בננות יש לי שאלה עליכן !!!

rotemosh

New member
בננות יש לי שאלה עליכן !!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

מה הדבר הכי שנוא עליכן ב-ע-ו-ל-ם ... שלי זה שאח שלי תופס לי ת´אינטרנט ושלכן ? שלכן rotemosh

*STARSHINE

New member
אין דבר שיותר שנוא עליי מאשר..

לענות למחנכת שלי (שאומרת לי מדי יום ביומו: "שחר..! אתה נורא שקט! מה קרה לך? יש לך איזשהו משבר? שחר, אני צודקת? אני צודקת, שחר?")- ב- "לא, לא.. זה רק בגלל ששתי האחיות שלי בצבא.. ונורא קשה לי.. ואני זקוק לעזרה וסיוע.. באמת, את יכולה לעשות משהו בנוגע למבחן באנגלית? ואם כבר- אולי גם להוסיף לי כמה נקודות.. הממ. למבחן במתמטיקה? אני באמת נורא מסכן וזקוק לחום אנושי..". אולי זה משעשע.. אבל זה בדיוק מה שאני אומר לה במצח נחושה... אחח.. כמה טוב זה לגרום למורה שלך ייסורי מצפון. שחר.

No Doubt

New member
חחחחח....

הואו נראה, שיעורים אני לא עושה, המחשב שלי, מה הכי מעצבן....? שאמא שלי מתחילה עם ה: סיוני מותק את בסדר??? את נורא עצבנית בזמן האחרון..." אולי זה בגלל שאני במחזור טיפשה?! או הקטעים שלה: "סיון את חייבת להפסיק לעשן זה לא בריא..." לי בריא??? היא עישנה 20 שנה ואומרת לי שזה לא בריא??? אבל מה הכי משגע אותי??? שהיא אומרת לי לא לעשות משהו והיא כן עושה אותו, גם אם זה הדבר הכי קטן בעולם, כמו למשל שהיא אומרת לי לתלות את המעיל שלי ולא לזרוק אותו על הספה, סתם משהו קטן ולא חשוב, אבל שניה א"כ היא זורקת את המעיל שלה על הספה ולא תולה אותו וזה מזה מביא לי ת´קריז!!!!!

ובכן....well....ובכן....well.....

כשאיזה אתר לא עולה לי.. או כשאני מפספסת תוכנית שממש רציתי לראות, חבל לכם איזה עצבנית אני

Me¥tal

New member
ברגע זה - המחנכת שלי.

טיפשה, שמנה, פוסטמה שכמותה.

למעלה