בננות, אתן מאמינות????

בננות, אתן מאמינות????

היתה לי הרגשה לא נוחה בקשר לדרכון של צביקה, וביקשתי ממנו לבדוק את התוקף שלו, וצביקה יקירי גילה שהדרכון שלו לא בתוקף מינואר 2001. להזכירכן, אנחנו נוסעים ביום חמישי הבא.... אז שלחתי אותו במהירות למישרד הפנים. כמו כן, ארגנתי לי נוטריון ומתורגמן - במחירים היסטריים לדעתי, אבל הבנתי שזה מחירון קבוע, וכל החומר יהיה מוכן ביום חמישי אחה"צ, כך שלא יהיה אפשרי להתקיל אותנו בחסרונה של תעודת רווקות....

אתי@

New member
מראב שמתעסקים בפרטים הקטנים...

שוכחים לדאוג לפרטים הגדולים...

לא הבנתי עדיין, לא מספיק הפנמתי

שהבחור הוא כמו ילד קטן, ושכל דבר צריך לדאוג לו, ושהכל צריך לעבור דרך הראש שלי, או שלא עובר דרך הראש של אף אחד.... אבל הוא ממש מתוקי שלי, חמדמד כזה, וכזה מצחיק כשהוא מגלה את הטעויות הקטנות והבלבולים האלה....מתה עליו (אני מניחה שלכן אנחנו מתחתנים...) דרך אגב, צביקה אומר שלא אכפת לו מה ומי יהיו בחתונה, העיקר שאני אהיה שם.....

אתי@

New member
אז אני כבר הבנתי שגברים הם בערך

כמו תינוקות... כן, גם שלי נהיה נורא מתוק כשהוא עושה טעויות או פאדיחות... או כשהוא צריך שאני אעשה לו משהו... ולגבי זה שלא משנה מי יהיה בחתונה, העיקר שאת תהיי - מה אני אגיד לך??? אולי צביקה יכול לתת לרונן קצת שעורים פרטיים??? אני אשלם...

*שיר

New member
גם שלי לא מסתדר בלעדי...

"איפה הסכין גילוח שלי" ,איפה המשקפיים שלי" "מה הטלפון של..." וכן הלאה.. מה הוא עשה לפני שהוא הכיר אותי!??

אבל מה, אי אפשר איתם וממש ממש לא

רוצים בלעדיהם... אני גם אוהבת את זה שהוא תלוי בי... רק בדברים קטנים, אבל בכל הדברים החשובים והגדולים, הוא נורא חזק וחכם....כמו כל הגאונים, אין לו סבלנות לחיי העולם הזה...

*שיר

New member
אותו כנ"ל... אנחנו נוהגים לומר

שהוא חושב על הרעיונות היצירתיים ואני מוציאה אותם לפועל...

*שיר

New member
יו, איזה פדיחה.... מזל שגילית!! ../images/Emo45.gif

תארי לך שהייתם מגיעים לשדה התעופה ואז מגלים את זה....

למעלה