכאן ודי. מערכת הפורומים היא במה חופשית להעלאת דיעות וכאן הנהגתי מלכתחילה חירות שלמה בקשר למה שאומרים. זה הפורום של גילת הלל ופה אנחנו אומרים מה שרוצים, כמה שרוצים ואיך שרוצים, גם בקשר לגילת וגם בקשר לנושאים אחרים. מי שרוצה מוזמן להצטרף, מי שלא... הדלת בכוון ההוא. יש המוני פורומים מוצלחים בתפפוז. כאן זה הבית שלנו ובשבילנו! ועוד דבר: אם יש לך הסתייגות מדרך ניהולי את/ה מוזמנ/ת לפנות להנהלת תפוז, או לאחד הפורומים שמתעסקים בכך ולהעביר ביקורת בונה על דרך ניהולי. אני מברכת על כל ביקורת. לא כל אחד חייב לקבל את דרכי, אבל זוהי דרכי. ועוד דבר אחרון: אני לא מעריצה את גילת הלל, אני אוהבת ומכבדת אותה. יש הבדל מהותי ותהומי בין שני הדברים. מאחלת לך אחלה יום , שבוע טוב ותודה שביקרת אצלינו. בכבוד רב: אריאלה פיקסלר אלון מנהלת פורום גילת הלל

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאה כן?

ואם אני אגיד לך שילדים שבכלל לא קשורים לגילת אומרים שהייסקול יהיה כישלון ? לא אמרתי שאני נגד זה, פשוט אמרתי שזה לא יהיה הצלחה גדולה ..

אם אנחנו פתאטיים אל תכנס לכאן.

לפי מה שידוע לי לא עומדים לך ברגעים אלה עם סכין מעל הראש כדי שתלחץ "פורום גילת הלל" נכון? אני בטוחה שלאריאלה היה חשוב שגילת תשתתף, וכן, זה מכעיס שהיא לא שם. ואולי יש דרך להביע דברים, חשבת על זה? אני מניחה שאם למישהו יש משהו להגיד שיגיד - גם אם זה לא רק "שיאואואו ^#$$^#$^#@# איזה מושי!#%!@%! זאק אפרון עשה לי חמישייה אמן סלעעעעעעעע@$^@"
בקיצור, שיהיה יום טוב. ועשה לכולנו טובה, Get A Life, ואל תכנס למקומות שאתה לא רוצה להיות בהם.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifמה זאק?../images/Emo69.gif

התלתלים של קורבין בלו הכי סקסיים #$^&$)%@%! XD

למעלה