בני מצווה 2- פרק 34- שירה מגלה את האמת

YossihNew

Well-known member
|שף|:-0

אז מה החבורה תעשה במנזר?

למה הלל כועס?

איך יהיה ביום הנישואין של אריאל וטליה?

ומה בעצם הסוד של רינת?

YossihNew

Well-known member
בפרק הבא בבני מצווה! מישהו דוקר מישהו, אבל בפרק הבא מסתבר שהוא פספס והכל בסדר. הסימנים על השעון?

שעון לא עובד. מעניין. אני נחרד לחשוב איזה עוגיות זה.

היי! זאת הסדרה של ה... היא... נו, כולם שם צופים בה. געגועים לנעמי, והשאלה היא מתי אפגוש אותה "במקרה" באחד התיאטראות בצפון? היא הולכת לשם, תדעו. יום פרת משה רבנו?! בחייאת. אבל אריאל שכח. היו לו מלא דברים שהוא חשב שתכף באים. מה עם סיבוב הקניונים שהבטחת? ים המלח. זאת אומרת שטליה במקום מאוד נמוך.

חבל שהם לא מכינים סופגניות סופגניות. אה, את כל זה לעוגיות. אני גם לא אוהב את נעמי והלל. מפחידים מאוד. כן. מה? שירה הבינה משהו?

שוב אלברטו והמנזר... והם לא יחזרו מיד. נכון? זה אף פעם לא קורה.

למה הוא אובססיבי לסרפדים העונה? הפתעה מאוד ספציפית. יפה, צודק.

מי שלא קלטה את הקשר הידידותי ביניכם זאת מיתר. אתם לא יכולים שניכם להיות שף! זה בעייתי. ידעתם שאתמול להילה ולאורן נגמרה הצגה? מעניין שגם שם הם שיחקו. טוב, אני לא ראיתי את הילה שם. את שיפי כן.

מה את, גיא זוארץ?

מיקה יודעת להקסים. כמו אימא. אבל אני רק שאלה- בסוף היא לא מסתירה כלום, רק מבלה עם חברים אחרים? אה, מה פתאום. אפילו לא... לא מצאתי דמיון...

צאי לדרך! היא לא תיזהר.

אה. הבנתי. העתק כמובן. אבל מאוד נאמן למקור. הם למדו מ... ההן...

מה, הם ביחד? אבא שלו בארץ? אם הילה סעדה אומרת שהיא לא רוצה לשמוע אז היא לא רוצה לשמוע. עם כל הכבוד. היא הרי מושלמת.

פספסת דברים דווקא בבית שלך, הלל. ממש ממש לא ביחד! הם ממש לא ביחד, זה ממש לא ביחד כמה שהם לא ביחד!

טוטי ואביוש לא מגיעים היום, הם עסוקים במשימה. תדעו שהכל יהיה בסדר בסוף, היא תראה. גם איתו דיברו? הוא חכם ממה שהוא נראה. למה קמומיל? מה הפשט? תורידי את הקיטבג.

אבל מה המטרה?

מסכן אלברטו, כמה מסנג'רים אותו. אביה, מה שברת?!

מטומטמים! הם אף פעם לא בורחים. חבל, הייתי משאיר רק את תהילה שם.

למה תמיד התוכניות משתבשות? אויייייייי אלברטו, היא פתאום סחרחרה!

זה היה קרוב.

אבל הלל דווקא ישמח, לא? לא? או שמרחיקים ביניהם? היי. אתה. לפחות זה כן ישפיע על הפרק הבא.

אה, זה לא הסוף. אוי. את תהילה ואביה ראית. טוהר נעלמה. תעברו לפרק הבא והיא תגיע. מה אכפת לכם?

אה, זה הסוף? טוהר, היא לא מבינה עברית.​

למעלה