בני מצווה 2- פרק 25- סמי האוגר הנעלם

YossihNew

Well-known member
🐹

אז מה יהיה בהפגנה מול בסטיאן אחזקות?

איזה סוד מיקה מסתירה?

ומי זאת הדודה המועדפת על הלל?

YossihNew

Well-known member
עכבישי זאב איתנו בלב! תגידו, זאת לא הייתה ההזיה של טוהר בפרק הקודם? היי סטיב. סטיב, גם לי יש סוד עליך. קשור לתמונה... לשיימינג שעשית פעם... לביוש...

כן, חזרנו. בכל מקרה- ביוש! שעשית לשירה אהובתי. למי הצילו? עכבישי זאב איתנו בלב! מעניין איך מעיין תהיה בחזי ובניו. והאם היא תהיה הבת של הרב סדן.

נעמי, אני מזהה אותך מקילומטרים. לא אמרת מי זה סמי.

אנחנו סומכים על תהילה?! בחייאת. למה מיקה מדברת כמו תהילה? זה מתפשט החרא הזה? שיט, יש לנו שתיים. אתם לא עושים שוב את הזה עם הדגל, נכון? קדש חייך לכם. כן, אני לא רואה את תהילה עם אנשים קולניים ופדחנים.

סטיב, פוקוס. תתמקד. אוי, שיט, עוד אחת! יש לכם מלא חברות. לא סומך על אימא של נעמי. אחרי עניין המחוננים בשנה שעברה? תחזור למקום, סטיב.

שמואל מרדכי דוד שלכם? איש אלמוני. צרפתי! הוא צרפתי! לכן הם לא בארץ!

עכבישי זאב איתנו בלב! לא משנה.

למי אכפת? הוא אלמוני! מזלכם שאתם חמודים. לא מתוקים. נכון? רק טוהר.

שקט, הלל, אתה מביך אותנו מול המשפחה הנהדרת שלך! כן, היא אוהבת אוכל מוזר. אמרתי לכם. היא אוהבת אותך יותר מכולם. נכון? ידעתם שיש מדע על עגבניות בטוסט?

הלל, תרטיב לי את הבוהן במיץ גויאבה מיד! לא משנה.

מה תבחרי, טוהר? מה תבחרי?

וואו, הדלת הזאת ממש שינתה אותם. מה יקרה אם אני אעבור בה? בנוגע לזה שהיא אוהבת אוכל מוזר. אני רק אגיד לכם שהדודה של הלל אוהבת סופגניה סופגנית. תאמינו לי. אם היה לי שקל על כל פעם שיעלי שיחקה דתייה דומה באופי לדתי המוזר בסדרה, היו לי שני שקלים. אבל היא באה מכפר חב"ד, ובני ברק לא מעניינת.

סירופ מלפפון?! איך הגעתם לזה?! מה קרה לשחקנית של תמר שהיא בשלט רחוק? אני לא הבנתי את הקטע של אלה בשייקיז. והם גם לא שרים בשייק, זה בעייתי.

הם יודעים שאתם פה. וואו, מה כבר ישתבש?! באמת, אני שואל. מה ישתבש?! 1-2-3 קא. תנסו. אל תדאגי, טוהר, בפרק הבא בטח תגלי משהו.

פספסנו את הבר מצווה של הלל? חבל. תודה, שף ויעלי.

האמת שאם אני הייתי מיקה גם אני הייתי בורח מתהילה. מה תראו? המתחם ה-25 שוב?

ברור שהוא. מעניין. נראה שהיא איתך ביותר דרכים מאחת.

הלל, יש סיבה שאתה לא הסולן. אימא כן. יודעת לשיר נהדר. תשעה בצב. אני מקשיב לכל מה שרינת אומרת. אופס. היי, הלל.

כן, זה די מצחיק.

בפעם המאה! תשתיקו טלפונים לפני מעקב!

עוד פעם מבריחים יודאיקה? אופס.​

למעלה