בני מצווה 2- פרק 36- יהודית והנודל

YossihNew

Well-known member
|אליהו|:-[

אז איך ילך המבצע בחנות?

האם הרב יואל יסכין לשבוע התרומות?

ומי יעזור לשולה ויהודית?

YossihNew

Well-known member
עציץ יפה.

מה, יום כיפור? מה סליחה?

תמהרי, תהילה.

כן, כן, הפתיעה אותך. טוב, מקסימום תהילה מתה וזה... אה... טוב, שבוע הבא נפגוש ילדות אחרות של רותם קינן. אה, היא חיה. נו. חבל. כן, היא הצליחה.

אביה, זה לא יעבוד. גם שבוע התרומות. אני אומר לכם, כשבנות זגורי נמצאות עם רב חדש זה רק מסבך את העניינים. טוב, כמו שאמרתי, זה לא יעבוד. אתם יודעים שהן לא מבינות! הנעמיות!

תבדקו אם אין שם מכשיר ציתות. לא? פה לא הסדרתיים. כן, טליה מעכשיו תתפרנס רק מקרמיקה. אה, היא לא שמה לב.

איבדנו את המגע הבין אישי. וכמה אתה החתמת, אביה?! אה?! היי, הרב. למה שוקי מזיז את הידיים? אתה לא יכול לדבר ככה על הרב עמיחי. יש לו חברים במקומות הגבוהים. הנה, למשל, למה שוקי מדבר ככה? כי אמרו לו לדבר ככה. החברים של הרב עמיחי. אה, גם הרב רץ? אני מניח שכל המחמאות האלה באות ממקום שיודע. ואני לא מדבר על שוקי.

אני העדפתי את יהודית שליבי עשתה. אבל עכשיו דיברתן. ליבי, תביאי כובע. היא אמרה קרוקודיל?!

אני עדיין לא הבנתי מה הקשר בין הגמ"ח ליבנה. לא משנה. לא, לא חנן בן ארי, אנחנו חייבים לו מלא כסף. הפסיקו לייצר את זה?! לא ידעתי. זה בטח טבע בשוק. חה חה... כמו שטוהר גרמה לו להרגיש לימוד תורה לנשים? מה דרכי נועם, מה אתה, מש"ס?

איזה איפור במים? מצב קשה. טוב, יהודית גם ככה לא דיברה הרבה. אתה צודק, אמיתי. אתה צודק. נועלים אותן! בחדר עם טרנטולה!

אבל אמרנו שמספיק עם התמלוגים לחנן! אתם יודעים שהם לא יודעים לנגן באמת. אבל הם מזכירים לי את הפיג'מות בגרסה הדתית. הפיג'מות חוזרים ובתשובה...

איך הם תמיד לא מסתכלים לאחור.

יופי, הנה, חזר. תחזור בתשובה. עם תשובה. לא משנה. יש שדים צדיקים?

כמה טיפש בן אדם יכול להיות? לא, לא אמרתי בקול.

תמיד יש תוכנית ב'!

כן, אי הבנה. הם עפריטים. אני חושב.

זאת באמת האמת.

בן אדם, עלה למעלה. עלה. יאללה, תהילה. אה. הבנתי.

הספיק לו ממיקה. כן, הם הכניסו.

הבעיה שנעמי לא מרגישה. לא הבנת? כולם בסוף מגיעים לשייקיז. למה אתם לא יכולים להיות יותר ברורים?! טוב, זה מתקזז כי לקחת לו את תמר.

זה כי הם פלשו ספציפית בפרק חמש עשרה! וזה הרגע הכי עצוב בסדרה! טוב, הלך על ההצטיינות של תהילה.​

שיר m

Well-known member
הרבה עלילות בפרק אחד

אבל לא הבנתי, הם ארגנו יום תרומות מהרגע להרגע בשביל להשיג שבוע תרומות?
אתם כבר שם, אז פשוט תמשיכו... מה זה משנה המיקום...

כל הכבוד אביה התותח

למעלה