בננות הנה משהו לשבועות ../images/Emo171.gif
מתכון: עוגת גבינה של סוזי מילר רכיבים: קניות: 4 מיכלים של גבינת שמנת סימפוניה 9% של שטראוס 100 גרם חמאה רגילה 2 מכלים שמנת חמוצה רגילה חבילת ביסקוויטים פתי בר (רצוי בטעם שוקו) סוכר קורנפלור 3 ביצים גדולות תפוז שלם –לגרר הקליפה חומרים לבסיס: 150 גרם ביסקוויטים פתי בר שוקו (בערך 20-21 יחידות) 60 גרם (4 כפיות מחוקות) סוכר 50 גרם חמאה רגילה (חצי חבילה) 1 כפית מחוקה גרר תפוז חומרים למלית: 666 גרם גבינת שמנת סימפוניה 9% (זה יוצא 3 מיכלים שלמים ועוד שליש מיכל) 200 גרם סוכר 2 חלמונים 3 חלבונים בכוס 25 גרם קורנפלור 50 גרם חמאה חומרים לציפוי: 2 מיכלים של שמנת חמוצה 60 גרם סוכר אופן הכנה: בסיס: 1. פותחים תנור לחום המתאים. לתוך המעבד המזון היבש, להב פלדה, מפוררים לפיסות גסות 20-21 ביסקוויטים. 2. מוסיפים 4 כפות מחוקות סוכר ומערבלים, עד שזה נראה כמו חול. 3. מוסיפים 50 גרם חמאה נמסה (במיקרו או במחבתון) ואת גרר קליפת התפוז ומערבלים, עד שזה נראה כמו חול לח מעט. 4. מרפדים "בחול" הזה באצבעות תחתית תבנית קפיצית מס´ 26 ושמים בצד. לא אופים ולא כלום מלית: 1. בקערה המיקסר שמים 3 מיכלים ועוד שליש מיכל שמנת 9%. 2. מוסיפים 13 כפות מחוקות סוכר, 2 חלמונים ו- 3 כפות מחוקות קורנפלור. מערבלים במערבל במהירות הכי איטית.. 3. מוסיפים גם 50 גרם חמאה נמסה ושוב מערבלים על הכי איטי עד שאחיד. מעבירים את העיסה לקערת פלסטיק אחרת. 4. לאחר שניקינו את הקערה והמקצף מקציפים 3 חלמונים ללא סוכר, בלי כלום לקצף רך. איך שמוכן מהר מהר שופכים את העיסה הזו על בסיס הביסקוויטים ומכניסים לתנור שכבר חם. 5. אופים ב- 100 מעלות צלסיוס (200 מעלות פרנהייט, ½ 3 בסקאלה מ- 1 עד 10 או חום שבת). · מכוונים שעון מעורר שיצלצל מתי שזה יוצא ב"עוד 3 שעות" העוגה לא תופחת כ"כ אך לעומת זאת לא מתבקעת, לא שוקעת מילימטר ונשארת לבנה מקסימה. ציפוי 1. אחרי 3 שעות מוצאים את העוגה בזריזות וסוגרים את דלת התנור שלא יברח החום. מערבבים 2 מיכלי שמנת חמוצה עם 4 כפות מחוקות סוכר ושופכים את הבלילה הזו על העוגה 2. מכניסים את העוגה לתנור לעוד רבע שעה אפייה באותו חום ומכבים את התנור. משאירים את העוגה שתצטנן בתוך התנור המכובה לעוד 4 שעות. מוצאים אותה רק כשהיא כבר פושרת לחלוטין. לא לזייף פה, זה עקרוני. הערות: שימו לב: לעבוד לפי ההוראות ולא לשנות כלום. נשלח ע"י זהבית / תוכי מקור המתכון: אודטה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
מתכון: עוגת גבינה של סוזי מילר רכיבים: קניות: 4 מיכלים של גבינת שמנת סימפוניה 9% של שטראוס 100 גרם חמאה רגילה 2 מכלים שמנת חמוצה רגילה חבילת ביסקוויטים פתי בר (רצוי בטעם שוקו) סוכר קורנפלור 3 ביצים גדולות תפוז שלם –לגרר הקליפה חומרים לבסיס: 150 גרם ביסקוויטים פתי בר שוקו (בערך 20-21 יחידות) 60 גרם (4 כפיות מחוקות) סוכר 50 גרם חמאה רגילה (חצי חבילה) 1 כפית מחוקה גרר תפוז חומרים למלית: 666 גרם גבינת שמנת סימפוניה 9% (זה יוצא 3 מיכלים שלמים ועוד שליש מיכל) 200 גרם סוכר 2 חלמונים 3 חלבונים בכוס 25 גרם קורנפלור 50 גרם חמאה חומרים לציפוי: 2 מיכלים של שמנת חמוצה 60 גרם סוכר אופן הכנה: בסיס: 1. פותחים תנור לחום המתאים. לתוך המעבד המזון היבש, להב פלדה, מפוררים לפיסות גסות 20-21 ביסקוויטים. 2. מוסיפים 4 כפות מחוקות סוכר ומערבלים, עד שזה נראה כמו חול. 3. מוסיפים 50 גרם חמאה נמסה (במיקרו או במחבתון) ואת גרר קליפת התפוז ומערבלים, עד שזה נראה כמו חול לח מעט. 4. מרפדים "בחול" הזה באצבעות תחתית תבנית קפיצית מס´ 26 ושמים בצד. לא אופים ולא כלום מלית: 1. בקערה המיקסר שמים 3 מיכלים ועוד שליש מיכל שמנת 9%. 2. מוסיפים 13 כפות מחוקות סוכר, 2 חלמונים ו- 3 כפות מחוקות קורנפלור. מערבלים במערבל במהירות הכי איטית.. 3. מוסיפים גם 50 גרם חמאה נמסה ושוב מערבלים על הכי איטי עד שאחיד. מעבירים את העיסה לקערת פלסטיק אחרת. 4. לאחר שניקינו את הקערה והמקצף מקציפים 3 חלמונים ללא סוכר, בלי כלום לקצף רך. איך שמוכן מהר מהר שופכים את העיסה הזו על בסיס הביסקוויטים ומכניסים לתנור שכבר חם. 5. אופים ב- 100 מעלות צלסיוס (200 מעלות פרנהייט, ½ 3 בסקאלה מ- 1 עד 10 או חום שבת). · מכוונים שעון מעורר שיצלצל מתי שזה יוצא ב"עוד 3 שעות" העוגה לא תופחת כ"כ אך לעומת זאת לא מתבקעת, לא שוקעת מילימטר ונשארת לבנה מקסימה. ציפוי 1. אחרי 3 שעות מוצאים את העוגה בזריזות וסוגרים את דלת התנור שלא יברח החום. מערבבים 2 מיכלי שמנת חמוצה עם 4 כפות מחוקות סוכר ושופכים את הבלילה הזו על העוגה 2. מכניסים את העוגה לתנור לעוד רבע שעה אפייה באותו חום ומכבים את התנור. משאירים את העוגה שתצטנן בתוך התנור המכובה לעוד 4 שעות. מוצאים אותה רק כשהיא כבר פושרת לחלוטין. לא לזייף פה, זה עקרוני. הערות: שימו לב: לעבוד לפי ההוראות ולא לשנות כלום. נשלח ע"י זהבית / תוכי מקור המתכון: אודטה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2