בננות, ידיעה משמחת (בעיקר לנו...)

בננות, ידיעה משמחת (בעיקר לנו...)

אתמול דיברנו עם זוג חברים אשר נוסעים לתורכיה מיד לאחר החתונה שלנו (בשעה 4:30 בבוקר שאחרי החתונה) והם הציעו לנו לבוא איתם, לשבוע. בשניה החלטנו לנסוע איתם, לאיזה קלאב בדורום, בעלות של 535$ לאדם, לשבעה ימים ולילות, כשהכל מכוסה, אוכל, אלכוהול, ברוכה בחוץ ובפנים וכו´. מה אתם אומרים?? נכון כיף?? שאלה אחת לי, האם זה מוזר לנסוע לירח הדבש עם זוג נוסף??? חוץ מזה, הכל מסתדר מעולה, כי אנחנו צריכים להיות בשדה בערך ב - 2:30, שזה מספיק מאוחר בשביל לא לפגוע בחתונה.

אתי@

New member
נשמע כיף למרות שזה קצת מוזר

בעבודה הקודמת שלי לקחו אותנו (אבל אני לא נסעתי) לסופ"ש באיזה קלאב בתורכיה, נראה לי שבדורום (אולי זה אותו קלאב) וכולם מאוד מאוד נהנו. המקום היה מקסים ומפנק. תהנו

sagivkr

New member
שום דבר לא מוזר

אם זה זוג שכיף לכם להיות איתם - גו פור איט!!! קודם כל ירח דבד צריך להיות כיף, ואחר כך- קוצ´י מוצ´י. חוץ מזה אף אחד לא נכנס לכם לחדר בלילה (או שאני טועה???) ודבר אחרון- בלי להיכנס לכם לארנק, ובלי לדעת מה מצבכם הכלכלי, לא חייבים להכריז על הטיול הזה כעל ירח דבש רשמי. סעו עוד פעם- רק אתם. העיקר- תעשו חיים ומזל טוב

מיה :)

New member
גם אני לא חושבת שזה מוזר ../images/Emo70.gif

ואם כיף לכם איתם - אחלה
תהנו ותבלו, זה העיקר!

*שיר

New member
יעלי, סעו ותהנו!!

אנחנו היינו בדיוק לפני שנה בקלאב מד בקמר והיה מדהים! המקום משגע, החופים מדהימים והאוכל, אח האוכל, פשוט תאווה לחיך!! אז סעו ותהנו ותעשו חיים!!
ודרך אגב, דווקא נראה לי נורא כיף לנסוע 2 זוגות. אנחנו נסענו לבד ולפעמים הצטערנו שאין איתנו חברים.

שירי71

New member
נשמע סבבא, לכו על זה!

זה כמו בסרטים שמייד בתום החתונה הזוג נוסע לו (עם נעיליים קשורות מאחורי האוטו) לירח דבש... זה מדליק לאללה... לכו על זה ועם עוד זוג זה רק יגביר את הכייף לא כך?

sharon_bn

New member
באמת נשמע אחלה וגם הדיל מעולה

אבל יהיה לך זמן להוריד את כל קישוטי החתונה (שמלה, איפור, ובעיקר תסרוקת?), או שמה תעלי כמו באגדות של הוליווד על המטוס עם השמלה והזר ביד, ותתני לכל הערסים במטוס נושא לשיחה עד השנה הבאה? כי תקחי בחשבון,(אני לא יודעת איפה את מתחתנת ואם זה קרוב לשדה) אבל החתונה תגמר ב 1:00 עד שתצאי זה מינימום 1:30 להוריד את הכל ולרוץ לשדה, ושם להדחף בתור של הישראלים הטסים לתורכיה (ואני לא אוסיף....), תחשבי על זה שלא תהיי בלחץ ביום החתונה שלך שאמור להיות מושלם לא?

בקשר להורדת האיפור וכו´

את השימלה אני אוריד כי אין לי כוונות להסחב איתה בכל תורכיה. אני לא רואה צורך לפרק תיסרוקת ו/או איפור לפני שאני מגיעה למלון. בכל אופן, להוןריד איפור זה יחסית קל, רק מסיר איפור וכיור פעיל לידי.... אני גם לא אקח את הזר - אשאיר אותו להורים בכדי שייבשו לי אותו... אם הטיסה אכן תהיה בארבע וחצי, לא צריך להיות בשדה לפני שתיים וחצי - שעתיים זה מספיק...ולכן, אין לחץ של זמן, אלא אם הטיסה מוקדמת. אמרו לנו שאפילו אם הטיסה תוקדם, היא תוקדם בשעתיים. אפילו אם כך, עדיין יהיה לנו מספיק זמן, פשוט נגיע לשדה רק שעה - שעה וחצי עד הטיסה. חוץ מזה, לא הבנתם כבר שאני אוהבת להיות בלחץ??

שירי71

New member
אני=בעד

וגם גן האמנים לא רחוק כל כך מהשדה לי זה נשמע מדהים ואגב גם אני אוהבת לעשות דברים בלחץ.... נשמע לי אחלה

יעלי2

New member
יעל האם מדובר על בודרום רזורט?

אם כן, אני מנסה להשיג תאריכים שיתאימו לנו כבר שבועיים. אומרים שזה מלון מעולה שבמעולים (על בסיס הכל כלול אבל ברמה גבוהה). יש מועדון נוסף שהוא כבר פסגת כל השאיפות ונקרא טופקפי פאלאס שהוצאנו אותו מחוץ לתחום כי הוא מאוד יקר (אבל כולל בחינם גם ספר, מסא´זים וכאלה). בכל מקרה שיהיה לכם כיף, זה נשמע מדהים, ושמענו שגם בבודרום יפה יפה!

תודה על התגובות והתיעצות קטנה

אך חשובה: מאחר וזו טיסת צ´רטר, השעה של הטיסה יכולה להשתנות. ע"פ סוכנת הנסיעות זה בד"כ לא משתנה ואם כן, אז רק מאחרים את הטיסה, ולא מקדימים אותה. הבעיה היא: מה יקרה אם יקדימו את הטיסה? סוכנת הנסיעות לא רוצה לקחת אחריות על המצב, ואומרת שאם מקדימים, ואנחנו לא מגיעים לטיסה, אנחנו מאבדים את כל הכסף. האם לקחת את הסיכון, הקטן??

זהו, היזמנו מקומות.

עכשיו, גם על זה אתם צריכים להחזיק לנו אצבעות..... למקום קוראים קלאב בליציה (או פליציה או משהו כזה), בבודרום.

*שיר

New member
סחטיין על המהירות! ../images/Emo73.gif

לא תצטערו! והיות וזה יהיה מיד אחרי החתונה תוכלו לזלול כאוות נפשכם מכל מטעמי המטבח התורכי.
(איזה אייקונים מגניבים!!)

למעלה