בננות
להתעורר

Meytar 888

New member
בננות../images/Emo70.gif../images/Emo13.gifלהתעורר../images/Emo70.gif

אוקיי....אז יש לי פה שאלון קצת ארוך
וכוווווווווווולן צריכות לענות עליו
זה פורום יבש...לא מגיע לרנצו'ק (
) פורום כזה
אז למה אתן מחכות
יאללה לענותתתתתתת
הזכויות שמורות לקומונה "שאלונים לכל מקלדת"
דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: את רוצה לגור במקום אחר: את חושבת להתאבד: את מאמינה באהבה ווירטואלית: את רוצה עוד פירסינג: אוהבת רכבות הרים: בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: גראס, חשיש: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: האם אי פעם: בגדת: בכית על בת: בכית על בן: שיקרת: נעצרת: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: ג'לי: תכשיט: בחדר: גלידה, גביע או כוס: האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: וסתם: מה השעה עכשיו: תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב: מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? את משועממת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון:

Meytar 888

New member
אה ו...

אני לא יכולה לענות עכשיו אז אני יענה יותר מאוחר
אם הרבה יענו על השאלון הזה אני ינסה להשיג לכם שאלון לכל שבוע
תהנו

עדידוש

New member
עונה..../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif

דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת: צ'ארלי במללכת השוקולד, האי ברחוב הציפורים והארי פוטר שש
סרט מושכר שראית:שרק 2
ופגוש את הפוקרס
סרט בקולנוע: חתונת הרפאים והארי פוטר 4 שיר ששמעת: fly-hilary duff
השיר שנתקע בראש: fly-hilary duff
הדיסק שקנית: לא קניתי הדיסק ששמעת: קלי קלארקסון-breakaway
האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי
האיש שהתקשר אליך: חברה שלי
תוכנית טלוויזיה שראית: הפיג'מות
איש שחשבת עליו:
האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: קצת..
את רוצה לגור במקום אחר: תלוי במצב רוח את חושבת להתאבד: לא לא
את מאמינה באהבה ווירטואלית: כן
את רוצה עוד פירסינג: אין לי\= אוהבת רכבות הרים: כןןןןןןןןןןן
בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: כל אחד איך שבא לו..לדעתי זה לא מחזיק מעמד
להרוג אנשים: חס וחלילה
עישון אצל בני עשרה: נ-ג-ד
גראס, חשיש: לא לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: חס וחלילה מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: שיהיה להם בכייף
האם אי פעם: בגדת: לא
בכית על בת: לא
בכית על בן: כן..
שיקרת: כן נעצרת: לא לא
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה? כןןן ביופ פיג'מות ביסודי
בכית בסרט? בהרבה היית על במה? כן
חשבת שאת הולכת למות: וואה וואה הרבה פעמים
נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא היית מאוהבת: כן.. נשבר לך הלב: כן
שברת לבבות: לא נישקת בנות: בלחי..
נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לאאאאאא ווי זמיר
שכבת עם בנים: לאא השם שלך הופיע בעיתון: כן
התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: מיתר
חח ואהבה
ממתק: טופייייייייייייי
ושוקולד= מ כ ו ר ה
סרט מצויר: במבי ומלך האריות
קורנפלקס: צ'יריוס כריות טריקס וקראנץ'
מסטיק: בזזזזזוקה ג'לי: לא אוהבת תכשיט: צמיד
בחדר: הקירות
צבועים בכתום יפה כזה גלידה, גביע או כוס: גביע
האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אחותי צעק עליך: אמא
שלח לך אימייל: חברה שלי
וסתם: מה השעה עכשיו: 12:08-השעון במחשב שלי תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב: אביב
מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? שיעורים
איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? נראה לי תיכון
את משועממת? כן רעש אחרון ששמעת? המזגן ריח האחרון: של העוגיות

עונה../images/Emo13.gif

דברים שעשית לאחורנה: ספר שקראת:"סודות נעורים"-של חני נחמיאס
סרט מושכר שראית:"מדגסקר"
...אתמול שלשום בבצפר:$ סרט בקולנוע:"ימים של אהבה" שיר ששמעת:"אשמור את ליבי"-של הגיים בויז השיר שנתקע בראש:"מוזיקה"-שיר נולד
הדיסק שקנית:ואי לא זוכרת הדיסק ששמעת:רוני
האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי האיש שהתקשר אליך:חברה שלי
תוכנית טלוויזיה שראית:"ארץ נהדרת" איש שחשבת עליו:אפחדד
האם
את דלוקה /אוהבת מישהו:לא את רוצה לגור במקום אחר:לא את חושבת להתאבד:שאני נימצאת במצבים קשים כן
את מאמינה באהבה ווירטואלית:כן את רוצה עוד פירסינג:איככ
אוהבת רכבות הרים:כןןן
בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים:אין לי משהו נגד זה להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:סיגריות-אין מצבבב גראס, חשיש:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים:בעד האם אי פעם: בגדת:לא בכית על בת:לא בכית על בן:לא שיקרת:כן
נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:לא הופעת בציבור בפיג'מה
לא..
בכית בסרט
כהה..מלא פעמים היית על במה
כנ"ל==^ חשבת שאת הולכת למות:לא נכשלת במקצוע
לא הורידו אותך כיתה
לא הקפיצו אותך כיתה
לא רצית להיות המין השני
לא היית מאוהבת:כן נשבר לך הלב:לא שברת לבבות:לא נישקת בנות:חברות שלי:$ נישקת בנים:במשחק נחשב
שכבת עם בנות:לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:מחשב
ממתק:לא אוהבת סרט מצויר:"מדגסקר"-מומלץ
למרות שזה לא כל כך מצוייר קורנפלקס:"עוגי"
מסטיק:אבטיח ג'לי:איכ תכשיט:עגיל בחדר:טלוויזיה ומחשב גלידה, גביע או כוס:גביע האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך:הכלבה שלי
ראה אותך בוכה:אמא הלכת איתו לסרט:חברה צעק עליך:לא זוכרת שלח לך אימייל:דודה שלי מאמריקה וסתם: מה השעה עכשיו:עוד מעט 13:30
תפוח או בננה
תפוח כחול או אדום
כחול סתיו או אביב:אביב מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה
לא'דעת איזה ארוחה אחרונה אכלת
בוקר תיכון או אוניברסיטה
לא זה ולא זה
את משועממת
מאודד רעש אחרון ששמעת
כשאמא שלי דפקה עם פטיש
ריח האחרון:ארוחת צהריים..

עונה../images/Emo9.gif

דברים שעשית לאחרונה: הרבה.... ספר שקראת: לא זוכרת סרט מושכר שראית: השמועה אומרת ש... סרט בקולנוע: הארי פוטר וגביע האש שיר ששמעת: one love של blue השיר שנתקע בראש: --------- הדיסק שקנית: השיר שלנו הדיסק ששמעת: השיר שלהו האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: ידיד שלי תוכנית טלוויזיה שראית: ארץ נהדרת איש שחשבת עליו: חברה שלי האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: כן את חושבת להתאבד: לא
את מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את רוצה עוד פירסינג: אין לי אפילו אחד אוהבת רכבות הרים: כן רק בלי לופים
בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד גראס, חשיש: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: למה לא? שיהיה להם בכיף האם אי פעם: בגדת: לא בכית על בת: לא בכית על בן: לא שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: אולי
נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן
שכבת עם בנות: לא
שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן
התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: שוקולד סרט מצויר: 101 כלבים וגנבים
קורנפלקס: כריות מסטיק: זום ג'לי: --- תכשיט: שרשרת בחדר: המיטה שלי גלידה, גביע או כוס: כוס האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: ידיד שלי הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אחותי (איזה חוצפנית היא כולה גדולה ממני בשנתיים
) שלח לך אימייל: חברה וסתם: מה השעה עכשיו: 14:41 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? חמין תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה את משועממת? כן רעש אחרון ששמעת? הקול המעצבן של אח שלי ריח האחרון: הבגדים שלי

עוננה.. ../images/Emo9.gif

דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת: משו באנגלית סרט מושכר שראית: לא ראיתי סרט בקולנוע: מאיפה אני זוכרת..? שיר ששמעת: את המחרוזת סיום בפסטיגל. אתמול. השיר שנתקע בראש: יש הרבה.. הדיסק שקנית: השיר שלנו הדיסק ששמעת: השיר שלנו האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: ארץ נהדרת איש שחשבת עליו: האהבה שלי
האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: כה את רוצה לגור במקום אחר: לפעמים את חושבת להתאבד: לא, חס וחלילה! את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: לא, ואין לי אוהבת רכבות הרים: לא בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד גראס, חשיש: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: בעד, מה רע בזה? האם אי פעם: בגדת: כן
בכית על בת: בגלל שהיא עשתה לי משו? אז כן בכית על בן: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן.. ביום שכולם באו ליסודי עם פיג'מה
בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות: כן חחח נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: לא נישקת בנים: לא שכבת עם בנות:לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: דנקר
ממתק: לא יודעת סרט מצויר: לא יודעת קורנפלקס: כריות [?!] מסטיק: בזוקה ג'לי: איכס=\ תכשיט: הכל בחדר: כלום גלידה, גביע או כוס: כוס האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אף אחד. הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: מזה משנה עכשיו? שלח לך אימייל: לא זוכרת וסתם: מה השעה עכשיו: 15:22 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? שירותים איזה ארוחה אחרונה אכלת? לחם זיתים.. חולה על זיתים. תיכון או אוניברסיטה? כלום את משועממת? כן רעש אחרון ששמעת? הפלייסטיישן של אחי ריח האחרון:לחם זיתים.. חולה על זיתים. =]

עונה עונה עונה

ספר שקראת: צופן דה וינצ'י סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: ארי פוטר וגביע האש שיר ששמעת: נגיחעה אחת רכה של רן השיר שנתקע בראש: אישה יפה" הדיסק שקנית: מי קונה אני צורבת הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: אימא שילי (אני לא ישנתי בבית ) האיש שהתקשר אליך: יסמינן חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: אהה מיקי שיק איש שחשבת עליו: אהובי האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: כן
את רוצה לגור במקום אחר: לא אין כמו ישראל את חושבת להתאבד:לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: לא ואין לי שום פירסינג אוהבת רכבות הרים: לא אני מתה מפחד בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: לא מה אני איטלר עישון אצל בני עשרה: לא גראס, חשיש: חס וחלילה נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא לא ועוד קצת לא מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: שכל אחד יעשה מה שהו רוצה בחיים שו האם אי פעם: בגדת: לא בכית על בת: לא בכית על בן:כן שיקרת: מי לא? נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן בטיטניק למה הוא מת היית על במה? כן שיחקתי בתפקיד ראשי בהצגה "גריז" חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא היית מאוהבת: כןןןןןן נשבר לך הלב: כן למי לא שברת לבבות: אולי נישקת בנות: לא נישקת בנים: יאפ שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן למרות שלא יתכוונו אלי התחרטת על דברים שעשית: לא , אני לא מתחרטת על שום דבר שעשיתי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: א.ה.ב.ה ממתק: שוקולד סרט מצויר: אהה ארתור קורנפלקס: כריות וניל מסטיק: אורביט טעם תות ג'לי: תכשיט: עגילים יש לי אוסף עגילים ( 30זוגות) בחדר: המיטה גלידה, גביע או כוס: גלידה האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברה שילי הלכת איתו לסרט: חברה שילי צעק עליך: אך אחד שלח לך אימייל: ינטרנט זהב וסתם: מה השעה עכשיו: 16:07 תפוח או בננה? מנגו כחול או אדום? ורוד סתיו או אביב: קיץ מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? חמין תיכון או אוניברסיטה? תיכון את משועממת? כן רעש אחרון ששמעת? בכי של בן דוד שילי ריח האחרון: נענע

חניניתה

New member
עונהההה

דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת: תנו לגדול בשקט סרט מושכר שראית: אממ אני לא ממש אוהבת לראות סרטים בקולנוע האחרון שהיתי זה צ'רלי והשוקולד סרט בקולנוע: כתבתי למעלה שיר ששמעת: amor mio של הסדרה רדיו 04 השיר שנתקע בראש: amor mio הדיסק שקנית: מירי מסיקה הדיסק ששמעת: אני חושבת שאת הדיסק הזה האיש שהתקשרת אליו: וואוו אני ממש גרועה בלזכור דברים קטנים! חחחח האיש שהתקשר אליך: לא זוכרת תוכנית טלוויזיה שראית: כנגד כל הסיכויים (בויוה) איש שחשבת עליו: אין סיכוי שאני יזכור האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: כן את רוצה לגור במקום אחר: לא את חושבת להתאבד: לאאאאאא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: לא ואין לי אוהבת רכבות הרים: כןןןן מאודדדדד בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: לא ממש אבל זה גם לא כל כך צריך להפריע.. עדייף מראש לא להקלע לזה להרוג אנשים: נגד!!!1 עישון אצל בני עשרה: נגד!!!!!! גראס, חשיש: מאוד נגדדד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: לא מפריע לי.. שיעשו מה שהם רוצים! למה מישהו צריך להתערב להם בחיים ולא לתת להם לעשות מה שהם רוצים האם אי פעם: בגדת: לא בכית על בת: בטח היה לי איזה ריב עם אחת החברות שלי..חח בכית על בן: כן שיקרת: חח בטוח.. אבל לא שקרים גדולים נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן.. שהיתי ביסודי אז היה לנו יום פיג'מות פעם בשנה וכולם היו באים עם פיג'מות.. ותמיד היתי חוזרת ברגל עם הפיג'מה בכית בסרט? ברור!! מי לא בכה בסרט היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע? חחחחח אפשר לשאול את אני לא נכשלתי במקצוע..חח טוב אני מגזימה.. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב:כן שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: לא נישקת בנים: צרפתית לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא נראה לי התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: מה?? חחח אין לי.. ממתק: שוקולד סרט מצויר: 101 כלבים דלמטים קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה ג'לי: איכס תכשיט: אני לא אוהבת ללכת עם תכשיטים בחדר: מה בחדר? גלידה, גביע או כוס: גביע האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: הכלב שלי ראה אותך בוכה: אמממממ הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: אמא.. "לכי לסדר את החדר"..חח שלח לך אימייל: אחותי וסתם: מה השעה עכשיו: 18:00 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב:אביב מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? לא יודעת.. בטח להמשיך להיות במחשב איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים תיכון או אוניברסיטה? תיכון את משועממת? אממ קצת רעש אחרון ששמעת? נביחות של הכלב שלי ריח האחרון: ריח של אוכל

עונה!!! ../images/Emo47.gif

דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת:
אוויי ספר באנגלית סרט מושכר שראית:
לא שוכרת סרט בקולנוע:
אמממ..לא זוכרת אבל יש הרבה שיר ששמעת:
שירי הפסטיגל בפסטיגל! השיר שנתקע בראש:
מחרוזת קווין מהפסטיגל של המלך סקעת הדיסק שקנית:
זה היה מזמן! הדיסק ששמעת:
יש אמ-פי ומחשב..מי צריך דיסק? האיש שהתקשרת אליו:
אמא האיש שהתקשר אליך:
אמא {נוו בגלל הפסטיגל תוכנית טלוויזיה שראית:
לא פתחתי טלויזיה כל היום! איש שחשבת עליו:
אותו איש שאני אוהבת! האם? את דלוקה /אוהבת מישהו:
כל כךך את רוצה לגור במקום אחר:
למה לא? את חושבת להתאבד:
לא את מאמינה באהבה ווירטואלית:
לא את רוצה עוד פירסינג:
אין אפילו אחד.. אוהבת רכבות הרים:
פחד מוות בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים:
תלוי להרוג אנשים:
אמממ השאלה את מי :) עישון אצל בני עשרה:
נגד! עישון בכללי זה רע גראס, חשיש:
נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:
השאלות נהיו סתומות מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים:
למה לא? האם אי פעם: בגדת:
לא! בכית על בת:
לא זכור בכית על בן:
המון שיקרת:
מי לא? נעצרת:
לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:
כן הופעת בציבור בפיג'מה?
חצי פיג'מה! בעצם גם שלמה! בכית בסרט?
לא היית על במה?
לא..=/ חשבת שאת הולכת למות:
כל פעם שאני חולה נכשלת במקצוע?
השנה במתמטיקה!! הורידו אותך כיתה?
לא הקפיצו אותך כיתה?
גם לא רצית להיות המין השני?
כןןןןן היית מאוהבת:
הייתי לא אני עדיין נשבר לך הלב:
כל הזמן אבל בקטנה שברת לבבות:
אני מקווה :) נישקת בנות:
תלוי איפה נישקת בנים:
כן שכבת עם בנות:
לא שכבת עם בנים:
לא השם שלך הופיע בעיתון:
לא התחרטת על דברים שעשית:
כן.. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:
אהבה לא? ממתק:
במבה סרט מצויר:
סדרה אפשר? יופי! ארתור קורנפלקס:
מה השאלה פה? מסטיק:
אוהבת! ג'לי:
למה לא? תכשיט:
שעון! בחדר:
?!?!?! גלידה, גביע או כוס:
גביע! האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך:
אני! ראה אותך בוכה:
אמא הלכת איתו לסרט:
חברות צעק עליך:
אמא בדרך לקחת אותי מהפסטיגל :) שלח לך אימייל:
בן דוד וסתם: מה השעה עכשיו:
20:16 תפוח או בננה?
בננה! כחול או אדום?
כחול! בעצם אדום! בעצם..גם וגם סתיו או אביב:
שנייהם! מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה?
להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת?
ארוח ערב תיכון או אוניברסיטה?
לא זה ולא זה? את משועממת?
בדר"כ רעש אחרון ששמעת?
כפיים בפסטיגל
ריח האחרון:
גשם

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

דברים שעשית לאחרונה... ספר שקראת
קיץ אחד ביחד-אני באמצע שלו אבל לא בא לי לקרא אותו הוא לא ממש מעניין אותי... סרט מושכר שראית
וואי מלא זמן לא ראיתי משהו מושכר... סרט בקולנוע
אליזבת טאון-גם דיי מזמן
שיר ששמעת
הלב של מאיה בוסקילה השיר שנתקע בראש
רגע פרטי של ריטה (שיר מהמם
) הדיסק שקנית
האחרון...או מיאל או מירי מסיקה מה שיצא אחרון אני לא זוכרצ בדיוק כי אני פשוט חורשת דיסקים
הדיסק ששמעת
שירי מימון
האיש שהתקשרת אליו
חברה שלי... האיש שהתקשר אליך
חברה שלי-אחרת
תוכנית טלוויזיה שראית
נולד לרקוד איש שחשבת עליו
עזבו...
האם... את דלוקה /אוהבת מישהו
נראה לי שכן... את רוצה לגור במקום אחר
לא... את חושבת להתאבד|?
!|
את מאמינה באהבה ווירטואלית
כן למה לא
את רוצה עוד פירסינג|?
!|
אוהבת רכבות הרים
לא ממש, אני מפחדת לעלות עליהן...
בעד/נגד... מערכת יחסים ממרחקים
אם אוהבים אז סבבה... להרוג אנשים
עישון אצל בני עשרה
גראס, חשיש
נסיעה במכונית אחרי ששתית
מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים
לא מתנגדת... האם אי פעם... בגדת
לא
בכית על בת
לא ממש
בכית על בן
גם לא ממש
שיקרת
כן
נעצרת
לא
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת
כן
להורים שלי
הופעת בציבור בפיג'מה
לא
בכית בסרט
כן
מלא פעמים
היית על במה
כן גם דיי הרבה םעמים
(ובקרוב אני אהיה שוב אני אשיר
חשבת שאת הולכת למות
לא
נכשלת במקצוע
כן
(רק עכשיו קיבלתי 50 בגאוגרפיה) הורידו אותך כיתה
לא
חס וחלילה... הקפיצו אותך כיתה
לא
רצית להיות המין השני
לא ממש...
היית מאוהבת
מאוהבת לא אבל חיבבתי מישהו... נשבר לך הלב
לא.. כי לא הייתי מאוהבת... שברת לבבות
לא חושבת... נישקת בנות
לא בפה
נישקת בנים
כן
(אבל לא צרפתית
) שכבת עם בנות
לא
שכבת עם בנים
לא
השם שלך הופיע בעיתון
אף פעם לא בדקתי אבל אני יודעת שהוא הופיע במיני עיתון של העיר (כי זה הכתבה הייתה גם עלי
התחרטת על דברים שעשית
כן
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות
מחשב, רעות
נטשה(הכלבה שלי
) ממתק
מסטיקים
אני מכורה
סרט מצויר
וואי מלא זמן לא ראיתי סרט מצוייר... קורנפלקס
שוגי וכריות וניל מסטיק
כל הטעמים שרק יש
ג'לי
לא אוהבת... תכשיט
עגילים ויש לי שרשרת צמודה עם האות R בלי 2 בדברים האלה אני לא יוצאת מהבית
בחדר
התמונות של רוני ושירי שתלויות על הארון... גלידה, גביע או כוס
כוס... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך
איש
אני וחברה שלי אם לא איש אז הכלבה שלי
ראה אותך בוכה
אבא שלי
הלכת איתו לסרט
חברות שלי... צעק עליך
לא זוכרת..
שלח לך אימייל
חברה שלי.. וסתם... מה השעה עכשיו
23:56 (עוד 4 דקות ליום ההולדת של סיון אלבז מהדיימנד'ז) תפוח או בננה
שנייהם כחול או אדום
אדום... סתיו או אביב
אביב.. מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה
לראות את הDVD של שיר נולד איזה ארוחה אחרונה אכלת
ערב
תיכון או אוניברסיטה
אף אחד בינתיים... את משועמ

LeRanch

New member
עונה ../images/Emo9.gif

דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת: עשרה כושים קטנים.. לעבודה בבצפר סרט מושכר שראית: לא השכרתי.. סרט בקולנוע: צ'יקן ליטל שיר ששמעת: A tu lado של RBD השיר שנתקע בראש: כל מיני של RBD הדיסק שקנית: קלי קלארקסון - ברייקאווי הדיסק ששמעת: של קלי האיש שהתקשרת אליו: לא זוכר.. האיש שהתקשר אליך: אמאבא תוכנית טלוויזיה שראית: נולד לרקוד איש שחשבת עליו: שירי מימון האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: כן!! את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את רוצה עוד פירסינג: לא אוהבת רכבות הרים: לא בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: רק אם הם אשמים עישון אצל בני עשרה: נגד גראס, חשיש: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: בעד האם אי פעם: בגדת: לא בכית על בת: כן בכית על בן: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה?לא חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב:כן שברת לבבות: לא נישקת בנות: כן נישקת בנים:לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אוכל?
ממתק: שוקולד.. סרט מצויר: בובספוג קורנפלקס: כריות מסטיק: הובהבובה ג'לי: לא תכשיט: אין בחדר: המיטה גלידה, גביע או כוס: כוס האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: לא יודע ראה אותך בוכה: כנ"ל הלכת איתו לסרט: אחותי צעק עליך: אבא/אמא שלח לך אימייל: דוד שלי וסתם: מה השעה עכשיו: 7:22 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב: סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? הולך לבצפר איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון את משועממת? עכשיו לא רעש אחרון ששמעת? של המכוניות בחוץ.. ריח האחרון:של התה

gal255

New member
עונה

דברים שעשית לאחרונה: שיעורים ספר שקראת: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם סרט מושכר שראית: מר וגברת סמית' סרט בקולנוע: סיפורי נרניה שיר ששמעת: Bethany Joy Lenz & Tyler Hilton - When the Stars Go Blue השיר שנתקע בראש: Bethany Joy Lenz & Tyler Hilton - When the Stars Go Blue הדיסק שקנית: הראל מויאל הדיסק ששמעת: קלי קלרקסון האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: חברה אחרת תוכנית טלוויזיה שראית: מכושפות איש שחשבת עליו: ולדימיר (מאבטח שהתיידדתי איתו בחתונה של בן דוד חח) האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: לא את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: לא אוהבת רכבות הרים: כן בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא גראס, חשיש: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: אני לא בעד ולא נגד האם אי פעם: בגדת: לא בכית על בת: לא בכית על בן: לא שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן חיחי בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע? במבחן כן ובתעודה לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא היית מאוהבת: לא נשבר לך הלב:לא שברת לבבות: לא נישקת בנות: לא נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: השם של אבא שלי התחרטת על דברים שעשית: ען דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: א-ה-ב-ה ממתק: מסטיק סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט ג'לי: יאק! תכשיט: שרשרת עם יהלום שקיבלתי מדודים שלי שגרים בחול בחדר: מיטה גלידה, גביע או כוס: כוס האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: א.. לא זוכרת הלכת איתו לסרט: 6 חברות צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: חברה וסתם: מה השעה עכשיו: 10:00 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אף אחד סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? אני עדיין לא הגעתי לאף אחד מהם את משועממת? אכן רעש אחרון ששמעת? גשם ריח האחרון: בושם שלי

pretty woman 1

New member
אנייייייי../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

ספר שקראת:לא זכור לי...
סרט מושכר שראית:בקול גדול סרט בקולנוע:שישי הפוך שיר ששמעת:שיר בהודית חיחיחיחי אני עכשיו שומעת... השיר שנתקע בראש:שיר בהודית
הדיסק שקנית: אממ לא זכור לי
הדיסק ששמעת:דיסק בהודית עכשיו שומעת
האיש שהתקשרת אליו: עדיאל אהובייייייי
האיש שהתקשר אליך: נתנאל...ידיד תוכנית טלוויזיה שראית:אהבת נעורים
איש שחשבת עליו: עדיאל מתגעגעת אליוווו
האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: את עדיאל ברור
את רוצה לגור במקום אחר:אצל עדיאל חיחיחי את חושבת להתאבד: לא עכשיו את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא
את רוצה עוד פירסינג: לא.... אוהבת רכבות הרים: מאוד בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: לא אהבה אמיתית תמיד מנצחת
להרוג אנשים:רק ערבים אבל גם לא את כולם "מוות לערבים" עישון אצל בני עשרה:לא...
גראס, חשיש: איככככס נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא...
מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף... האם אי פעם: בגדת: כן..
בכית על בת: לא
בכית על בן:עדיאל שלי
מתגעגעת אליווו שיקרת: המון פעמיים... נעצרת: לא וטוב שכך
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: לעדיאל שלי
הופעת בציבור בפיג'מה? לא
בכית בסרט? מלא פעמיים היית על במה?כן... חשבת שאת הולכת למות:כן...
נכשלת במקצוע? מלא חיחיחיח הורידו אותך כיתה?לא
הקפיצו אותך כיתה?לא
רצית להיות המין השני? כן חחח היית מאוהבת: ברוררר נשבר לך הלב:המון פעמיים
שברת לבבות: כן
נישקת בנות: לא
נישקת בנים:כן... שכבת עם בנות: לא...
שכבת עם בנים: עדיין לא השם שלך הופיע בעיתון: לא.. התחרטת על דברים שעשית: כן
דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: שוקולד לבן סרט מצויר:אחי הדב ומלך האריות קורנפלקס: עוגיי
מסטיק: בזוקה ג'לי: אמממ תכשיט: צמיד בחדר: הפוסטרים שלי גלידה, גביע או כוס:בכוס האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: עדיאל ראה אותך בוכה: עינב הלכת איתו לסרט: לירז צעק עליך: אבא שלי
שלח לך אימייל: אממ לא זוכרת וסתם: מה השעה עכשיו: 10:31 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?אדום
סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? לראות טלוויזיה
איזה ארוחה אחרונה אכלת? קארסון תיכון או אוניברסיטה? תיכון את משועממת? מידי פעם כן רעש אחרון ששמעת? הפאלפון שלי
ריח האחרון:בושם של עדיאל

Meytar 888

New member
עונה לעצמי../images/Emo3.gif

דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת: לא קוראת ספרים
סרט מושכר שראית: סיפור סינדרלה סרט בקולנוע: קינג קונג שיר ששמעת: אור..של אלון דה לוקו השיר שנתקע בראש: איש הברק..חח
הדיסק שקנית: השיר שלנו..הפסקול הדיסק ששמעת: שיר נולד האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: חברה
תוכנית טלוויזיה שראית: ראש גדול איש שחשבת עליו: מישו
האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: כן
את רוצה לגור במקום אחר: לא את חושבת להתאבד:
לא
את מאמינה באהבה ווירטואלית: כן..נראה לי את רוצה עוד פירסינג: עוד?
אין לי אפילו אחד אוהבת רכבות הרים: לא!! אמאאאא
בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: בעד
להרוג אנשים: נגד
עישון אצל בני עשרה: נגד
זה לא בריא
גראס, חשיש: נגד
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד
מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: בעד
לא נראה לי שזה צריך להפריע לאף אחד
האם אי פעם: בגדת: לא בכית על בת: כן בכית על בן: כן....ברור שיקרת: כן...מצטערת
נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן..הרבה פעמים הופעת בציבור בפיג'מה? לא..
בכית בסרט? כן
היית על במה? כן... חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע? פעם אחת?! חחח הורידו אותך כיתה? לא.. הקפיצו אותך כיתה? לא... רצית להיות המין השני? אממ..לפעמים היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: כן..לצערי שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: .... נישקת בנים: כן
שכבת עם בנות: באו לישון אצלי.. שכבת עם בנים: בני דודים השם שלך הופיע בעיתון: רק במודעה של המבוקשים
חחח ....לא התחרטת על דברים שעשית: כן..כמעט כל הזמן זה קורה דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: שוקולד
סרט מצויר: מלך האריות
קורנפלקס: לא אוכלת מסטיק: מנטה ג'לי: לא אוכלת תכשיט: טבעות בחדר: מראה גלידה, גביע או כוס: כוס האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: חברה ראה אותך בוכה: כל הכיתה שלי
הלכת איתו לסרט: ידיד צעק עליך: אבא ואמא
לא אני שברתי ת'כוס
שלח לך אימייל: בן דוד וסתם: מה השעה עכשיו: אמממ 17:05 עוד מעט זזה לחוג תפוח או בננה? לא זה ולא זה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? חוג..כבר אמרתי איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון את משועממת? נראה לך שאם אני עונה על השאלון אני לא משועממת?!?! ברור שאני משועממת..מי לא משועמם בימנו
רעש אחרון ששמעת? התעקות של אבא ואמא ריח האחרון: ריח של גשם

netapet2

New member
עוננה :) ../images/Emo127.gif

דברים שעשית לאחרונה: קניתי מתנה :) ספר שקראת: סודות נעורים 4- הסדרה :):) סרט מושכר שראית: אממ אבא בא לגן סרט בקולנוע: נרניה שיר ששמעת: שני כוכבים-מירי מסיקה השיר שנתקע בראש: שיר לשירה-מירי מסיקה:) הדיסק שקנית: השיר שלנו2 :) הדיסק ששמעת: אמממ השיר שלנו? האיש שהתקשרת אליו: אמממממממממ זה היה אתמול... שלשום... אממ קרןןןןן:) האיש שהתקשר אליך: קרן
תוכנית טלוויזיה שראית: ראש גדול-שליטהההההההההההה איש שחשבת עליו: בנדודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד (אורי החתיכון
) האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: לא :S את רוצה לגור במקום אחר: לא את חושבת להתאבד: לפעמים את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: לא אוהבת רכבות הרים: כןןןןןןןן-רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד גם אצל מבוגריםםםםםםם גראס, חשיש: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: למי אכפת שיעשו מה שבא להם
האם אי פעם: בגדת: לא בכית על בת: לא בכית על בן: אולי ואולי לא שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן
יום פיג'מות בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב:כן שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: לא נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן של בית ספר
התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אורי? חהחהחה ממתק: טוב טעם סרט מצויר: ארתור קורנפלקס: אין סתם רגיל עם סוכר מסטיק: אין ג'לי: אין איכסססססססס תכשיט: אין בחדר: מערכת :) גלידה, גביע או כוס: כוס האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא שלי<--- כי היא גרמה לזה ---> הלכת איתו לסרט: קרןןןןןןןןןן
צעק עליך: אמאאאאא שלח לך אימייל: אממ לא יודעת לא בדקתי חהחהחה וסתם: מה השעה עכשיו: 20:49 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? שום דבר את משועממת? כן רעש אחרון ששמעת? לא יודעת ריח האחרון: דם

o0o0GalusH0o0o

New member
עונההההה

דברים שעשית לאחרונה:הסתובבתי בקניון חח עכשיו חזרתי! ספר שקראת:לא קראתי סרט מושכר שראית:המספריים של אדוארט סרט בקולנוע:השמועה אומרת ש... שיר ששמעת:אור השיר שנתקע בראש:ניגע אל החלום הדיסק שקנית:לא זוכרתת זה היה מזמן הדיסק ששמעת:בקסטריט בויז האיש שהתקשרת אליו:מאמא! האיש שהתקשר אליך:חברה... תוכנית טלוויזיה שראית:אהבת נעורים איש שחשבת עליו:רן דנקר האם? את דלוקה /אוהבת מישהו:לא כרגע.. את רוצה לגור במקום אחר:ברור! את חושבת להתאבד:בחיים לאא!!!!!! את מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את רוצה עוד פירסינג:כן אוהבת רכבות הרים:תלוי בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:נגדדדדדד עישון אצל בני עשרה:נגדדדדד גראס, חשיש:נגדדדדד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד!! מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים:נגד... האם אי פעם: בגדת:לא בכית על בת:לא בכית על בן:לא שיקרת:שקר לבן נעצרת:לאא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:כןן הופעת בציבור בפיג'מה?כן חחח ברחוב בכית בסרט?כןן:( היית על במה?בטח! כל הזמן מגיל 4!! חשבת שאת הולכת למות:לאא נכשלת במקצוע?כןן הורידו אותך כיתה?חחח לאא הקפיצו אותך כיתה?לא... איזה שאלות מוזרות... רצית להיות המין השני?ממ לפעמים חושבים על הפלוסים שלהם אבל אין הרבה... היית מאוהבת:ברור! נשבר לך הלב:לא שברת לבבות:לא יודעת...חח נישקת בנות:בלחי! נישקת בנים:לא שכבת עם בנות:לאאאא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון:לא אבל תמונה שלי כן! התחרטת על דברים שעשית:בטח! דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:נינט ממתק:קינדר בואנוס או קליק.. סרט מצויר:אלדין!חח קורנפלקס:nestle מסטיק:must ג'לי:בעעעעעע שונאתת תכשיט:צמיד בחדר:מה בחדר?! גלידה, גביע או כוס:כוס האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך:חח אבא שלי! אבל לא איתי!! ראה אותך בוכה:מאיפה אני זוכרת?? הלכת איתו לסרט:חברה שלי צעק עליך:אמא שלי או המורה חח מי עוד יכול לצעוק עלי! שלח לך אימייל:אני לא מתכתבת באימייל! וסתם: מה השעה עכשיו:00:18 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב:אביב!!! מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה?לישון! יש מחר בצפר! איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים חחחח תיכון או אוניברסיטה?ממ לא יודעת רק עכשיו התחלתי תיכון... את משועממת?כןןןןןןןן כל הזמן!!!!!! רעש אחרון ששמעת?את המקלדת חחח ריח האחרון:של אורז!! אחחח נהייתי רעבה!

Sandy feehily

New member
עונה נה נה נה נה ../images/Emo3.gif

דברים שעשית לאחרונה: מממ....הייתי בשיר נולדדדדד ספר שקראת: מממ....משהו על רוחות רפאים לא זוכרת סרט מושכר שראית: לא ראיתי...... סרט בקולנוע: פששש מזמן קונסטנטיו שיר ששמעת: גליה-גיים בויז השיר שנתקע בראש: גליההההה הדיסק שקנית: ווסטלייף הדיסק ששמעת: הראל מויאל האיש שהתקשרת אליו: מישהו שהתקשר אליי לפלא רציתי לדעת מי זה חחח האיש שהתקשר אליך: נו זה ממקודם חחחחחח תוכנית טלוויזיה שראית: פספוסים?.... איש שחשבת עליו: אביחי לוי האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: כןןןןןן את רוצה לגור במקום אחר: כןןןןןן את חושבת להתאבד: לאאאאאא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לאאאאאא את רוצה עוד פירסינג: כןןןןןן אוהבת רכבות הרים: לאאאאא בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: תלוי עם מי.... להרוג אנשים: כן לא סתם חח עישון אצל בני עשרה: מה איכפת לי מה שבראש שלהם גראס, חשיש: לא לא לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא לא לא לא לא לא מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: הם אוהבים את זה בכיף שלהם האם אי פעם: בגדת: לאאאאאא בכית על בת: לאאאאא בכית על בן: כןןןןןןןן שיקרת: כן כן כן נעצרת: לאאאא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כןןןןןןן הופעת בציבור בפיג'מה? לאאאאא בכית בסרט? כןןןןן היית על במה? כןןןןןן בשיר נולד חעחעעחעחע חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע? כןןן הורידו אותך כיתה? לאאא הקפיצו אותך כיתה? לאאא רצית להיות המין השני? לאאאאא היית מאוהבת: כןןןןןןןןןן נשבר לך הלב:כןןןןןןןן
שברת לבבות: כן אופסי נישקת בנות: לאאא נישקת בנים:כןןן שכבת עם בנות: לאאא שכבת עם בנים: לאאא השם שלך הופיע בעיתון: לא לצערי חח התחרטת על דברים שעשית: ממממ...אולי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מממ.....שוקולד פרה זה עם הבסקויטים סרט מצויר: לא יודעת קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: מנגו אפרסק ג'לי: פיכס חחחח תכשיט: מממ ...לא משנה בחדר: הארון הענקקקקקק גלידה, גביע או כוס: גלידה האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: אנייי חחח ראה אותך בוכה: חברה הכי טובה שלי הלכת איתו לסרט: כל החברות שלייי צעק עליך: מממ....אבא שלי שלח לך אימייל: מממ...ידיד טוב שליייייי וסתם: מה השעה עכשיו: 7:40 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? פחזניה טעימה תיכון או אוניברסיטה? תיכון את משועממת? כןןןןן רעש אחרון ששמעת? ברקים ורעמים בלילה הסגריר חחחחח ריח האחרון: הבושם של אביחי לוי מהגיים בויז איזה ריח נעיםםם מה זהו?? חחח

עונה../images/Emo9.gif

דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת: בעלת הארמון (עבודה מהבי"ס
סרט מושכר שראית: ממ יש כמה סרט בקולנוע: ^^ שיר ששמעת: איש הברק
השיר שנתקע בראש: איש הברק
הדיסק שקנית: לא זוכרת
הדיסק ששמעת: של הפסטיגל
האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי האיש שהתקשר אליך:חברה שלי(אחרת
) תוכנית טלוויזיה שראית:סבתא שלי ראתה משהו חדשות
וריתי יחד איתה
איש שחשבת עליו:רן דנקר
האם? את דלוקה /אוהבת מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: לא (אולי כן קצת ליד איפה שרנוש
) את חושבת להתאבד: חשבתי
את מאמינה באהבה ווירטואלית:ממ כן קצת את רוצה עוד פירסינג: ממ לא אוהבת רכבות הרים: מאוווד
בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
גראס, חשיש:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים:
האם אי פעם: בגדת:
בכית על בת:כן (כשמישהי נפטרה
) בכית על בן: לא
שיקרת: כן
נעצרת: לא
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן
היית על במה?כן חשבת שאת הולכת למות:מממ כן נכשלת במקצוע? כןןןן
הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? לא אבל הקפיצו אותי גן חובה(לא הייתי בגן חובה
) רצית להיות המין השני? לא
היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב:לא שברת לבבות: מממ ליודעת
נישקת בנות: בלחי? כן נישקת בנים:בלחי? כן
שכבת עם בנות: לא
שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון:כן (בערך) התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: חומה(הושפעתי
) מאמי ממתק: מסטיק סרט מצויר: צ'יקן ליטל(זה שבעיברית
) קורנפלקס: ממ שוגי קינמונים ממ יש עוד כמה מסטיק: בעיקרון את כולם
ג'לי: ממ כלום תכשיט: עגילים בחדר: לבד גלידה, גביע או כוס:גביע האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: ממממ המורה שלי
שלח לך אימייל: לא בדקתי
וסתם: מה השעה עכשיו: 11.20 תפוח או בננה? תפוח(פחות משמין מבננה
) כחול או אדום?תלוי מתי.. סתיו או אביב: אביב
מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה?להסתכל משהו לגבי הריקוד שהמצאתי לאיש הברק
איזה ארוחה אחרונה אכלת?בוקר (לחמניה קשה עם חמאה) תיכון או אוניברסיטה?תיכון את משועממת? מממממ קצת אבל יש לי הרבה דברים לעשות
רעש אחרון ששמעת? מוזיקה השיר של שלישית מה קשור
-בפסטיגל ***מעבירה לאיש הברק*** ריח האחרון:תפוחי אדמה בתנור

למעלה