בננות

מאי@

New member
בננות ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

מה המצב אחיות שלי??? הכול טוב? וואלה שולטות אנחנו שולטות!!!!!!!!!!!!!! אז יאלה בננות למי ממכן יש חבר כול אחת בתורה שתספר קצת על החבר שלה ושתשאיר לי בדרך איסיקיו דיר באלק אם לא אה?????????(; יאלה מתה עליכן אחיות שלי... אוהבת Mאיה

rotemosh

New member
היי מאיה

היי מה המצב ? אצלי הכול ס-2-2-ה !!!!! איך אצלך ? אין לי חבר... ולך ? אני קצת חדשה פה ... קוראים לי רותם אני בת 12 עוד מעט, אני ממודיעין ... שלך: rotemosh

dominogrose

New member
היי מאיה... אחלה רעיון! ../images/Emo13.gif

טוב, אז ככה.... קוראים לי סיון, אני בת 18! יש לי חבר בן 23! שאותו הכרתי באיי סי קיו.... בקרוב אנחנו חודשיים ביחד! אז יאללה בננות, כל אחת לפי התור תספר על עצמה ועל חבר שלה (אם יש כמובן) נשתמע... ***דומינו***

lala182

New member
להלהלהההה

אני לה לה (לא כל כך קשה להבין...) ואני בת 17 כמעט (כפי שאמרתי בעבר...) ויש לי חבר חמודי (למרות שהוא עלה לי היום על העצבים...) כבר 4 וחצי חודשים לפני זה היינו איזה שנה ידידים טובים... אבל היה לנו המון בלאגנים כי הוא אהב אותי ואני לא אותו ואז יום אחד נפקחו עייני וראיתי שהוא הבן אדם הכי מקסים והכי מתוק ומתחשב שהכרתי ושאני מאוהבת בו וזהו...... ומה איתכן...? לה לה

מאי@

New member
אחותי כנסי דחוף!

אני חייבת לדבר איתך חייבת!!1 את בידיוק כמוני אבל בידיוק(((:) יוו אני בשוק איזה צירוף מיקרים:) גם לי היה מישהו שהיינו ידידים הכי טובים ולא אהבתי אותו ורק חצי שנה אחרי זה התחלתי לגלות שהוא מקסים,מדהיםםםם אחותי אנחנו חייבות לדבררררררררררר יש לך איסיקיו??. אוהבת ומחכה לתשובה... Mאיה.

dominogrose

New member
בננות , קדימה, איפה אתן ?!

קדימה... להשוויץ בחברים שלכן.....

אז ככה ../images/Emo23.gif

אני משוגעת על החבר שלי (עומר) קצת יותר גדול ממני (בשיכבה שלי) היינו ידידים מלא זמן וזה היה דיי ברור אחד לשני שזאת לא סתם ידידות אז הוא עשה את הצעד הראשון ואמר לי שהוא אוהב אותי ואני..פשוט נישקתי אותו (כמו בסרטים אה, איזה כייף
) ועכשיו אנחנו ביחד מאמצע שנה שעברה והאיי סי קיו שלי 137754239 מחכה לתגובות ליאתו´ש המאוהבת

מאי@

New member
אחותי איפה את????????

למה את לא אונליים באיסיקיו?? מחכה לך... Mאיה

מאי@

New member
domino כנסי

מה איתך??? מה עם האיסיקיו?? מה המספר???? רוצים לשמוע על חברך גם.... מחכה למספר.. Mאיה

היי! אממ...לי יש ואין....ואין ויש..

אז ככה... אין לי חבר... אני בת 15 וחצי (קצת יותר) האיי סיי קיו שלי הוא; 127773502 אממ...מה עוד שאלת שם?! אה! טוב אז אנחנו יחד 15 וחצי שנה...סתם! אין אף אחד...אני מחפשת אחריו ואני ימצא בסוף! לא לדאוג! שלכן אוהבת...בת אלי

maayani

New member
היי לכולן.... ../images/Emo13.gif

אני מעיין ואתן נשמעות ממש מתוקות אז אפשר להצטרף אליכן למרות שאני קצת גדולה ואין לי שיעורי בית במתמטיקה...? אני בת 18 וקצת ואני לפני גיוס...היום-ב-7.11 אני וחבר שלי אייל ביחד 4 חודשים והיינו גם חברים בכיתה ח ומאז לא הייתה לו חברה כי הוא תמיד אהב אותי וחיכה לי...בסוף זה השתלם לו!:) הוא הבנאדם הכי חתיך בעולם וכל הידידות שלו אומרות לו שהוא דומה לדודי(בלסר).אני בכל אופן לא רואה דמיון אבל שיהיה :) לפניו היה לי חבר מהאינטרנט שנה וחצי ואני יותר לא מנסה את זה.... אז בננות תמשיכו לכתוב ולקשקש כי זה הפורום שלנו!:) (אייסי-72464775 מעיין.

dominogrose

New member
מ - ז - ל ט - ו - ב ! ! ! ! !

מזל טוב לך מעיינו´ש!!! אז מה את קונה לו? או שאתם לא בקטע של לקנות מתנות כל חודש..... אני וחבר שלי נהיה חודשיים ביחד מחר!!! ב- 8.11!!!!! ואני פשוט חייבת לספר לכן איך הכרנו!!!!!! אז ככה... הכרנו באיי סי קיו במטרה של לדבר בלבד, בלי פגישות, בלי טלפונים.... היינו מדברים כל יום אחרי כמה זמן סגרו לו את האינטרנט. והוא הרגיש שהוא חייב לדבר איתי בפעם האחרונה, הוא לא רצה ככה סתם להיעלם! הוא בא אליי בהפתעה לעבודה (הוא ידע איפה עבדתי) ו-ביש מזל- לא עבדתי באותו היום. אז המנהל שלי בעבודה החוצפן הזזההה!!!! הביא לו את הטלפון שלי. (למרות שעכשיו אני מודה לו על זה!) ומאותו יום היינו מדברים בטלפון -כל יום- -כל היום- ! וגם ניפגשנו יום למחרת... אחרי כמה פגישות, הוא עשה את הצעד ואמר לי שהוא אוהב אותי! ואני מתתההההה עלללייוווו !!!!!!! פליז פליז, תגיבו בננות!!!!!! זו ההודעה הכי ארוכה שכתבתי אי פעם !
***סיון***

maayani

New member
אהה ובקשר לשאלה שלך מה אני קונה לו

אז אני לא קונה לו כלום...אנחנו תמיד מביאים אחד לשני דברים חמודים קטנים כאלה והאו תמיד מפתיע אותי מחדש. כרגע הוא לא בארץ,הוא טס עם חבר שלו גיא לאמסטרדם והוא אמור לנחות היום ב-2 בנתב"ג אז אני נוסעת עם ידיד שלי להביא אותם אז אני אבוא יפה כזאת עם ורד וברכה ותאמיני לי שזה יספיק לו!ובטח הוא קנה לי כמה מתנות חמודות בחו"ל כמו רק שהוא יודע לקנות...:) מחר תיכננו לצאת למסעדה אז בעצם יצא לנו לחגוג בתאריך שלך ושל חבר שלך!:) וואו.....אני מתגעגעת אליו!!!!! שיחזור כבר!!!!!

פששש

כל האנשים שאני הכרתי מהאינטרנט התברר שהם נראים כאלה שברחו מהגן חיות עם אתם מבינות למה אני מתכוונת... (
) אבל עכשיו אני נפגשת עם פחות וכמובן שכל פעם בא איתי החבר המקים שלי (ושומר ראש לא רע...) עומר
my מליאתו´ש

dominogrose

New member
דרך - אגב , לכל המעוניינות.....

האיי סי קיו שלי הוא 107555527! כולן מוזמנות לכתוב לי!
***דומינו***

maayani

New member
היי סיון!! מזל טוב גם לך ../images/Emo70.gif |לב

גם על החודשיים וגם על ההודעה הכי ארוכה שאי פעם רשמת!! :) אז איך חבר שלך? וכמה זמן דיברת איתו באייסי לפני כן ? ובת את כמה בכלל? ראית תמונה שלו לפני שנפגשתם? את החבר שהיה לי מהאינטרנט במשך שנה וחצי הכרתי בצאט של וואלה.דיברנו איזה לילה אחד בצאט ואז פתאום גילנו שהוא גר בבניין מולי-בדיוק מול החלון שלי.היה 4 בבוקר ושנינו פתחנו את האור ועשינו שלום.זה היה כזה מצחיק ומפדח שחבל"ז! (שיהיה ברור שלא ראינו טוב אחד את השני בכלל) אחרי זה התנתק לי האנטרנט ואחרי שהתחברתי שוב הוא כבר לא היה ולא ידעתי איך להשיג אותו.כל יום אחרי אותו היום התנחלתי בצאט של וואלה וחיפשתי אותו אבל לא מצאתי.מה שכן מצאתי זה מישהו שלמד בבית ספר שלו ולמזלי הוא גם הכיר אותו אז הוא סיפר לי שהוא עובד בפיצה בעיר.אז אזרתי אומץ באיזה יום שישי אחד ופשוט הלכתי אבל...הוא לא היה אז השארתי את הטלפון שלי לעובד אחד שימסור לו.שתביני,רק אחרי חודש הוא התקשר כי הוא לא קישר ביני ובין הטלפון.בכל מקרהקבענו בפיצה ,נדהמנו אחד מהשני,ואחרי שיצאנו מההלם הוא הזמין אותי לפיצה וזאת הייתה אהבה ממבט ראשון...הוא היה החבר הרציני הראשון שלי...מה שטוב היה שהוא גר ממש מולי אז היינו דיי ניידים אחד לשני :) וז-זאת- הייתה ההודעה הכי ארוכה שרשמתי אי פעם אז תגידי גם לי מזל טוב!! יאללה נשתמע! מעיין.

dominogrose

New member
היי מעיינו´ש!

קודם כל, גם לך מזל טוב על ההודעה הארוכה...
טוב, אז הנה התשובות לשאלות שלך... אני בת 18 וחבר שלי בן 23. אני לא ממש טובה בתאריכים אבל אם אני לא טועה דיברנו חודש , חודש וחצי באיי סי לפני שניפגשנו. והוא לא שלח לי תמונה לפני שניפגשנו.... זה באמת מוזר לי, כי תמיד אני מחליפה תמונות עם בנים מהאינטרנט פשוט לא חשבנו על זה באותו זמן, כנראה...
תגידי, בת כמה את? ובן כמה חבר שלך? אני משערת שעכשיו את נפגשת עם חבר שלך....
ספרי לי איך היה, אה! בטח מאוד התגעגעת אליו. איזו שאלה.... חחחחחחחחחחח מחר יש לנו חודשיים ואני לא יודעת מה לקנות לו...... וחוץ מזה, הוא ביקש ממני שאני אבחר מקום שנלך אליו (זה בעצם מה שאני עושה על פגישה....חחחחחחחח ) אני לא יודעת לאן.... יש לך רעיון? אגב, איך אפשר שלא להגיב על הסיפור על ההוא מהאינטרנט.... ממש מגניב איך שגילתם שאתם גרים אחד מול השני! וגם יש לך אומץ!! שהלכת אליו לפיצריה, למרות שהוא לא היה שם כשבאת....
תגידי, ניפגשת עם עוד מישהו מהאינטרנט? וואי, עוד הודעה ארוכה..... אופסי.... חחחחחחחחח HAVE A NICE DAY!!!!
***סיון***

maayani

New member
היי סיונוש!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

אז איך אפשר שלא להגיד לך עוד פעם מזל טוב על ההודעה הארוכה ביותר בחיים שלך!! את ממש מתעלית על עצמך אז באמת מזל טוב ואני גאה בך! :) בקשר לשאלות שלך אז אני בת 18 וחצי ועוד פחות מחודש אני מתגייסת. חבר שלי אייל למד איתי ביסודי אבל בתיכון לא היינו ביחד והוא בגילי אבל גדול ממני ב-4 חודשים. את האמת,אני לא הייתי יוצאת עם מישהו בן 23 כי זה יותר מחייב כזה ואני קצת מפחדת מזה....את יודעת שחברה שלי עומדת להתחתן עם מישהו בן 27 ?? אני כבר מחכה לחתונה...:) בכל מקרה,שיהיה בהצלחה עם חבר שלך ואני בטוחה שהוא בונבון! כרגע יצאתי מהמקלחת ועוד שעה וחצי אני יוצאת לשדה תעופה ואני קצת מתרגשת...אז אני אספר לך מה היה מחר אחרי שאני אחזור מהארוחה שלנו. אין לי מושג מה את יכולה לקנות לו אבל יש לי רעיות חמוד שאני עשיתי פעם. קניתי דג (כן כן דג חי) ושמתי אותו בתוך צנצנת יפה שקניתי וקניתי לו בהפנינג מם כרטיס נפתח כזה בתוך קופסא שאומר שהוא הדג היחיד ומיוחד שלי מבין כל הדגים שיש בים.את בטוח מכירה את הכרטיסים האלה.אייל ממש לא בנאדם רגיש אבל באותו רגע הוא רצה לאכול אותי אז אני מציעה את בכל הלב.... חוץ מדן,זה שהייתי חברה שלו מהאנטרנט,נפגשתי עם עוד שלושה מהאנטרנט וכולם גרים בסביבה שלי שזה 5 דקות הליכה ורובם בגילי אז ככה שכרגע הם חלך מהידידים הכי טובים שלי.:) אבל אני כבר לא רואה את עצמי נפגשת עם בנים למטרות רומנטיות כי הספיקה לי פעם אחת!:) הקיצר סיונוש,אני מקווה שעניתי על השאלות שלך כי אני חייבת ללכת להתארגן ולהיות יפה אז תהיי בקשר ואני אהיה כאן מחר בלילה.... ביי ביי ותהני מחר.....! אהה וצירפתי להודעה את התמונה שלי אם את סקרנית.

maayani

New member
הנה התמונה שלי ומצטערת סיון על

כל האותיות הלא קשורות שיש בהודעות שלי פשוט אני כותבת מהר ובמחשב הנייד בחושך אז אני ממש לא שמה לב מה אני מקלידה!! יאללה אני חייבת לעוף... ביי ביי!

למעלה