בני!

lelaroz

New member
בני!

אשמח לדעת מה הביא אותך לפתוח את הפורום הזה?? ומה החשיבות שלו לדעתך?? לאהל'ה

לאהל'ה ברוכה הבאה לפורום

כדור שני לנצולי השואה אני רואה חשיבות רבה לפעילות פורום כזה. שהורי היו בחיים תמיד שמענו בבית סיפורי שואה וסיפורים מלפני השואה. הכל התבלבל לי לצערי לא רשמתי בצורה מפורטת את ספורום. השנת 1996 היתה לי הזדמנות להצטרף למשלחת לפולין (מבוגרים). בירתי את הכתובת של הורי שם, נבעתי לעיר הורי והתחלתי לחפש במוזיאון של העיר בנדין. כשחזרתי אז היה לי כבר אינטרנט. התחלתי לחפש בכל מיני קישורים על תולדות בעיר, התחלתי לעשות מחקרים ושיעורי בית בצורה יסודית. קשרתי קשריםן עם משוגעים לדבר בחו"ל בעיקר בארצות הברית. הצטרפתי לאירגון יוצאי זגלמביה (אזור עיר הורי) ונמיתי פעיל שם. בגלל הקשרים עם חו"ל דאגתי להבאת הרבה חומר לארץ עבור מועדון האירגון. השתתפתי בפרוייקט של מוזיאון השואה בוושינגטון של זיהוי תמונות שנמצאו באושוויץ. התחלתי לעזור לנצולים לחפש קרובים. השתתפי גם בפורום "חיפוש שורשים" בתפוז. לאחר גילגולים שונים הקמתי את הפורום הזה. לתת ךכולם את ההזדמנות "לחפש את האין" יש גם הרבה חומר בבתים או עדויות שעל ידי פורום זה הם מציגים. השיתוף פעולה בין החברים מוסיף המון, נותן כלים נוספים לצד הגופים הרישמיים כמו יד ושם ועוד מוזיאונים. לצעירים נותן גישה לקבל אינפומציה ולתעד דבר חשוב זה.

שלום לך לאהל "ה

גברתי שלום רב לך . אישית אני יכול להבין מדועה הוא נכנס לפורום הזה ,הגב אינני יודע איך הוא מצא הפורום ? לפי דעתי הוא אינו רוצה להשאר לבד עם הסוד הזה . בכול אופן אני מברך אותו על היוזמה ואני מקווה וגם ברשותך הוא אפרסם את סיפור סבא ,בדיוק כפי שאני הולך לבתי ספר ומספר איך ניצלתי מהשואה . גברתי אני מאחל לך ולכול בני משפתך הרבה שנים של נחת . כפי שאני מקבל מבני משפחתי ובעיקר מחמשת הנכדים שלי . קבלי הטוב שבעולם אוס סבא אריה

למעלה