בננות חושבת על כולנו ולכן.....(כדאי

בננות חושבת על כולנו ולכן.....(כדאי

כרגע דיברתי עם מנהלת המוצר של מיבי ביבי (ראו הודעות קודמות) וכנראה (לא מבטיחה) שכל מי שתקנה את הערכה לבדיקת ביוץ תקבל הנחה) מעיין / פונגי אולי אם אתן תדברו איתה יש אופציה לקבל קופונים או משהו כזה) ט טוב נקווה שהערכה הזו אם לא תעזור...אז לפחות תחסוך לנו כמה שקלים שאנו זורקות כל חודש על הערכות החד פעמיות!!! אוהבת את כולכןןןןןןןןןן

פּוֹנְג

New member
תודה על המידע, הנושא יבדק

אני לא יודעת אם עובדים בתפוז היום או לקחו חופש תחפושות בכל מקרה אנו נעדכן אותך. רעיון יפה ומבורך.

Michal7

New member
המממ...

זהיהיה תקף גם לנו שבחו"ל?
אחלה יוזמה, בכל מקרה! מיכל פניקס, אריזונה

Michal7

New member
תודה על קבלת הפנים החמה

יפעת ומיכלי!
שמתי את האתר ברשימת המועדפים שלי, ואני חייבת לציין שכולן כאן פשוט מקסימות. אני מאחלת לכולנו שהות קצרה וכיפית לפני שנעבור לפורום "ההוא"
יום נעים, מיכל פניקס, אריזונה

רות כהן

New member
גם אני שוחחתי עם בחורה ממייבי בייבי

אמרתי לה שבבית המרקחת לא שמעו על זה. היא אמרה שרק עכשיו הם הכניסו את זה לארץ ובחו"ל זה ממש נפוץ. היא טוענת כי מדובר ב 98% אמינות בדיוק כמו הערכות החד פעמיות. אם ניתן יהיה לארגן קופון זה יהיה נפלא!! אני מתכננת לרכוש כזה בקרוב. רות

פּוֹנְג

New member
במידה ודארמה לא תחזור אלי עד סוף

השבוע, בנוגע ל'משימה' שנתתי לה
אני אתקשר אל מנהלת המוצר וננסה לקדם את זה. אמרו לך כמה זה עולה כאן?

רות כהן

New member
מישהי כתבה שזה עולה 250 ש"ח

(אולי אפרסקה) . ע"פ התאור מדובר במשהו בגודל של ליפסטיק אשר מכיל מעין מקרוסקופ זערורי כאשר עליו מניחים רוק של הבוקר אשר נותן אינדיקציה לגבי קיום ביוץ.

יפעת99

New member
היום הייתי בסופאר פארם

שאלתי את הרוקחת עם יש בדיקת ביוץ שאפשר לעשות דרך הרוק היא אמרה לי שלהם יש רק בדיקת שתן ולא שמעה על כך היכן ניתן להשיג? יפעת

חזרתי.....

לא רציתי לקחת לך את השרביט או לפחות לא רציתי שככה תחשבי אבל אם את רוצה אני אדבר איתה מחר על הבוקר (שמה שרון) ואנסה לארגן משהו מעדכנת בהמשך....

למעלה