בננווותת!!!!מה קוררהה??

LISA AND JUSTIN

New member
בננווותת!!!!מה קוררהה??

שיווו מלא מלא מלא זמן לא הייתי פהה.. והייתה איזו תקופה של חודש שהייתי שקועה בהראל סקעת..<ואני עדין שקועה>..וג'סטין היה פחות.. אבלל..הוא חוזר בבבייי!!! שיוו מה הג'סטין הזה עשה לי?!?!?אני מאוהבת בו כבר 3-4 שניםם..נשמה שלייי ויש לי בעיההה.. אני ממש ללא מעודכננתת במה שקורה איתוו!! תעדכנו אותייי קצצת!!! אני גם מקווה שמישהי זוכרת אותיי..חחח.. ועוד משו.. אן סינק התאחדו להופעה כל שהיא לא..?ואם כן..יש למישי ת'סירטון..? אני ממש יודה לכן אם תעזרו לי קצתתת!! אוהבת אותכן!!<למרות שאני לא יודעת מה עדין פה בפורום..> ליסהה..

ליסההההה../images/Emo24.gif

אני זוכרת אותךךךךך
יאאא כמה זמן לא הית פה!!!!!
ג'סטין יותר שווה מהראל
חחחח מממ עידכון קצרצר:
ג'סטין משחק בסרט שקוראים לו אדיסון הוא ישחק שם עיתונאי שמגלה חבורת שוטרים מושכחת ומקבל מכות וכל זה <היתה תמונה>
ממ הוא גם ישחק בשרק של קוראים לו אלפא דוג
מוגשת נגד ג'סטין וקמרון תלונה במישטרה בגלל שהם תקפו צלמי פפראצי
אבל לא נראה לי שזה נכון מממ זה משאני זוכרת
אולי מישו יוסיף....

RJlake

New member
בקשר לתקיפה אז זה נכון כי ממש הראו

תמונות שמתי כמה למעלה הצלמים טוענים שהם תקפו אותם ככה פתאום אבל ג'סטין וקמרון טוענים שהם רק הגנו על עצמם מפני תקיפה אי אפשר לדעת מי צודק אבל מה שבטוח היו שם מכות!
אגב ברוכה השבה!!!! באמת התגעגענו!!
אין הרבה חדש על ג'סטין הוא לא כול כך פעיל בתקופה האחרונה את רוב הדברים אמרו כבר אני רק אוסיף שהוא החליט לדחות עוד קצת את יציאת האוטוביוגרפיה שלו כי הוא רשם שם כול מני דברים שיכולם לפגוע בבריטני והוא החליט לאור החתונה שלה(לא הבנתי מה הקשר...
) לא לפרסם את הדברים האלה. גם יש שמועות שהוא יתחיל לעבוד על דיסק חדש עם מי שהפיק את השיר של ביונסה Crazy in love ועבד עם אנסינק.

LISA AND JUSTIN

New member
טוב..אל תגזימווו

אני לא עד כדי כך לא מעודככנתת..! כל מה שאמרתן אני יודעת!=]*גאה בעצמי* ובקשר לאן סינק..לא ממש הבנתי..הסבר..? וגמאני ממש התגעגעתיי!! ואני שמחה לראות שאתן עדין פה.. ובאמת ג'סטין הכי שווה..-->טוב הוא המלך.. אבל גם הראל מתוקק

morg77

New member
שלום ליסההההההההההה../images/Emo24.gif

היי ליסה מה המצב???היי קוראים לי מור ואני הגעתי לפורום הזה לפני בערך שובעיים וזה פורום אחלה.. בקשר לג'סטין הוא מלך וגם הראל מתוק מסכימה איתך!!! ובקשר לחתונה אין לי מושג נירא לי שחא יהיה בקרוב כי ג'סטין עסוק ו...בנות שמעתי איפשהו שג'סטין פעם לפני שהוא היה חבר של קמרון אז הוא שכב עם ביונסה...

RJlake

New member
חחחח חמודה! בקשר לאנסינק אז הם

עשו הופעה אחת ביחד למען איזו התרמה או משהו אבל לא נראה לי שיש איחוד באופק...

jt fan

New member
*שוק*../images/Emo12.gif

ליסעעעע
מה המצב מתוקה
במה זכינו לשוב ולראות אותך במחוזותינו
ברוכה השבה

LISA AND JUSTIN

New member
נשמהההההההההההההההההההההה

חחחחחחח..במה זכיתם?? אני כ"כ התגעגעתי לג'סטין..ולפורום..אווחחח..כמה טוב בבית! חחחחח..

למעלה