תלוי מי החברים
פעם הבת הזמינה את "המופרעת" של השכבה, והייתה לי פגישה שלא יכולתי לבטל, אז הבאתי ביביסיטר ... זה היה ממש מגוחך אחרי המון שנים בלי ביביסיטר, אבל בבית יש אלכוהול וסיגריות ולא רציתי שיעשו דברים שאחר כך נצטער עליהם. בגדול, רוב החברים של הילדים שלי הם חברה ממש טובים, ואני סומכת עליהם, והשארתי אותם הרבה פעמים לבד והכל היה בסדר. אם יש מסיבה של יותר משלושה חברים אז אני משתדלת להיות בסביבה, אבל קרו מקרים שהתכנסו אצלנו בבית באופן בלתי מתוכנן כשלא הייתי בסביבה וזה היה בסדר גמור מבחינתי.
דיברתי על זה עם חברה אמריקאית והיא אמרה שהיא לא משאירה את המתבגרים שלה עם חברים בבית בלי השגחה, אני חושבת שגישה כמו שלה זאת בדיוק הגישה שמביאה בסוף לאסונות בשנת הפראשמן בקולג'. הם מגינים על הילדים ושומרים בעיני נץ שלא יגעו באלכוהול למשל, ואז ברגע שהילדים עוזבים את הבית הם שותים למוות כי הם כל כך סקרנים מהדבר האסור הזה. אצלנו כשיושבים בארוחת צהרים ושותים כוס יין עם הארוחה, אז בת ה'כמעט 18' שותה איתנו... לדעתי אם מקיפים את המתבגרים 360 מעלות אז הם לא לומדים לעשות שיפוט עצמי... אבל זה מאוד תלוי אם את סומכת על המתבגרים שלך ועל החברים שלהם או לא, אני לשימחתי מאוד סומכת עליהם.
מצד שני היו סיפורים על מסיבות שבהם ילדים דפקו לגמרי את הראש כשההורים לא היו בבית וזה בהחלט מפחיד