בננות,האם מישהי ניסתה את המשייף החדש של

לימי43

New member
בננות,האם מישהי ניסתה את המשייף החדש של

שול שמראים בפרסומת?וגם ארצה המלצה לבסיס ללק שלא יצהיב..לא אכפת לי להזמין באינטרנט

רוני325

New member
היי לימי היקרה../images/Emo24.gif

לסאלי הנסן יש כזה בסיס אני משתמשת איתו והוא ממש טוב בא במעין צנצנת זכוכית עם פקק שחור

bashmorsh

New member
../images/Emo207.gif cuticle remover בארץ?

מישהי יודעת איפה אפשר לקנות כזה? שמעתי על מוצר של סאלי הנסן, אבל לא ראיתי אותו בפארמים. מצבי בכי רע, בבקשה תעזרו לי !

Ultra marine

New member
מזדהה איתך...

ניסיתי את רבלון שעשה את המצב יותר גרוע. עכשיו רכשתי של אורלי (בקבוק סגול עם מכסה לבנדר cutique) ולא החלטתי אם הוא ממש עושה את העבודה.. בטח יותר טוב מהרבלון..

נופ ר

New member
איכס של רבלון ממש גרוע

לא ברור לי רשום על התוית שיש למרוח, לדחוף את העור ולאחר מכן לשטוף במים עשיתי את זה בדיוק ככה הציפוי הפלסטי של דוחף העור (גם של רבלון יש לציין) נמס והשחיר לי את הציפורניים האחרונות החומר של המסיר קיוטיקל פשוט התייבש כמו לק ומים וסבון ממש לא הסירו את הנזק!!! מה זה הדבר הזה??? עלה 60 שקל ולא שווה שקל!

Ultra marine

New member
אצלי זה פשוט ייבש את כל העור בטירוף

העור שלי עדיין לא חזר לעצמו מניסיון חד פעמי....

נופ ר

New member
זה פשוט מעצבן

למה לא מוכרים בארץ דברים כאלה??? יש כל כך הרבה מוצרים לקיוטיקל בחו"ל! מ שמוכרים בארץ ממש "מזוייף" ולא מקיים את ההבטחות שלו יש לי גם קרם לקיוטיקל שנקנה בסופר פארם שאני לא זוכרת את השם שלה כרגע (החברה די מוכרת עם מוצרים לעור יבש בכל מיני איזורים בגוף ועל המוצרים יש תמונות אמיתיות של היובש בפנים, ברגליים וכו') בקיצור הקרם הזה לא שווה כלום זה מעצבן אותי אני ממש סובלת מהיובש הזה שנגרם משימוש במסירי לק למיניהם

bashmorsh

New member
בהחלט מעצבן!

בעיקר כשאין לי אפשרות לעשות הזמנות מחו"ל כרגע... נראה לי שאני אבקש מחברה שנוסעת לארה"ב לקנות לי של CND.

Ultra marine

New member
את מדברת על פלקסיטול?

דווקא הקרם שלהם סבבה. אבל הוא לא עושה את מה שמסירי הקיוטיקל אמורים לעשות.. בהזמנה הבאה שלי מ 8ty8 אני אקנה את המסיר של CND ואז נראה..

נופ ר

New member
כןןןןן בדיוק

הקרם הזה ממש לא סבבה לפחות לא בשבילי הוא אמור לרכך את העור מסביב לציפורן ועלי זה לא עובד בכלל מה גם שהריח שלו מסריח כמו משחה אנטיביוטית חחח השתמשתי בו המון המון לפני שאני שמה לק, אני שמה אותו ומסדרת את העור מסביב וככה הציפורניים נראות יותר מטופחות, אבל זה לזמן מוגבל בלבד אחרי כמה שעות היובש חוזר מבלי שעשיתי כלום (בדרך כלל אחרי שנת לילה)

Ultra marine

New member
אצלי הוא מרגיע קצת ומרכך את העור

אבל אין ספק שצריך תכשיר שיעזור להסיר את העור מסביב לציפורן..

למעלה