בחייאת? לפעמים הטוויסטים פה הזויים לגמרי. סתם בזבנו פרק. טוב, זאת מיתר... כן, זה מכתב אזהרה. תמר? תמר פה? סתם, תמר תהיה מחר.
לא, זה משהו מוזר. אגב, שמתם לב שהשושן בלוגו של הסדרה? כן, למה מלכתחילה לא קראו לה? מש.
תגידו, מה יצא עם השיעורים של טוהר? כן, אנחנו רואים אותו. אה, אוקיי. איפה היית, שוקי, כשהיה צריך להחמיא לאביה? תקנו דברים שילדים אוהבים. פיצה, ברד. להביא איזה ממתק מוזר, בטח.
למה אני מכיר את השירים האלה? למה? יש להם המון תאריכים. לא, סבא אליהו לא מגיע, כמו שבצפוף סבתא רומיה לא הגיעה. סתם, הוא כן יגיע. יהודית, לא עכשיו. היית צריכה קודם.
השיטות האלה כל כך פרימיטיביות.
ידעתי שהלל יביא משהו. הלל, אתה לא צרפתי מהצרפתים האלה. לא, לא, זה מתאים לסדרה השנייה, הלל. זאת עם אנה.
לכו תדעו. מנזר יכול להיות הגיוני. ביי, נעמי. אה, את פה?
טוב, שיהיה אשם. גם ככה אני לא חשבתי שהוא ראוי לניקול בסדרה השנייה.
בוטבול שלונסקי. אני אזכור. רוטב סרפדים בפסטה? לא, לא החובזות. אוי שיט, זה המנות האלה. לא רוצים נבטים! רוצים קובה!
מה חווה? איזו חווה? שיגדל שוב דגים. דג. בסדר, יופי. הלל לא מתכוון, הוא מתכוון גם לאוכל שהוא אוהב.
נוצרי לי מדי. היי לך, שחקן מוכשר. שמשום מה מדבר באיטלקית. נטע ואיתי? בחייאת, מי יאמין לכם?
למה תמיד הקייל?! למה?! זאת מפה. מפה תמיד מכוונת צפונה. הו, הנה הדרכה שאני רוצה.
אין נזירות? אז מי גר כאן?
ברור שהרב עמיחי חזר, מאור עינינו, האיש הכי מדהים בעולם הזה, ה... מה כתוב פה, מיתר? לא ברור.
לא מסתבכים עם טוהר. תשאלו את המדריך שלה. אם תמצאו אותו. אבל למה הם תמיד מאמינים ככה סתם?
אני אוהב קובה. בלי קייל. לא, הוא התחתן עם אימא שלו.
נעמי עסוקה כזאת. עם אימא מעצבנת כזאת. גם תהילה, גם הפתעה. לא טוב.
התגעגעתי שהוא קורא לו דוק. איפה אימא הנפלאה באמת? אבל לא אמרנו שסגרנו את החוב עם חנן? עוד שוטר יוסי כהן?! אני חושב שמישהו עובד על מנו.
איטלקית זה הגיוני. התרגום שלו לא היה הגיוני.
מנזרים זה תמיד מפחיד.
ברור שהוא שיקר לכם.