בני כשריאל נחשד בהטרדה מינית

ZiV GiLbOa

New member
בני כשריאל נחשד בהטרדה מינית

ארבעה חודשים לפני הבחירות מתגלה פרשייה שיכולה לשנות את פני הדברים: עובדת עירייה תובעת את ראש העיר בגין הטרדה מינית והתנכלות. מתוך גיליון מסר 12 של עיתון מעלה אדומים: המתלונננת, עובדת העירייה אומר כי בני כשריאל נהג לשאול אותה כיצד בילתה בלילה, העיר לה הערות מיניות בוטות ואף הציע לה לנהל עימו יחיסים רומנטיים. מנצג, אומר בני כשריאל כי מדובר בנקמנות מתוכננת ומתזומנת על רקע עבודה. וכי לא היו דברים מעולם. חשוב לציין כי העובדת לא פונה למשטרה אלא מגיעה תביעה בבית המשפט. המתלוננת מגיעה מוכנה עם רשימת דרישות כפיצוי: איסור על כשריאל להתערב בעינייניה המקצועיין והאישיים מינוי מזכירה אישית במשרה מלאה אסקת ציוד משרדע ללשכתה פיצוי בסך 350 אלף ש"ח לדעתי, דברים אלו גורמים לחשוב שהמתלוננת מנסה להוציא דברים מראש העיר על לא עוול בכפיו. אז אנחנו שואלים: באמת הייתה הטרדה? אם כן הייתה הטרדה, מה צריך לעשות ראש העיר בעוד ארבעה חודשים? אם לא, מה דינה של המתלוננת?

וואי - איזו הפגזה ! ואם לאמר את האמת...

אני יודעת על זה כבר מזמן ,רק אסור היה לי לדבר על זה ועכשיו כשזה כבר גלוי וידוע - אז אני משחררת אנחת רווחה על כך שזה כבר לא סוד. מה אני חושבת ? לא אומר בפורום בפרהסיה ,אבל ימים יגידו. מעניין אותי מאוד לדעת האם עכשיו העירייה היתה שמחה לדעת שיש פורום שיכול להעלות את מחשבות התושבים והלך הרוח של הבוחרים !!ולשתף פעולה איתנו
בדיעבד ,דווקא בימים אלו ,היה חשוב להשמיע את התושבים ,ואם כאן לא המקום -מה כן ?????

למעלה