בננות- ../images/Emo53.gif
טוב אז ככה... אני די לא יודעת איך אני אמורה להגיב למה שאני יספר לכם עוד מעט וחשבתי שלאור העובדה שאתם: 1. בנות
2. נייטרליות אולי תוכלו לעזור אז קודם כל קצת רקע למתרחש... כפי שרובכן יודעות יש לי חבר כבר 5 חודשים בערך בכל מקרה לפני שהיינו חברים היינו ידידים מאוד מאוד טובים והוא אהב אותי ואני לא רציתי אותו ואז כן ונהיינו חברים טוב בכל מקרה זה לא משנה... אז בקיצר אחת מהחברות הכי טובות שלי נהפכה בערך 3 חודשים לפני שנהיינו חברים לידידה טובה שלו (הוא די שפך ת´לב אצלה ...) ומאז שנהיינו חברים היא הידידה הכי טובה שלו והם המון המון המון ביחד לפעמים היא נמצאת איתו ומדברת איתו בטלפון יותר ממני אפילו... ואנשים שלא מכירים אותי חושבים לפעמים שהיא החברה שלו ולא אני בכל מקרה שאר החברות שלי תמיד שאלו איך זה לא מפריע לי ואמרתי להם שאני לא מהקנאיות ואני לא יקבע לו עם מי לדבר וכמה... אבל כל זה די התשתנה מאתמול... בזמן האחרון שאני וחבר שלי דיברנו על זה (אנחנו מאוד מאוד פתוחים אחד עם השני בקשר להכל) הוא אמר לי שזה מתחיל להפריע לו שהוא מבלה איתה יותר זמן ממני וזה נראה לו לא בסדר אני אמרתי שיסיק מסקנות לבד כי אני לא יגיד לו כמה לדבר עם מי בכל מקרה אתמול הוא אמר לי שהיא סיפרה לו שהיא היתה מאוהבת בו (לפני שאני והוא נהיינו חברים...) אבל לי ת´אמת נראה שעדיין כי אחרי ששמעתי את זה התחלנו לקשר בין כל מיני מקרים כמו למשל שהיא נורא מתעצבנת שהיא רואה אותנו יחד מחובקים וכל מיני דברים כאלה זה נורא נורא מוזר לי ואני לא יודעת מה לעשות ואיך להגיב ומה לעשות איתה הוא אמר לי שהוא לא רוצה שאני אחשוב שיש בינהם משהו כי בחיים לא יהיה והוא פוחד שאני יפרד ממנו בגלל זה ובגלל זה הוא יתחיל להתרחק ממנה מצד אחד זה די מפריע לי המצב הזה אבל מצד שני אני לא רוצה שהם יתרחקו בגללי... אני גם לא יודעת מה לעשות בקשר לחברה הזו זאת אומרת אני חולה עליה לאללה באמת היא ילדה נורא אחלה אבל עצם העובדה שהיא אמרה לו הרבה דברים שהיא לא היתה צריכה (כמו זה שהיא אהבה אותו או שאיכשהו הם דיברו על זה שחבר שלו רוצה אותה (אתם יודעים למה...) והיא אמרה לו שמכל החברים שלו היא היתה שוכבת רק איתו וכל מיני כאלה) נורא מפריע לי ואני לא יודעת מה לעשות הרבה יגידו שאני די נאיבית בכל הקטע הזה אבל אני לא רוצה להחליט בשבילו מי יהיו הידידות שלו כי אני לא רוצה להיות בנאדם קנאי כזה טוב בכל מקרה סליחה ששיגעתי לכן את המוח אני לא בדיוק יכולה להגיד את זה למישהו אחר כי כולם או מעורבים או לא רוצה שיתערבו... שלכן ן
על הבלבולי שכל... לה-לה
טוב אז ככה... אני די לא יודעת איך אני אמורה להגיב למה שאני יספר לכם עוד מעט וחשבתי שלאור העובדה שאתם: 1. בנות