אני גם לא מבין איך אתם פותחים דלתות ואז בתחילת הפרק הבא אין דלת וחדר! זאת הונאת הציבור! לא, הוא לא מפחיד, הוא מצחיק. עד הסוף! סליחה, יצא לי.
צרפתי. מה אני אגיד לכם. זאת הבעיה שלנו. הם צרפתים. איפה אימא הנפלאה באמת? אני רוצה עוד אימא נפלאה.
אז הם פינו חדר. למה תמיד יש למשפחת אורן בעיות עם אנשים קרובים למשפחה של אימא?!
הכל באשמת הצרפתים מול הצרפתים. מה יש למיתר עם צרפתים? אנחנו לא רוצים להטריד את אימא המושלמת. כן, תשתה מלפפון, יהלי.
אבל למה הלבישו אותה כל כך מזעזע? אין דוור.
נעמי כבר ערה מזמן. תגידו, היא התבגרה מאז עד הסוכן? לא יודע מה היה, מה לא היה, הוא יצא ברבע לשמונה. היא כותבת שירים ל... לא משנה. לסדרה השנייה. בסדרה השנייה זה לא היה קורה! בעצם זה כן היה קורה.
הלל, בשר לא אוכלים לפני 11 בבוקר! לא נכון, הלל. גם ארוחות הלילה הן הארוחות הכי חשובות בלילה. אני חושב שמישהו נותן להלל קנאביס. בגלל זה הוא במאנצ'יז תמידי. כן, גם אלה שאומרים להפריט. כנראה שכן, אני לא יודע, אנחנו חייבים לו המון כסף בגלל השירים. רק לאחרונה סגרנו.
גם מחזה, גם ירין אורון... יותר מדי דברים משתלבים פה. וטוהר במשולש. הזוי. לא, היא יצאה כמו אחותך הקטנה. אתה מנסה לבחוש, אמיתי. מתעלמים ממנה בכל הסדרות.
מעניין. מאוד מעניין.
איזה זמר זה הפעם? כן, היא צריכה לצרוח. לא, לא שוב, טוהר. הרב יואל, יש לו אח יותר גדול ממנו בתורה. טוהר מכירה. יש לך מזל שלא בא הרב מהשכונה של אימא של יהלי! הוא ממש קיצוני. ביי, ד"ש לשמרית! מה? הם מכירים... מה לפתור, מה היא, הילי?
כן, חצילים של יהודית לא עכשיו. אני חושב שהפרסום עלה לליבי לראש. גם אני! נקרא לרזי!
זה כתב עברי עתיק. לא?
חירבה חירבה הרמת פה. כפסע, כפסע. גם את זה לקחו מהסוכן. מה הבעיה זאת סדרה אחרת! ולכו תדעו אם היא שברה... להוא... את היד. המסתורין של הדברים הקטנים. ברוגע כמו דמבלדור בסרט הרביעי. תודה הרב עמיחי, ירום הודו וירום אשתו. יותר מדי אנשים שולחים את טוהר לעשות דברים ולא דואגים לזה.
בסדרה השניה היא ממש צנועה. ציפור גן עדן זה גם פרח. אגב, לוקח המון זמן להבין למה קוראים לפרח ככה. כן, זה נכון.
שכחתי שנעמי האקרית. זאת השווארמה מהבוקר? ספינר? ישן.
אבל מתי מאיר יקבל תפקיד רציני? לא מתנ"ס? רק טוהר, אל תשברי לו את היד. כן, הוא... הוא היה נשוי לבת שלה. בגלל זה הוא...
השיר האהוב על מנתחי לב. שוב ליבי שרה? אוי, מונטאז'. תהילה לא תבוא לשיעור קריאה בתורה?
נמאס לה? זהו? אחלה ליבונת. וזה לא ישנה את העובדה שיש לה סדרה שנייה. טליה לא אמינה.
זה לא יפה, הרב יואל. אחיך דוד שלה.
הלל חכם. וצריך את האוכל שלו.
אוי שיט. מנזרים. וההוא.