בננות וקנווד...

הילית111

New member
בננות וקנווד...

היי בוקר טוב לכולם איפה מומלץ לשים בננות בעונה זו של השנה פעם אחרונה שמתי במקרר ואז הוצאתי החוצה והן השחירו. האם הייתי צריכה להשאיר במקרר? או לשים רק בחוץ? לא ברור לי איפה טעיתי... איך אני מונעת את ההשחרה של הבננות ? איפה הכי טוב לשים אותם בעונה זו של השנה? בנוסף, בסוף בגלל עצות שקיבלתי החלטתי לא לקנות את המיקסר 'קיצ'ן אייד ששאלתי עליו אלא לקנות קנווד ובדיוטי פרי. אממה אני לא סגורה על איזה דגם ללכת? אני מבינה שזה מוצר שאמור להחזיק הרבה שנים אז אני רוצה את הדגם הטוב. אמרו לי של ה -1000 וט. אשמח לקבל המלצה על איזה דגם של קנווד מומלץ וכמה בערך הוא אמור לעלות כי אני עוברת בדיוטי פרי מחר בלילה אני טסה.. אני אוסיף שבשלב זה של חיי אני לא בשלנית ואופה יותר מדי אבל אני מאמינה שבמשך הזמן אני כן איכנס לזה לכן חשוב לי מיקסר טוב ואיכותי אשמח להצעות ויום מקסים וקריר לכולם
 

מליאל

New member
הילית רשמתי לך תגובה מקווה שראית, בנוסף אני

ממליצה לך להתקשר לחנות/ ספק בפ"ת של קנווד, הם נקראים "המאיר" ברח' פרנקפורטר בפ"ת, תתייעצי איתו יש עם מי לדבר ואת יכולה בלב שקט לסמוך על הדעה והידע שלו. את מס' הטלפון תוכלי להשיג באינטרנט ויש להם גם אתר אני חושבת...אם לא תשיגי תודיע לי ובשמחה אבדוק לך....
 
למעלה