בנסיון להבין את החשיבה הנשית

babylon_a1

New member
בנסיון להבין את החשיבה הנשית

חברה שלי (חודשיים ביחד) עברה איזה אירוע משפחתי לא קל לאחרונה היא אמרה שהיא רוצה שקט ושלא יתקשרו אלה קיבלתי את זה וכיבדתי את זה (למרות שאני חושב שקשר זה בטוב וברע) מנסיונכם לרוב זה נובע מרצון להיפרד או ממצוקה ורצון לזמן של שקט

כל אדם זקוק לפעמים...

ללבד שלו! - בעיקר, בעיתות משבר, כשהוא צריך לעכל דברים. אם תדע לכבד את המרחב שלה, ללא חשש, הקשר יהיה הרמוני. אם הניתוק אורך יותר משבועיים, אז כדאי להתקשר ולשאול בעדינות "מה נשמע?" לא יזיק גם להוסיף: "התגעגעתי." אבל לא כדאי להכביד במצב כזה.

babylon_a1

New member
תודה

זה מה שחשבתי אבל אני עדין חושב שקשר זה בטוב ורע בהחלט יש מקום ללבד, אבל קשה לנחש דברים כאלה

תן לה עוד קצת זמן ותראה מה קורה.

בכל אופן, אל תדאג יותר מידי

puptitza

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo101.gif../images/Emo14.gif../images/Emo101.gif../images/Emo62.gif

אני הייתי הולכת על SMS קצר ולא לוחץ רק כדי להביע תמיכה. משהו כמו "שולח לך חיבוק של חום ואהבה" וזהו. לא להעיק אבל להראות שאתה חושב עליה. בכל יום אחד קטן כזה בלי לחץ או רמז לרצון שלך למשהו יותר ממנה כי כרגע היא לא יכולה להכיל יותר. רק תגיד לה שאתה שם בשבילה כשהיא תצטרך...

AVI0012

New member
שקט

היא רוצה להיות עים עצמה אחרי מה שעבר עליה.היא מרגיש שקשה לה נפשית אז היא רוצה שקט

למעלה