בני מצווה 2- פרק 39- האמת על אבא של הלל

YossihNew

Well-known member
:-0|סיר|

אז מה מיכאל מסתיר מהלל?

האם טוהר ואביתר יגלו את הדרך לאוצר?

והאם נועה ואלעד כבר לא? מה...? אה, אלעד עסוק! משפחה אחרת? אוקיי.

YossihNew

Well-known member
תגידו, מה עם ההצגה של ליבי? כן, שמור נעליו. הלל המסכן. טוהר, את חושדת בהלל? אסור לך.

כל העונות מתעללים בו. גם רומנטית, גם משפחתית. לפחות להלל יש משפחה תומכת. אחלה דודה ואימא נהדרת. גם אם לא מחוברת לחשמל ובטוחה שכפר חב"ד יותר טוב מבני ברק.

אבא עסוק, בנות. הוא מתעסק במשפחה אחרת. לא שיש לי בעיה, אבל...

נועה צודקת. אני אוטומטית אומר ש... למרות שידעתם שרותם הוא המורה של נועה אסטנג'לוב למשחק?! ידעתם את זה?! לא ידעתם! או לפחות הוא מנתח איתה תסריטים. אז מה יותר טוב? מלכה או שליח של מלכה יותר גדולה?

אצל תהילה בטח היו ויכוחים יותר מדי צעקניים. זאת הייתה עדנה. אין מה להפסיד חוץ מזה שהיא תגיד "מוש". הטבלה לא תעזור לך!

ליבי לא עכשיו?! לא טוב. אתם לא רוצים שנועה תשחק מונופול. למרות שזה משחק מאוד כיפי, תדעו. שוב המתחם? די עם זה. אף אחד לא צופה בזה. חוץ מנעה ריי. ולמרות שברקע זאת חברה טובה של ליבי, אביב טומי כרמי.

מסכן הלל. זה השם החדש לסדרה.

לאן מוריה נעלמה? כן, אשמתך! אשמתך! היא צודקת! היא תמיד צודקת!

ליבי מחזיקה אותו בת ערובה אולי? שימו לב לצליל הנחשים כשליבי מדברת. מה, שיש לכם גם נמלים? הדיירים הקודמים זה יהודית? ליבי לגמרי שדה.

האנשים בקהילה. מי האנשים מהקהילה? הרב עמיחי סדן? הרב יואל? שוקי? בחייאת.

אמרתי כבר שהלל מסכן? אמרתי.

השניים, השניים. היא השתזפה, מוריה. תכף נראה אותה שוב בפול ספיד. אני מצטער, תהילה ומוריה. שאתן תצטרכו להתנתק מנועה. לא, אבל תהילה, אצלכן זאת הייתה עדנה, היא צרחה. למה הוא נשמע כמו ילד פסטיגל?

המון בני עקיבא יש להם. קוראים לו עשהאל?! אני גם הייתי בורח. לאיפה שקברנו את השיר של האימא המעצבנת של נעמי. הווהו ווהו מטליה מוכיח שהיא למדה מסבא. מה? הרוחות שוברות יד לאנשים? אולי הן שברו את היד למדריך של טוהר? מה עם המדריך של טוהר?

משהו ישתבש.

הו! הנה, היא שמחה! כבר יופי! אבל אין לך בת אחרת היום? טוב, לא משנה, אתה עוזר לנועה אסטנג'לוב. דברים חשובים מאוד. הם לא מתוקים! רק טוהר! ימות המשיח. גברים לא נפרדים ממירי. למרות שאני תמיד ידעתי. אין יותר מדי לאהוב אותה, שכחתם? אבל מוריה, עדכנו אותך שאין פיצה? יותר פנטסטי שאלעד ילך וישאיר את נועה לבד.

אתה לא מבין, אמיתי? היא לא רוצה לבד, לבד. או להישאר לבד בבית. טוב, ותשתדלי לא לצחוק שאת מדברת עם בן אדם בשם... עשהאל?

בשם השם נעשה ונצליח!

כן הם כן.

אולי הם מחכים להם שם. סימנסונוב. יופי, טוהר.

רחמים על הלל. שוב.

וזה מה?

מה הם ראו?​

למעלה