בננות אני צריכה

lala182

New member
בננות אני צריכה ../images/Emo53.gif

אני צריכה להגיש השנה פרויקט גמר בתקשורת (המגמה שלי...) - לעשות סרט תיעודי בסביבות 8 דקות על איזשהוא נושא אבל פה מתחילה הבעיה... אין לי נושא.....!!! מה עושים? אם למישהי פה יש רעיון נחמד להציע לי זה יהיה נורא נחמד.... שלכן
לה -לה

nimfo

New member
תעשי סרט תיעודי על

הרגלי החיזור בקרב הבבונים האנושיים....----> בנים בימינו.... יש לי בעייה דומה... אני צריכה לעשות עבודת גמר באומנות.... רק שאין לי שום רעיון ליצירה!!!!!!!!!

dominogrose

New member
אחותתתיייייי גם אני למדתי אומנות

ועשיתי עבודת גמר.... זה הדבר הכי קל שיש.... מתי את צריכה להגיש את העבודה? אם את צריכה עזרה... אני אשמח לעזור....!!!!! ***סיון***

nimfo

New member
כן אבל...

אין לי רעיון ואני לא מוכשרת כל כך... וכל המוכשרים האלה במגמה באים עם כאלה רעיונות גרנדיוזים ולי אין רעיון קטן אפילו! מה עשית בעבודת גמר שלך?

Alinush182*

New member
הצעה...........

מה עושים שני המינים בשביל למצוא חן אחד בעיני השני........ העלנו את הנושא הזה בכיתה ואני חושבת שזה נושא ממש מעניין...
אלינה

*-*SUNSHINE*-*

New member
הנה משהו מעניין....../images/Emo8.gif

לדעתי.....גם בגלל שזה פורום של בנות,לעשות על בית השאנטי.ולא סתם,אלא על המחלקה החדשה שיש לבנות.... חברה שלי עשתה משהו על בית השאנטי ויצא לה מהמם.אבל היא שייכת לעבר. -שני-

lala182

New member
סאנשיין זה לא שחר? לא משנה בכל מקרה

שנה שעברה היב´ שהיו רצו לעשות על בית השאנטי בקיצר בסופו של דבר הם נדפקו עם הנושא הזה כי לא נתנו להם אישורים או משו כזה ובסופו של דבר היו צריכים להגיש הצעה חדשה מה שמבזבז זמן.... כי אין לי כל כך הרבה זמן אוףףףף נדפקתי... זה עוד התפקיד שלי כי אני הבמאית...

balcony

New member
תעשי על הומלסים.

זה יכול להיות מעניין, וגם נוא קל לביצוע. בהצלחה!

למעלה