בני כמה אתם בערך?

אני 16 וחשבתי שאני הכי גדולה פה...

כנראה שלא רק ילדים קטנים רואים דיג´ימון, טוב אפשר להבין למה... אפילו אני בקושי מבינה מה קורה בעונה השלישית

fay valentine

New member
אני לא מבינה

למה אנשים חושבים שדיג´ימון זה רק לילדים. זה יפה ואפשר לראות את זה בכל גיל! אני אישית רואה את זה בגלל שזה נחמ, בגלל השונן-איי ובגלל האנימציה.... ההורים שלי אומרים לי שאני תינוקית בגלל שאני רואה את זה... הם כל כך לא מבינים....

star_female

New member
אני רואה דיג´ימון....

כי זאת סדרה טובה.. ממש לא אכפת לי מה קהל היעד שלה. חוץ מזה, אנימות לילדים בד"כ הן לילדים לא בגלל שהן ילדותיות, אלא בגלל שהן.. אממ.. חינוכיות. טוב, לא יודעת, זה קשה להסביר. ^^; אולי זה כמו ששוג´ו/שונן מיועד לבנות/בנים, אבל זה לא אומר שהמין השני לא יכול לראות את זה ולהנות מזה... חוץ מזה... אני לא חושבת שילדים קטנים הם אלה שמעריצים את כל זוגות היאוי/יורי... ^^;; אז הם לא היחידים שרואים את הסדרה.

Nifredil

New member
אני בת 14.

אני חושבת שזה ממכר, או שזה פשוט סידרה מאוד טובה באופן יוצא-דופן יחסית לסדרות מצויירות אחרות, או שניהם. אני למשל התחלתי לראות את-זה לפני שנתיים וחצי ומאז "נדבקתי" לזה...

star_female

New member
לא בהכרח...

יש *המון* סדרות אנימה ממכרות... דיג´ימון אולי יוצאת דופן בזה שהיא סדרת אנימה לילדים ממכרת.. למרות שגם כאלה יש. אבל זאת בין היחידות שמשדרים בארץ. ^_^

יאקומו

New member
אני בת 12!../images/Emo26.gif יש כאן משהו חשוב!|

כל החברות שלי חושבות שאני ילדותית, אבל דיג´ימון היא בעצם סדרה נורא בוגרת! יש שם את גיל ההתבגרות, התמודדות עם פירוד הורים, מי שיש לו עוד שיציע!

kohene

New member
אני בן 16 וחצי

אני זוכר שכשהייתי חמשוש היינו שומעים את השביעיסטים המשועממים שרים באמצע הלילה את הפתיח של דיג´ימון.

למעלה