בננות

אורית27

New member
בננות../images/Emo39.gif

בננות אתם בכלל נמצאות פה בצ´אט של החדר? כי לפעמיים שיוצא לי להכנס אליו לא נמצאת שם אף אחת! בנות מה קורה לכם? אתם מדברות פה רק בפורומים? זה קצת מבאס..... כי לוקח זמן לענות אחלת לשניה....

אורית27

New member
למה אתם מחכות?../images/Emo35.gif

יאללה בננות למה אתם מחכות? כל מי שעכשיו קוראת את ההודעה הזו? שתיכנס לצ´ט. אתם לא חושבות שזה יהיה הרבה יותר נחמד לדבר שם? (אני חושבת שכן) יאללה קדימה תיכנסו

inbale

New member
בואו נקבע שעה מסויימת לצאט

תשרשרו לכאן כל אחת מאיפו היא גולשת מהבית או מהעבודה ונחליט על שעה מסוימת ( אני לא בהריון אבל אני אשמח לעזור בתשובות לשאלות אם למישהי יש)

אורית27

New member
לענבל

ענבלי אני בדיעה שלך כבר מזמן. בנות תתחילו לרשום פה שעות שנוחות לכם להיות פה ונקבע שעות לצ´ט למה לא בכייף...תסכימו איתי שזה עדיף

אנחנו דוקא נפגשות בצ´ט הרבה פעמים

בד"כ בבוקר. השבוע לי אין זמן בכלל כי כולנו חולים וגם שחר. כך שאני עסוקה איתו כל היום. חייבת לישון עכשיו. טל

אורית27

New member
הבנתי....

ואוו אז קודם כל שתיהיו בריאים זה הכי חשוב.... ומתי בדר´כ בבוקר אתם פה? אתם אף פעם לא פה בשעות הערב?

אני דווקא כן../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

נמצאת פה בלילות, מכיוון שבעלי אינו בבית בלילה וגם בגלל שאני לא מצליחה לישון בלילות עם הבטן הגדולה שלי ורק לפעמים אני נמצאת בבוקר. (אם אני מצליחה להתעורר מוקדם)

אורית27

New member
פנינה?

פנינה איזה חודש את? ומה יש לך בבטן את כבר יודעת את מין העובר?

אורית...וכולן

אני נמצאת בתחילת חודש שמיני (שבוע 33), וזה בן ראשון אחרי שתי בנות, שחר בת 4 ותומר בת שנה וחצי. ותראו אותן בתמונה...

inbale

New member
../images/Emo41.gif בנות שימו לב ../images/Emo41.gif

מי מעונינת לצטצט בשעות הבוקר????? שרשרו ואני אפתח לנו חדר "ואשמור עליו"

למעלה