בננות!! שאלה לי חשובה אליכן שכולן

בננות!! שאלה לי חשובה אליכן שכולן

תעננה בבקשה.... כל אחת תספר מה היא אוהבת לעשות בחייה? בין אם זה לרקוד או לצייר או לשמוע מוזיקה או כל משהו אחר... נתחיל ממני...אני אוהבת לרקוד סלסה...אחי מדריך סלסה...בין הטובים בארך! וד"א אם תראו מחר בטברנה אז תראו אותו מופיע עם הצוות שלו של "אמנזיה לטינה"...תחפשו חתיך מניאק! הוא גנב את כל היופי במשפחה...חיחי...סתם כל אחד קיבל קצת (הרבה!) :)) רעה שכמותי... וחוץ מזה אני אוהבת לשמוע מוזיקה שקטה בלילה..לראות טלוויזה...לדבר בספרדית....עם חברות.....ולישון....מה אתן?!

No Doubt

New member
טוב....

אני אוהבת לעשות כל מה שמעלה לי חיוך על הפנים שזה בערך כל דבר אפשרי לנצל את החיים לכיף ולא לדיכאונות אוהבת מוזיקה (בעיקר ראפ ורוק) אוהבת לרקוד!!!!! הכי בעולם בערך!!! מה עוד?????? לבלות עם חברות עם חברים אוהבת בנים...רצוי בלי שיערות מיותרות ושרירנים
מיו....אני אוהבת ללכת לבי"ס, לא ללמוד, אלא להיות בבי"ס (רוב הזמן אני עפה) אני אוהבת לשבת בגשר ולעשן...לא שזה מעניין מישהו...אבל לא חשוב זהו בעיקרון.... (סלחו לי על העילגות פשוט אני דוברת שתי שפות וזה משתבש לעיתים)

No Doubt

New member
עזבי כולן ישנות...

את בטח רואה את טקס פרסי ה-Mtv....נכון??? אני כן!!!

כן פ33ות! ואני בדר למיטה אז...אממ..

נדבר כבר מחר מתוקה... ליל מנוחה שיהיה לך...ביי

dominogrose

New member
גם אני רוצה , גם אני רוצה ! ! ! ! !

טוב, אז ככה.... אני אוהבת לרקוד מול המראה, לשיר במקלחת ואני אשמח ללמוד סלסה אצל אח שלך...
אני גם מציירת, למדתי אומנות, אז למה לא לנצל את זה.... אני בעיקר מציירת לחבר שלי... הוא תולה את הציורים שלי בחדר שלו... (מתווקקק) אני כמובן גם אוהבת (כמו כולם...) טלוויזיה, אינטרנט, לבלות עם חברות, ואני מאוד אוהבת לשמוע מוסיקה! והכי הכי אני אוהבת - את חבר שלי !
***סיון***

ShmupyGirl

New member
אני יכולה גם?!

אוקיי אז ככה... אני אוהבת: לשמוע מוזיקה - מקום ראשון אצלי לרקוד,טלויזיה, אינטרנט, יש לי טירוף מוזר כזה שלצערי אני לא מנצלת אותו מספיק של לעשות דברים לשיער שלי... אני אוהבת לקרוא (שבאה המוזה) אני אוהבת להיות עם חברות שלי ולדבר איתן אני אוהבת מתמטיקה (כן , כן - טוב אבל זה בטח כי סיימתי ללמוד מתמטיקה)אני חושבת שזהו זה. יותר מדי פעמים המילה "אני" אוהבת שמופי

Alinush*

New member
אני אוהבת........../images/Emo9.gif

1)לקרוא (תולעת ספרים קולית). 2)לרקוד ריקודים מוזרים למשמע מוזיקה(בלי אף אחד בסביבה). 3)לגלוש(באינטרנט). 4)לצלול. 5)לראות טלוויזיה. 6)להתנשק עם החבר שלי. 7)לאכול גלידה. 8)לרבוץ בבצפר(לא ללמוד אלא סתם עם החברה). 9)לעצב אופנה. 10)לכתוב שירים. זה בערך הכל.........
אלינה

Black Cat15

New member
גם אני רוצה!!! ../images/Emo6.gif

אז ככה... אני אוהבת לשמוע מוסיקה (בעיקר לטינית = ספרדית, נטליה אוריירו, טליה, אמינם, בלינק 182, רד הוט צ´ילי פפרס וקראנבריס) לישון (והרבה) לגלוש באינטרנט ולהיות במחשב לקרוא ספרים (בזמן האחרון אין לי זמן) לבלות עם חברות לדבר בטלפון עם חברות ש-ע-ו-ת לראות משחקים של מכבי ת"א בכדורסל לשחק כדורסל ופינג פונג לראות את הטלנובלה "אני בטי המכוערת" וזהו נראה לי...

ענת פ.

New member
גם אני יכולה?

אני אוהבת (והסדר לא משנה) 1. לשיר 2. לרקוד 3. לקרוא 4. לראות טלוויזיה 5. לשחק במחשב ולהיות באינטרנט 6. לשמוע מוזיקה 7. את המשפחה שלי והחברים והחברות שלי 8. את מדונה 9. את אמי הרוחנית פרלה מפנינה שחורה 10. לטייל 11. את חיי החברה בתוך בית הספר שלי 12. את הפמיניזם 13. את יסודות המהפכה הבוהמית(אמת,יופי, חירות ואהבה)

charmingirl

New member
hola bonita!!!!

como estas??? todo bien?? espero que si!!! yo se un poco espanol! es hermosa idioma! tienes icq? si te tienes mi numero es:65654261! כן.. בכלל לא התלהבתי מהספרדית... חח... אני גם חולה על סלסה!! היום חברה שלי עושה יום הולדת, והיא חולת סלסה אז.. הולך להיות סלסה@!!! איזה כיףףףףףףףףףףףףף un Besoteeee עדי

pisces

New member
salsa rocks!!!

היי, סתם רציתי להגיד שאני מכורה לסלסה.. :) ו.... ככה בגדול, אני אוהבת לשמוע מוזיקה, בעיקר רוק ומטאל, אני אוהבת לקרוא, ו....גם לדבר ספרדית.. :) אבל בעיקר בעיקר... לרקוד! :) אירנה.

Me¥tal

New member
אני! אני!

טוף... אז אני אוהבת: לרקוד, לבד בחדר, בלי שאף אחד רואה אותי. לגלוש באינטרנט בלי סוף. לשחק במשחקי מחשב גם בלי סוף, תוך כדי גלישה באינטרנט. הארי פוטר, שאני ממש מכורה אליו. שלשום קניתי בריסטול שחור, גזרתי והדבקתי עליו דמויות מהחוברת שחולקה יחד עם ראש1 וידיעות אחרונות, ותליתי את הבריסטול על הדלת של החדר שלי. בהזדמנות אני אשלח תמונה של זה. :) מה אני עוד אוהבת? לכתוב. והמון, כל דבר. אני לא אעשה שוב פסום לדף היוצר ב"במה" שלי שאם תרצו תוכלו למצוא בכרטיס האישי שלי או בקישורי הפורום, אבל אמרנו שאני לא עושה פרסום, אז די. :) אני אוהבת לישון, אבל פשוט אין לי זמן לזה. היום לדוגמא, בגלל שאני יודעת שאני אצא לבלות עד הבוקר, ישנתי שנת צהריים של 4 שעות. אני אוהבת לצייר ולשיר, אבל אני לא מוכשרת בזה יותר מדי. אני פשוט עושה את זה בשביל הכיף, ובדרך כלל סופגת ביקורות נוקבות. נראה לי שבזאת מיציתי את התחביבים שלי. :) לא משהו, הא?

גם לי מותר לעשות מה שכולן עושות

אז אני אוהבת נורא נורא לקרוא (המלצת היום במעדנייה-´זה´ של סטיבן קינג´) אני אוהבת נורא נורא לעשות שטויות ולמזלי אם אנשים רואים אותי עושה שטויות הם סולחים לי (לכו תבינו את האנשים באריאל-הם רואים בלונדינית ומניחים שזה בסדר שהיא מתנהגת כמו פוסטמה) אני אוהבת לשמוע רוק ואך ורק רוק והיום אני הולכת למסיבת רוק איזה כיף לי!!! ואני ממש אוהבת לראות טלוויזיה בעיקר משמרת שלישית ומכושפות ודוסון קריק ובנות גילמור טוב אז אני הולכת לסדר את השיער עוד מעט (ככה זה כשיש שיער ארוך ונפוח...טונות של ג´ל...אך שיער מסכן שלי...) להתיראות.... אורית

No Doubt

New member
אוי אורית...

קראתי את הספר הזה!!! אני מתה עליו!!!!!!!!!!!! ספר כ"כ טוב!!!!!!!!!

Vilia©

New member
תורי!!!

טוב תתכוננו למשהו ארוך!!!!!! טוב נתחיל: אני אוהבת לקרוא (לא מקורי) במיוחד ספרי פנטזיה ומדע בדיוני (ממולץ, "רומח הדרקון" של מרגרט וייס וטרייסי היקמן וגם הארי פוטר), אני אוהבת לראות טלויזיה, בעיקר ערוץ שלוש. אני אוהבת לשמוע מוזיקה, בעיקר ראפ רוק מטאל ושירים ישראלים בודדים (לא למזרחית! קן לציפור!) אני אוהבת לצייר, אני מציירת על קנבס (כמו הבדים האלה עם הקן ציור שכל האומנים מציירים עליהם? אז זה זה...) ואני התחלתי לצייר אנימה (אם מישהי יודעת מה זה...) אני רכבתי על סוסים , אבל הפסקתי כי החליפו לנו את המדריך, שהיה כזה מדריך מעולה, באיזה פוץ מגעיל ודוחה, שעיר, לא מכיר את אלמנט החגורה והתחתונים אז כל פעם שהוא התכופף התחת שלו בצבץ החוצה עם השיערות המגעילות שיש לו בתחת (טוב אני יפסיק..אני מגעילה את עצמי!) אני התחלתי לשחק טניס, שזה מאוד כיף! אני עוסקת בגלל באומנות, הייתי בחוג קרמיקה, אני עושה צמידים מחוטים ומחרוזים אני עושה כל מיני דברים. אם הייתן רואות את התיק שלי..חחח הוא כזה מדליק! אני אוהבת כל מיני דברים מסטיים כאלה בחדר שלי, כמו קטורת או נרות כאלה מדליקים.. אני מתה על הצבע שחור! לא יכולה בלעדיו! אני אוהבת לכתוב..כל מיני דברים. ובקרוב יכנס לדף שלי בבמה סיפור שכתבתי..אני מקווה שתקראו אותו ושהוא לא יהיה משעמם מדי... אומרים לי לפעמים שאני משוגעת ואני אוהבת גם לעשות שטויות... וזה אני חושבת.. מקווה ששרדתן עד כאן.. טלי

מלמולה

New member
אוקיי זה הולך להיות ארוך!!!

היי אני מלי אני רוקדת כבר מגיל 10 בג´אז כרגע אני מעודדת בקבוצת כדורסל בליגת על שנקראת מכבי גבעת שמואל ובנות תאמינו או לא זה ממש מספק חוץ מהעובדה שאנחנו הולכות לקבל מכל מיני שטויות בחינם מהספונסרים שלנו אנחנו גם זוכות לתשואות ענקיות מהבנים בקהל ותמיד יוצאות מורווחות וגם אתן בטח יודעות ששחקני כדורסל נראים ממש טוב יותר משחקני כדורגל בואו נגיד. אני גם רוקדת סלסה אומרים לי שאני יודעת לנענע מצויין מתוקונת איפה את רוקדת? אני אוהבת לשמוע מוזיקת אר אנד בי ומוזיקה שחורה לא יודעת אני אוהבת את האווירה אבל כשיש לי חשק להירגע אני שומעת שירים שקטים ורגועים עם קטע גבוה באמצע עזבו אני גם משחקת כדורסל כבר 6 שנים בואו נגיד שאני נערה דיי פעילה אין לי חבר ואני ממש אוהבת לראות טלויזיה אני שונאת את כיתה יב ואוהבת לישון ולצאת בימי שישי בערב אני במגמת תיאטרון ואנחנו טסות ללונדון עוד חודש!!!! אהה ובעתיד אני הולכת ללמוד כרימינולוגיה ביי

מלמולה

New member
אוקיי זה הולך להיות ארוך!!!

היי אני מלי אני רוקדת כבר מגיל 10 בג´אז כרגע אני מעודדת בקבוצת כדורסל בליגת על שנקראת מכבי גבעת שמואל ובנות תאמינו או לא זה ממש מספק חוץ מהעובדה שאנחנו הולכות לקבל מכל מיני שטויות בחינם מהספונסרים שלנו אנחנו גם זוכות לתשואות ענקיות מהבנים בקהל ותמיד יוצאות מורווחות וגם אתן בטח יודעות ששחקני כדורסל נראים ממש טוב יותר משחקני כדורגל בואו נגיד. אני גם רוקדת סלסה אומרים לי שאני יודעת לנענע מצויין מתוקונת איפה את רוקדת? אני אוהבת לשמוע מוזיקת אר אנד בי ומוזיקה שחורה לא יודעת אני אוהבת את האווירה אבל כשיש לי חשק להירגע אני שומעת שירים שקטים ורגועים עם קטע גבוה באמצע עזבו אני גם משחקת כדורסל כבר 6 שנים בואו נגיד שאני נערה דיי פעילה אין לי חבר ואני ממש אוהבת לראות טלויזיה אני שונאת את כיתה יב ואוהבת לישון ולצאת בימי שישי בערב אני במגמת תיאטרון ואנחנו טסות ללונדון עוד חודש!!!! אהה ובעתיד אני הולכת ללמוד כרימינולוגיה ביי

קודם תלמדי לכתוב

דבר 1. קודם תלמדי לכתוב ואז נדבר דבר 2. קוראים לי בר ואני ילדה פצצה חבל על הזמן
בר חולה עלכים

למעלה