בני מצווה 2- פרק 28- דותן והתיקנים

YossihNew

Well-known member
🪳

אז מה תמרה עושה בבית אורן?

האם מיקה ותהילה ישלימו?

ומי חוזר אלינו היום?

YossihNew

Well-known member
אה... אז מה, תמרה? מה קורה בעסקי היודאיקה? גם אני לא יכול להתעלם מהיופי. שלך. לא לא לא, טוהר רק דומה לאביגיל זגורי.

איזה יום נישואין? הם בירושלים, קל להגיע לעיר העתיקה. אח שלה, גבריאל! לא שלך, תמרה! הוא אח שלה! האח שהיא גרמה לו ל... לא משנה. לא מסתבכים עם טליה. כן, כן, יותר מכולם.

אח, עונה ראשונה. צרפתים. המון צרפתים.

לא אמרנו שסגרנו את החשבון עם חנן? להלל יש חקירה משלו ולנעמי גם. האימא המעצבנת של נעמי צעקה עליה?

ולזה אני קורא מושלמת. מאוד מושלמת. תגידו, אי אפשר שדותן ואמיתי יהיו חברים? אני מסכים עם מיקה. לא רוצים להיות עם תהילה. לא, ילד מוזר. בגלל זה אני אוהב את יפית יותר מכולם. אלא אם שמרית באה ואז זה מאבק קשה.

לא, אל תדאגי, תמרה, הוא רק נראה מוזר, הוא מותק כשמכירים אותו. תיקי תפילין מעור, זה אומר שאני שם עור בעור? אבל איזה תיק, אביה? קנבס? צודק, הלל.

מאיפה הם השיגו את המפתח?

לא חייב לדבר, אהובה. ברור לכם שתהילה היא לא מי שהתכוונתי אליה. כן? נועה תהיה הגורם המאחד. כולם אוהבים אותה.

תמיד! רואה, דותן, האפקט של יפית משפיע.

למה יש שם סירופ מלפפון לעזאזל?! נפגשתם ולא במקרה. מי זאת? לכי מפה. אה, הוא לא רוצה ללמוד, מה? לא בדיוק, מה? אם תרצי הוא יביא לך מנגינה.

הלל, הקורנפלקס שלך... הלל לא מאלתר טוב. משהו במאי מקריפ בתפקיד הזה. אחרי פורים משלוח מנות, אביה?

יותר מדי פרקים לאחרונה ראיתי עם אנשים שננעלים באותו חדר כדי להשלים. איך אני מתגעגע ליפית צועקת. בעיקר בלייב. עם ספר תורה. כן, היא אימהית ביותר.

אבל עם נועה את חולקת גנים. כן? אוקיי, פתרתן את זה. את מנצחת בכללי.

לא, תהילה, הקשבת למיקה כל הזמן הזה. אבל מיקה לא סיפרה לה שעומר מאוהב בטוהר? כן, בימים האחרונים... אתם מבינים, טוהר מתכוננת לסדרה החדשה שם היא תהיה עם לי בירן בקאסט. ולו יש אקסיות בחו"ל.

עלילת נעמי והאימא המעצבנת לא נמשכת?

לא קשור בכלל. היא מעדיפה אותו על פני צרפתי. כן, הכי הרבה מכולם. כן, הווריד במצח. תופעה משפחתית ידועה.

כן, אצל הלל אין קשר להורים. איזה גרה פה.

מעניין איך נטע תהיה בחזי ובניו. תמיד בבני מצווה אני מחכה לסדרות אחרות שלה. ויוה לה פראנס!

הם רק פותחים דלתות פה.​

למעלה