בננות יש לי שאלה אילכן....

בננות יש לי שאלה אילכן....

אני רואה כל הזמן את כל המתכונים הנהדרים שאתן שמות פה ומספרות מה בשילתן השבוע ...קודם כל למען האמת אני קצת מקנאה כי אין לי מושג בבישול - פשוט אף פעם לא ניסית ממש , קודם כל מפאת חוסר זמן ודבר שני לי אני אבשל.? לירון בצבא עד הערב כך שצהריים הוא אוכל שם, ואני גם בעבודה,ובערב אוכלים בדר"כ משהו קל חלבי. ובסופ"ש אנחנו אצל ההורים כמעט קבוע. אז מתי אתם אוכלים את מה שמבשלים? מה אתם בצהריים בבית??

רחלילי

New member
אצלנו

הבישולים הם בסופי שבוע. נהנים לנסות להכין לארח ולטעום. גם אצלנו הבעל עובד על מאוחר ואוכל בעבודה ואני עובדת עד אחהצ כך שרק בערב אנו יחד בבית. לעיתים רחוקות אני מכינה משהו במפתיע באמצע השבוע. אחרת אוכלת לי כאן לבדי אחהצ מרק עופ או משהו בסגנון ומנשנשת ובערב אוכלים משהו קל.

danonit

New member
אצלנו רק דברים קלילים...

שאנחנו מכינים בערב כשאנחנו חוזרים מהעבודה. ארוחת צהריים בעבודה, ובסופ"שים אוכלים את הארוחות הגדולות אצל ההורים. מדי פעם אנחנו מזמינים אורחים הביתה ואז מפשילים שרוולים ומבשלים קצת יותר ברצינות

fila

New member
........

אנחנו לא אוכלים צהריים בעבודה אז מגיעים הביתה בערב ממש רעבים, אז הארוחה העיקרית שלנו היא בערב, אם אנחנו מגיעים הביתה בסביבות 18:00 אז מבשלים משהו ואוכלים ואם לא אז זה בעיקר ארוחות חלביות קלות.

kisses

New member
אצלנו אוכלים בערב כשחוזרים

מהעבודה. וחוץ מזה רויטל אני בטוחה שכשבעזרת השם תהפכי להיות אמא יהיה לך את הזמן (בין חיתולים להנקות) ללמוד קצת לבשל

Ronnie*

New member
רויטל, גם אצלנו ככה...

בצהריים אנחנו אוכלים בעבודה, ובערב אוכלים דברים כמו חביתה, סלט, טוסט... בסוף השבוע יוצא לנו פה ושם לבשל, אבל לעתים קרובות אוכלים אצל ההורים. מדי פעם יוצא לי גם להכין דברים כמו פשטידות, אורז וכו´ באמצע השבוע, כדי לקחת לי לעבודה. אבל באופן כללי, טוב לי עם המצב כמו שהוא עכשיו - בכל מקרה אני לא מתה על אוכל מבושל ואני לא אכלנית גדולה... אני מתארת לי שכשיהיו ילדים, יהיה לי חשוב יותר לבשל, שיהיה אוכל ביתי (למרות שאצלנו בבית לא בישלו יותר מדי ובכל זאת גדלתי בסדר
).

אתי@

New member
רק בערב../images/Emo70.gif

בצהריים אוכלים בעבודה, ובסופ"שים אצל ההורים. כך שמה שנשאר זה רק בערבים, וגם לא תמיד. לעיתים קרובות אנחנו מסתפקים בסלט חסה או משהו קליל אחר. דרך אגב, זו הסיבה שאני לא מבשלת הרבה

למעלה