היי! הכנת לוח! איזה יופי. עם החוטים האלה. איך מיקה ישר מצטרפת? אה, תהילה הביאה אותה. טוהר מצאה דרך. אני יודע על מה מדובר! ואיך אני אוהב את הקלוזאפים על המבט הזומם של טוהר.
עכבישי זאב איתנו בלב! עכבישי זאב איתנו בלב! סליחה. טוהר תמיד נכנסת. לא פייר. אה, מיקה עוזרת. נראה לי אביה מאוהב. המבט הזומם...
מסכן הלל. הוא לבד בבית וזה שובר פעמיים. גם בגלל שאין את רינת, וגם בגלל שזאת סדרה אחרת. מה הוא ראה בכלל? לא הבנתי? אבא של הלל קורא לו בשמות מוזרים. נוגט. תוסיף חמאת בוטנים או זעתר לנוגט.
מוכרים לי החדשים. טוהר, זה לא בסדר. תדעי לך. יש מישהו שמחכה לך. לא, הם לא מתוקים! רק טוהר!
היא נכנסה לדיכאון. חבל. מי עם חולצה לא מחמיאה? לא ליבונת. ואם לא נעשה כישוף! לא. יהודית, לא עכשיו. חמאמה?
אני עדיין מציע לבדוק אם יש שם עכבישי זאב. מיקה היא הבת של נועה, מגיע לה הכל. אה, נכון, את אוהבת. מי יצרה את זה? והאם יש שם דמות חדשה שרוצה ללטף את ה... חיות? לא יודע, יש איזו אחת שמשוטטת לה בסדרות. אתם לא מבינים, תהילה מעדיפה מה הבעיה או בת השוטר. והיא אכן מעצבנת. מה יש? אוי. מישהו בא אליה.
מעניין מה הלל ראה. אוי, כן. אבל אל תדאגו ילדים. הוא בא רק כדי להתחתן שם. ודיר באלק אתם מפריעים לכלה, היא יכולה להרוג אתכם. חייבים לנשנש משהו.
אני חושב שלא בסדר. אני חושב שיש כאן אהבה. מה היא עשתה?
אני הפסקתי לעקוב אחרי המשפחות של שושה גורן. פחות עוקב כבר. א"א במובן שזה היה השם כדי להיות ראשונה בספר טלפונים. תמיד מסנג'רים את ליבי. מסכנה.
הרב? לא! אח של ההוא מאתמול! מה אתה עושה כאן? מאיר מאוד מוכשר, תדעו לכם. כן, הסדרה איבדה קשר לשם. הם כבר לא בני מצווה. שוקי! מהסדרה הקודמת-קודמת! פפאיה זה לא פרי העץ? מתי אני אזכה להגיד ליואב איזו חוויה ראיתי איתו... הרב מתחתן, נכון? מה, הוא לא בכושר, מה? זה של היוצרת שתספר לכם.
הם לא מתוקים! רק טוהר! אה, כסף. לא יפה.
זה יבנה או יבנה? לבד, אה? אתה צריך למצוא לך מישהי. בחורה יצירתית. לא הבנתי למה אסף משחק כל כך הרבה דתיים. כן, איזה איש. מי כתב את זה? אה. איזה איש! אחלה איש! טוב, אסור לסרב לו.
תהילה היא כמו חברה קנאית ורעילה. טוהר מאוהבת. מה, תשנו את הצבע. יש ירושלים שחורה, ירושלים ורודה... נכון, אתם יכולים גם את זה אבל לא רציתי להציע.
תגידו, ההיא עושה משהו חוץ מלהביא שייקים?
אני של נעליי כשחן אמסלם מבקשת. לא עכשיו, לא עכשיו, יהודית לא רוצה עכשיו. יכול להיות שהוא ליקט פטריות. לא, אבל אני אשמח לאנשים מהצד שלך במשפחה. אגב, אם היה לי שקל כל פעם שחן אמסלם ניהלה מוסד משפחתי למאכל...
זמבורות זה סיגי סידרה. תהיו אלמוניים לאלמוני! מה זה סורי? מי אמר לך להגיד את זה? לא, אני פשוט... היה לי פלאשבק. תהילה, די להיות חברה אובססיבית! תהילה, אולי גם את צריכה ללכת במקרה? לא?
יבוא יום ונטע כרמלי תשחק בחורה ראשית בסדרה רצינית. אתם יודעים, מהסוג של נעלמים. ירון יודע. ירון אוהב אותה.
מה אימא? מה אימא? יש לך בחורה אחרת. אבל מה ראית, הלל? אה. מזוודות. וואו, איזה מילים יפות, הרב. אתה כזה נהדר, מושלם, חשוב, נחמד... מה? מי כתב את הטקסט הזה?
יעלי!!!!!!!!!!! שמוזר לי שהיא לא חב"דניקית. אבל היא בסדר. תראו, אני אישית הייתי אומר שמעבר מהילה ליעלי זאת קצת ירידה ברמה. אני הייתי מוכן לנסות, כי היא לא כזאת גרועה, וכולנו אוהבים אותה.
אז מיקה עושה משהו...