בננות דחוףף כנסוו

בננות דחוףף כנסוו

קודם כל מצטערת שפתחתי הודעה חדשה!! אבל ראיתם לאיזה מקום הבויז שלנו הגיעו
מקום 8 זה בושה!!! חייבים לעשות משו שהם יגיעו לפחות למקום 2 או 3או לפחות 1 בבקשה תצביעו לבויז שלנו תודה..!!
.. ואני שוב מצטערת שפתחתי הודעה חדשה..!! מקווה שתגיבו שירה.

scooby2

New member
באמת תצביעו כל יום זה חשוב..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo45.gifאני פתחתי שתי כרטיסים כי יש לי

רק 2 אימיילים..ואני מצביעה כל יום פעמיים!! אבל זאת באמת בושה!! אז תתחילו להצביע!!!!!

אורטל 13

New member
לשירוש

כן צודקת אתמול הצבעתי להם יאאלה חברה בוא נעלה את הבויז שלנו למקום ראשון נכון כי אנחנו אוהבים אותם

כה באמת כנסו שניה..

עם אתם באמת אומרות שאתן אוהבות אותן אז בואו נראה אותכן באמת מתכוונות לזה תצביעו כי אחרי זה הם אפילו יעופו מהמבוקשים (חס וחלילה טפו טפו טפו..) בבקשה תצביעו זה לא בישבילי אני עושה את זה.. כל יום אני מצביעה כל יום גם במצעד וגם במבוקשים אז בבקשה ממכם עוד קצת מאמץ ותיראו שבאמת המאמץ היה שווה
.. מקווה שקראתן והפנמתם..

בנותתתת

בנות אני כל יום מצביעה איזה 17 פעמים דרך האתר כי פתחתי מלא מיילים, אז תפתחו מלא מיילים ותעשו שמות משתמשים שונים, ותשלחו אס.אמ.אסים ל2424 ותירשמו בתוכן ההודעה 2028 כי חייבים להעלות אותם אני מצביעה כל יום מלא פעמים, אבל רק 1 לא יכולה לעזור אל תגידו סתם שאתץן מצביעות, תצביעו, "דברו מעט ועשו הרבה"... מצטערת אם העלבתי או משו אבל אני פשוט אומרת את האמת...

הילה..

לא העלבת אפחד זה טוב מה שרשמת אולי ככה הם יקחו את זה ברצינות ויתחילו להצביע באמת תודה..שירה

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מאמינה!!:-O יום אחד הספיק לכם במקום הראשון?? זהו התייאשתם
אם פעם אחת הפ עברו את מויאל ושירי, אז תאמינו לי שהן יכולים שוב פעם לעבור אותם.. ובגדולל.. מי שמסכימה איתי.. שתכתוב בנושא
.. [[ סתם כי אני מתלהבתתתתת ]]

למעלה