בני משפחתנו בעלי החיים

סיפורה של נולי!

אני רוצה לספר לכם את סיפורה הקצרצר של החתולה שלי! לחתולה שלי קוראים נולי והיא חצי פרסית! לכלבה של סבתא שלי יש וטרינר אחד שסיפר לה שמישהו השאיר חתולה ליד המרפאה שלו, חתולה בת כמה שבועות....אז אמא שלי ברגע של חולשה הסכימה וכבר חודש וחצי-חודשיים אצלנו! למרות שהוא אמר שהיא הייתה בת כמה שבועות, שבועיים אחרי שקיבלנו אותה לקחנו אותה לוטרינר שגר די קרוב אלינו ושם אמרו שהיא בת 3-4 חודשים אז לפי הגודל שלה בוטרינר השני צודק! ו...זהו! בינתיים היא ממשיכה להיות שובבה ומאושרת שהיא מצאה בית חם ואוהב! אני אשים פה תמונה שלה ועוד תמונה בהודעה הבאה! ביי, נטע

adipo

New member
הםםםםםם

הכלב הקטן, החמווווד והמסכן שלי ננשך אתמול בידי רוטווילר ענק (הכלב שלי הוא פינצ´ר, שמינית ממנו). אז לקחנו אותו ישר לוטרינר והוא הורדם וטופל, ואז החזרנו אותו ב 11 בלילה ואני נשארתי לידו עד שהוא יתעורר מההרדמה (הוא התעורר בסביבות 1). היום בבוקר הוא נראה במצב נפשי ירוד ביותר, מפוחד, לא רוצה לצאת החוצה אפילו בשביל צרכיו, כל כך כל כך אומלל... עצוב לי מאוד! וג עצוב לי על הכלב התוקף, כי למרות שהוא תקף את שוגי שלי הוא בטח יצטרך ללכת למכלאה, כי אמא שלי עושה הרבה גלים מהסיפור, ושם בטח ירדימו אותו כי אף אחד לא יסכים לקחת אותו
עכשיו ממש עצוב לי. אוףףףףףףףף

lilithmm

New member
לא בטוח

לגבי בני אדם כן, אבל אני לא בטוחה שמדובר באותו תהליך כאשר כלב נושך כלב

adva g

New member
נולי ממש חמודה!

וכל הכבוד לכם שאימצתם אותה. בכל מקרה, נשמע לי מאוד מוזר שאחד הוטרינרים לא ידע בת כמה היא...

Flames

New member
עדיפו, ../images/Emo41.gif

תשכנע את אמא שלך לא להתלונן. אני לא יודעת מה לגבי כלבים, אבל אם כלב נושך אדם שמים אותו בהסגר, ואין צורך לפרט לך איזה עינוי זה בשבילו. מה שכדאי לעשות זה לתפוס מילה עם בעל הכלב, לדרוש ולחייב אותו להראות לכם פנקס חיסונים, ולאפשר לכם לראות מה שלום הכלב שלו לאחר 10 ימים (זמן לפריצת כלבת).ממילא בהסגר עושים אותו דבר. לכלב הזה יש בכלל בעלים? אגב, אם הכלב שלכם מחוסן, אין לכם בכלל מה לדאוג.

m_shy

New member
מי שאינו יכול להכות החמור

מכה את האוכף. מטבע לשון שאולי טוב שלא השתרש יותר מידי טוב, אבל רלוונטי למקרה ז, לא?: באופן מוזר בתכלית, החוק גובה מבעלי החיים את המחיר עבור טמטומם של אנשים. רוטווילר הוא לא כלב לחובבנים, ואלא אם כן מדובר ב"תאונה", שהכלב ברח לבעליו למרות ששמר עליו באופן סביר, הרי שמדובר בעוד... חובבן. הכלב לא אשם, כי כלב אינו יכול להיות אשם. ומכל תלונה שלא תהיה דוקא הכלב ישלם את המחיר - ולא בעליו. פשוט חבל. אמא שלך רוצה שיעשה הצדק - אבל בשביל לבגיע לצדק - לא זו הדרך... שי משולם

enbalush

New member
שי מה זה ה"מטבע" לשון המחריד הזה???

פה זה פורום בעד חיות לא נגד! צריך להוציא ביטויים פרימיטבים מהלקסיקון

m_shy

New member
מטבע לשון...

זה אולי המקום להזכיר, שמטבעות לשון אינם בגדר המלצה מכל סוג שהוא, כמו לדוגמא: כאשר נשענתי על הכתף של אמא´לה שלי, והיא הגיבה ב"קנה לך גויה" (כלומר - "שתוכל להשען עליה במקום עלי") היא לא התכוונה מילולית שאקנה לי גויה... או לפחות כך היא טענה בתוקף! שי משולם

morality

New member
שי, לדעתי אמא שלך התכוונה ../images/Emo8.gif

שתקנה לך גויה (נוכריה) בכלל...

m_shy

New member
אה...כן, יכול להיות. אבל "לקנות"??

וכמה טוב שיש מי שלוקח את הדברים קצת בקלות...
שי משולם

m_shy

New member
בני משפחתנו בעלי החיים../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif

khri123

New member
אני לא יודעת מה לעשות!!!!

אני לא יודעת אם אתם תתמכו בשאלה או ברעיון אבל יש לי גור דלמטי בן 3 חודשים והוא מופרע לגמרי. אני לא רוצה למסור אותו ו אני רוצה לאלף אותו קצת. אם מישהו יודע איפה מאלפים כלבים. מקום טוב ולא קשוח, אני אשמח לעיצה טובה. תודה רבה לכולכם. לירן

feline9

New member
תראי...

צריך לקחת בחשבון כמה דברים: א. הוא גור, וגורים נוטים להיות פעילים מאוד ו"מופרעים". ב. הוא דלמטי כך שקרוב לוודאי הוא תמיד יהיה פעיל יותר מכלבים אחרים. כמה המלצות: אם אתם רוצים אותו רגוע יותר אפשר לסרס אותו דבר ראשון. מאלף טוב באזור גוש-דן: עדי (גבר), חמוד נורא ועם הרבה סבלנות: 497344-052 לא להתייאש ובהצלחה!!

למעלה