בננות כולם כנסו לפה הכי דחוף שיש->>

בננות כולם כנסו לפה הכי דחוף שיש->>

אז ככה בננות שלי היי לכולןן!!! שמעוו אני לדוגמאא לא הייתי "בהופעה" כי לא היה לי איך להגיע והרבה בנות נעשו מהעיר שלי פשוט לא היה עליי כסף חח ולא היה לי איך להגיע טרמף חחחח... אז ככה ואני מאוד שמחה שלא הייתי בגלל כל הקטסטרופה שהתרחשה שם ואני מאוד הזדעזעתי לראות את כל משכתוב פה בפורוםםם!!! אממ והבנותת שהם לא בני אדםםם אלא במילה יותר יפהה הם ח=י=ו=ת הם ב=ה=מ=ו=ת!!!! אממממ ושהיו לי בריאיםם הגיים בויז שלנו לנצחח כמה שאני אוהבתכם חיימשליי אתםם נשבעתתת החלמהה מהירה מתוקיםם שליי:) אמממ וכלל מי שהיה שם וחזר בריא ושלםם אני מאוד שמחהה בשבילווו אמממ ולהגיד לכם בננותת ואני נשבעתת לכםםם ש<<ג<<י<<י<<ם ב<<ו<<י<<ז לא ה<<ת<<פ<<ר<<ק<<ו בגלל משקרא אני מביטחה להם!!! קיצר בננות שלי אוהבתכםם מאודד מאודד! יש לי מחר מבחןן וכל השבוע מבחנים בוהצלחה לכולכן במבחנים בבגרויות אוהבתכןןן:) רועתי מאמי דברי ראיתי ובהצלחה בבגרותת!!! ועוד משו בננות מניסגר עם רוברטוו???? מישו משווו אני באייסי:319763548 פ<<ו<<ר<<ו<<ם ג<<י<<י<<ם ב<<ו<<י<<ז ש<<מ<<כ<<ם ח<<ר<<ו<<ט<<י<<ם ב<<ל<<י<<ב<<י ל<<נ<<צ<<ח:) ZzZzלילההה מקסיםם לכולםם!!!

כנסי:

אני בטוחה שהם לא התפרקווו מתוקה!! ואת צודקת מאמי הן חיווותתת!! גיים בויז אנחנו אוהבות אותכם!

למעלה