בני כמה המשתתפים כאן בפורום?? והאם יש כאן משהו שמבין בנדל"ן בראשל"צ?
ג גלי של יונתן 1 New member 7/2/05 #1 בני כמה המשתתפים כאן בפורום?? והאם יש כאן משהו שמבין בנדל"ן בראשל"צ?
ר רויטל ולירון New member 8/2/05 #2 הרוב האמת צעירים יחסית , אבל יש כמה כמוני למשל שקצת יותר בוגרים (לפחות בגיל...) ומה זאת אומרת מבין בנדל"ן? מה השאלה?
הרוב האמת צעירים יחסית , אבל יש כמה כמוני למשל שקצת יותר בוגרים (לפחות בגיל...) ומה זאת אומרת מבין בנדל"ן? מה השאלה?
S SoldieRonit New member 8/2/05 #3 היי גלי מה נשמע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני מבינה בבייביסיטר בראשון (סתם סתם-היא פשוט מכירה אותי מפורום אחר-אני לא מטרידה אנשים שרק הכרתי ישר בזה )
היי גלי מה נשמע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני מבינה בבייביסיטר בראשון (סתם סתם-היא פשוט מכירה אותי מפורום אחר-אני לא מטרידה אנשים שרק הכרתי ישר בזה )
S SoldieRonit New member 8/2/05 #5 זה נשמע לי ציני למדיי ../images/Emo123.gif א.אני לא זקוקה לבייביסיטרים חדשים-אני גם ככה טובעת עד מעל הראש. ב.יש מספיק אנשים ש"ממנים" אותי עד לסוף החודש וגם אחרי ג.לא תודה,אני מסתדרת לבד יפה מאוד מחוץ לתחומי הפורום (או בפורום של מישהו אחר )
זה נשמע לי ציני למדיי ../images/Emo123.gif א.אני לא זקוקה לבייביסיטרים חדשים-אני גם ככה טובעת עד מעל הראש. ב.יש מספיק אנשים ש"ממנים" אותי עד לסוף החודש וגם אחרי ג.לא תודה,אני מסתדרת לבד יפה מאוד מחוץ לתחומי הפורום (או בפורום של מישהו אחר )