בננות מה קורה פה היום

smagi

New member
בננות מה קורה פה היום ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה שקט
יאללה להתעורר

smagi

New member
חסרה זו לא מילה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מישהי יודעת מה קורה איתה?

אורא

New member
האינטרנט אצלי קצת השתגע

סיגלי בבית חולים. כרגע בודקים אם יש הפלה טבעית ועל כן המספרים של הבטא יצאו לא תקינים או שהעובר לא נמצא במקומו הטבעי. בכל אופן מבצעים הפסקת הריון לא שמעתי ממנה עדיין אבל מבטיחה לעדכן אור

הגנובה

New member
לא קרה כלום... אנחנו קצת עסוקות...

אבל אני מבטיחה להיכנס לפחות כל ערב לראות מה עשיתם היום... לילה טוב

amitmom

New member
אור..תמסרי לסיגלי שכולנו חושבות כאן

חושבות עליה. תודה על העדכון.

בוקר אור לכולללללם ../images/Emo42.gif../images/Emo3.gif

אני כאן !!!!! (לפחות עד יום ראשון) ש ג ע ו - א ו ת י
אתמול הגעתי לבית החולים במטרה להתאשפז אבל מסתבר שאת הזריקה הזו צריכים להזמין מהצפון (יוספטל או לא?) כתבו לי מכתב ובקשו אותי להמתין בכדי לקבל אישור להזמנת הזריקה. מסתבר שהיום לא ממהרים לפתוח בטן בגלל הריון חוץ רחמי, ישנה זריקה של כימותרפיה (לא להבהל) שנותנים אותה במינון נמוך ונשארים להשגחה 24 שעות ועוקבים אחרי תנועות הדם בגוף. טוב., אז אחרי כל הטירטורים של הבוקר הלכתי הביתה לנוח. מחר בדיקת דם חוזרת וביום ראשון (אי"ה) נכנסת לאישפוז ובתקווה שכל זה יגמר כבר לכאן או לכאן. יום טוב בנות ונשיקות לכולם.......

אני לא מבינה../images/Emo4.gif

לא רואים באולטאסאונד אם הריון הוא חוץ רחמי או לא? חשבתי שיש דרכים לבדוק את זה בלי לבצע טיפול פולשני כלשהו. מה זה בדיוק הזריקה הזאת? מה היא אמורה לעשות? לגרום להפלה?

כן יקירתי מה לעשות?

לא רואים בא.ס מכוון שזה הריון צעיר מאוד ושק הריון רואים בסביבות שבוע 6 - עד 8 בלבד. הזריקה הזו אמורה להמיס את התאים הלא תקינים (להלן ההריון) במקום לעשות ניתוח. בסה"כ כל ה שבועיים הללו ראו את ההריון רק בבדיקות דם (וצרבות וחזה בשמיים
(לפחות את זה מאוד אהבתי להיות פמלה אנדרסון לכמה שבועות) )

jif

New member
מצטערת../images/Emo7.gif

הלוואי על כולנו הכח שיש לך והאופטימיות. את מפתיעה אותי כל פעם מחדש שלכל בשורה רעה שיש לך את מוסיפה קריצה. תחזיקי מעמד ותמשיכי להיות חיובית!!!

מה יעזור לי אם אפול למרה שחורה?

משתדלת להסתכל על חצי הכוס המלאה. שלא תחשבי לרגע שאני לא מאבדת סבלנות וצועקת על רופא פה ושם. אתמול הרופא לקח אותי יד ביד בכדי להזמין את הזריקה וזה בגלל שהשמעתי לו כמה שהוא לא אמין.

בוקר טוב סיגליהיא

אני גם מתפעמת מהאופטימיות שבך. אני מקווה בשבילך שאם לא הפעם, בפעם הבאה תיקלטי וההריון יהיה תקין. בכל אופן אנחנו תמיד מתפללים למענך.

יקירתי../images/Emo24.gif

אני מתה על האופטימיות שלך עוד קצת וזה נגמר ותתחילי מחדש ונקווה שבפעם הבאה זה יצליח לך הרבה יותר בננות בואו נתאגד לחיבוק וירטואלי אחד גדול שרשרו לפה חיבוקים לסיגל הנה ממני כמה

smagi

New member
סיגליניקה מתוקה ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גם אני מחזיקה לך אצבעות ומקווה שהכל יעבור מהר מהר ובלי סיבוכים מיותרים. ויאללה לחזור לעבודה כי סוף סוף רואים תוצאות
אוהבת אותך מאד מאד מגי

עדוש

New member
סיגלי נשמה../images/Emo140.gif

אני כמו כל שאר הבנות, גם מעריצה אותך על האופטימיות, תמשיכי כך. מחזיקה לך אצבעות. שולחת
חזק חזק חזק.

למעלה