בננותת דאחוף

בננותת דאחוף

טופ שמעו !. אני לא יודעת עם כבר כתבתן על זה פה אם כן אל תאכלו אותי זה מרוב ההתתרגשות ( מקוווה שתבינו אותי )..!. בסך הכל כולנו בני אדם חעחע לא משנה קיצר.. אתן יושבותתתתתתתתתתתת !?!!?!?!?!?..!!!!.... יופיי אז ככהההה לכל מי שגרות בצפון !!... האללילים שלנו כנראה מגיעים !. בפורום הרישמי הבננות צ'לי היאפות כתבוו ! ש... ב=> 16.1 הבוייז מגיעים ל.. קיריוןן !!.... ( בקיריאת ביאליק ). זה בשעה 18:00 אמרו שזה ב- 16.1 ושהיה כתוב על זה בעיתון חלקק אמרו שזה בטוח חבל אמרו שהן לא יודעות אבל אם היה כתוב בעיתון זה בטוחח נאכון מה כבר יכול להיות !? נסוו !!. הכי טוב להגיע מאשר לפספס !

כיאלו להופעה של שירנולד?

כי אין מצב שבשביל משו אחר.. כי יש להם הופעות של שירנולד.. אין להם זמן לדברים כאלה..

זהו אז ש..

בגגלל זהה בפורום הרישמי היינו קצת בספק אבל אני לא יודעת ! אנא עארף זה רק מה שהבנתי מהבנות בפורום

אבל...אם הכוונה לשיר נולד אז...

יש גם יותר בצפון חח....יש גם בנהריה
בכל זאת תעדכני אותנו אם זה בקשר לשיר נולד או שזאת בעצם הופעה

נועוW

New member
יאא באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifחאלוווםםם../images/Emo99.gif

יווו אני מאושרתת !!

Pinky a

New member
אוימייגאד אני בשוק אע אע אע אע אע

חייבת לבוא לקריון
עם המצלמה

יאואואואו

זה ליד הבית של סבתא שלי.. ויש מצב שאני אהיה שםםםםםםםםם יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בנות זה בטוח מתקיים

מיש'י בפורום הרישמי בדקה בלוח הופעות שלהם ובאותו יום אין שיר נולד ! כככהה שזה ס=ג=ו=ר בטוח הם יהייו שםם !!.. תבואו יהיה כיף חח !.

rotem rispecttt

New member
יאאא..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כפרעליהםם..
וגם עלייך
תודעע שהודעתת.. יששש
אני גרה ממש לידד...

חח בכיף יפות שלי !!..אני שמחה שהודע

שהודעתי לכן !.. חעחעחעחעחעחעח !!.. בכיף !!. אם יהיה לי איך להגיע ואני יעשה הכל בשביל זה אז אני גם יהיה שם !. חח מקווה לראות אותכן !...

למעלה