בננות קפואות

בננות קפואות

אפשר להפשיר בננות קפואות ולהקפיא מחדש?
פשוט יש לי במקפיא 3 בננות קפואות, אני רוצה להכין גלידה אבל לא מכל הכמות (כי אם אכין גלידה מ-3 בננות ועוד אוסיף גם שוקולד וסילאן כפי שאני זוממת, הלך עליי.. כל השמירה היפה שלי השבוע על המשקל והירידה, יילכו קפוט..)
השאלה היא אם אפשר להשתמש בחלק ואת השאר להקפיא מחדש?
 

vegetalien

New member
לדעתי לא.

אני אמנם לא בטוח בזה, אבל בננה לאחר הפשרתה נעשית כל כך רכה עד שהיא מאבדת כל צורה. אבל אולי אני טועה.
אגב, גלידה משלוש בננות בלי שוקולד וסילאן לא אמורה להרוס.

וגם עם התוספות הלא-בריאות - אני בטוח שאת יודעת כי שמירה וירידה במשקל לא מתבטלות מנפילה אחת, אלא אם הנפילה היא פתיח לנפילות נוספות.
 
אם העניין הוא שהן קפואות ביחד

את יכולה להוציא מהמקפיא,ואחרי חצי שעה-שעה אפשר כבר להפריד.
ואז את מחזירה חלק (שעדיין קפוא) למקפיא ויכולה להשתמש רק בכמות שרצית.
 

ladybug6

New member
קודם כל את יכולה להכין את הגלידה ולהקפיא שוב

אין עם זה בעיה, רק אחרי הקפאה חוזרת כדאי שוב לעבד קצת בבלנדר, למרות שלא חובה, אני פשוט נותנת לזה 5-10 דקות על השיש ואז זה סבבה.
אבל אם את מעדיפה מראש להכין כמות קטנה, תוציאי את הבננות, תחתכי עם סכין טובה (כשזה קפוא), תשתמשי בחצי שחתכת ואת השאר תחזירי למקפיא. אין עם זה בעיה. גם במצב קפוא, זה לא כמו קרח - אפשר לחתוך את זה
 
תודה לכולם על התשובות

באמת תהיתי אם אפשר לאכול רק חלק מהגלידה ואת השאר להקפיא. אולי זה באמת מה שאעשה בסוף.
תודה ושבת שלום
 
למעלה