בננות ובננים!

pain is MY love

New member
בננות ובננים!

אני לא יודעת אם היה כבר שירשור כזה אבל בכל מקרה אני רוצה לפתח דיון על גילאים... שכל אחד יכתוב בן כמה הוא עכשיו ומה הגיל של הבן זוג הכי מבוגר והכי צעיר שהיה לו...(ומתי זה היה כמובן) (בן זוג- לא בהכרח חבר רציני... יכול להיות גם דייט ראשון, בליינד דייט, יזיז.. וכ'ו וכ'ו....) שאני אתחיל?...
כרגע אני בת 17 וחצי אוטוטו בת 18 ולפני כחצי שנה יצאתי במשך תקופה קצרה עם שני בחורים שונים בני 27... (אחד מהם נולד באותו יום איתי... רק עשור לפני...
) ורק פעם אחת התחברתי עם מישהו שקטן ממני בפחות משנה... הוא בי"א אבל בסוף גם לא היה בינינו כלום... חולה על מבוגרים!
ולמקרה שאתם שואלים.... אז כן, יש לי הרבה במשותף עם בחורים מבוגרים... וזה לא מוזר לי בכלל.

אני ראשונה...

אני בת 18.5 וחבר שלי בן כמעט 24 ההבדל ביני לבין האקס היה שנה הפרש <הייתי איתו שנה וחצי מגיל 16>.

jessy19

New member
אני בת 20 (ושלושה ימים ../images/Emo65.gif)

והכי מבוגר שיצאתי איתו זה גיל 23- אני לא מאלה שמסוגלים לצאת עם בחורים שגדולים מהם בהרבה וזה מפליא בעקבות העובדה שאני דווקא מתחברת יותר לאנשים מבוגרים מאשר לבני גילי- יותר בוגרת.

אני חושב שהיה, אבל-

אני בן 24+ הכי צעירה- לפני כמה חודשים נפרדתי ממנה, היא היתה בת 18. לפניה כשהייתי בן 23 +/- הייתה לי חברה בת 28.

HyPeR SoNiC

New member
טוב אז ככה

אני בן 17 היה לי קטע עם אחת בת 15 (הכי צעירה שלי), וקטע עם אחת בת 19 (הכי מבוגרת)

HyPeR SoNiC

New member
טוב אז ככה

אני בן 17 היה לי קטע עם אחת בת 15 (הכי צעירה שלי), וקטע עם אחת בת 19 (הכי מבוגרת)

הצילצול

New member
לפני שנה...

היה לי חבר והוא היה קטן ממני אני היום 21 וחצי עוד מעט הוא הולך להיות 21 באותו זמן שלי יהיה 21 וחצי הבנתם? או שבלבלתי אתכם?

ilana4ka

New member
אוקיי

אני בת 16 וחצי. אני בחיים לא יוצאת עם בנים בגילי[אינפנטיליים מידי-וזו עובדה]. הכי מבוגר שיצאתי איתו-22. הכי צעיר-18.
אה! ו... צהוב עולה

סוזן50020

New member
תורי...../images/Emo94.gif בת 19

הכי מבוגר שיצאתי איתו זה בן 24. והכי צעיר שיצאתי איתו היה צעיר ממני בחצי שנה(היה לו יום הולדת בן 19 לפני שבועיים). הגיל ממש לא משנה, העיקר הכימיה.

mika bar

New member
אני..

אני בת 22 הגבר הכי צעיר שהייתי איתו היה קטן ממני בשנתיים - יצאנו פעם אחת וזה בידיוק הספיק לי להבין למה אני לא יכולה לצאת עם קטנים ממני... והכי מבוגר היה גדול ממני ב7 שנים (אני הייתי בת 14 והוא היה בן 21) בדיעבד זה היה קשר מאוד טוב.. אבל בתור ילדה קטנה זה היה יותר מידי בישבילי...

אלינוש19

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

אני בת 19 (עוד 42 יום אבל מי סופר!!!) הכי צעיר היה ב-3 חודשים צעיר ממני הכי מבוגר 4 שנים

:)אני מתביישת

שהייתי בת 13.5 היה לי חבר בן 20.. וזאת הייתה טעות! כאילו היינו שונים לגמרי אבל הוא היה ממש קטן מבחינת שכל גם.. והיה לי עוד חבר בן 17.5 שהייתי בת 14 ועכשיו יש לי חבר שגדול ממני בחודש רק..

angel wings

New member
לגביי...

אני יוצאת בדרך כלל עם קטנים ממני,לא שהייתה לי כוונה,םשוט כך זה יצא. הקטן ביותר שיצאתי איתו היה חבר שלי במשך שמונה חודשים והוא קטן ממני בשנה ושמונה חודשים והכי גדול שיצאתי איתו היום בן 28 ואני בת 18 וחצי.

למעלה