בנסיון ליצור אשליה שאני לא משוגע

בנסיון ליצור אשליה שאני לא משוגע

הצלחתי לשכנע את משפחתי המצומצמת (שכבר הגיעה לתובנה מוקדמת אודות השריטות שבמוחי, מקומן והשפעתן) להתלוות אלי על כפול גלגלים מהרגיל. בד"כ כולנו על 4 גלגלים והפעם כל אחד על שני גלגלים ובסה"כ 8. אי-לכך, נצא מבתינו ביום רביעי הקרוב ברכב לכיוון עמק החולה. נשהה באזור עד שבת כולל. בשישי שבת אנחנו עסוקים. ברצוני למלא את ימי רביעי וחמישי ברכיבה קלה מאד עד קלה ביותר הן בהיבט הטכני והן בהיבט הכושר. רמת הרכיבה צריכה להתאים לאישה שאינה רוכבת, ובנים בגילאי 12, 7. מרחק הרכיבה צריך להיות עד 15 ק"מ (עדיף פחות), כדאי שבמהלך הרכיבה נגיע למקום אטרקטיבי כדי שיהיה לילדים "כיף" ויקללו אותי פחות. עדיפות למסלול מעגלי. אם יהיה צורך שאני אחזור בגפי על כביש לנקודת ההתחלה כדי לקחת את הרכב זה אפשרי, עד 10 ק"מ כביש. אם זה יהפוך את המסלול ליותר קל, כי הרכיבה של כולם תהיה בירידה ואני אחזור בעליה (5 ק"מ כביש), גם טוב. האתרים צריכים להיות, האחד בדרך מראשל"צ לעמק החולה, דהיינו משהו כמו הגלבוע, הכינרת כביש עכו-צפת וכו'. האתר השני צריך להיות בסביבות עמק החולה, גליל עליון מזרחי, רמה"ג המערבית וכו'. שימו לב, אם הטיול בשבוע הבא לא יצור אשליה מספיק משכנעת שאני "בסדר", תצטרכו לשלוח לי ממתקים ופיצוחים למוסד בו אשהה. הושיעו

schwinnie

New member
בעמק החולה באזור ההצפה

ניתן לטייל (משמועות). לגבי הדרך, אני לא יודע מהיכן בארץ אתה מגיע. אבל הייתי ממליץ על נחל אלכסנדר או הכרמים שבאזור בנימינה- גבעת עדה.

UDYM44

New member
שדה נחמיה לאורך הירדן ובניס תחתון

יש שם טיילת נהדרת הדרכים מהודקות ונוחות .חוצמזה אם חם קופצים למי הירדן הקרירים מקום מדהים.

schwinnie

New member
הירדן ההררי

יש גם את הקטע המזרחי של מסלול הירדן ההררי מהספר של יגאל עומר. כניסה ליד מושב אלמגור. אנחנו עשינו עם נשים וילדים מצפון לדרום ללא בעייה. קטע של כ-10 ק"מ בעיקר מישורי. תוכל להשאיר רכב ולחזור די מהר.

משהו התפספס

אלמגור נמצא שני ק"מ צפונית מהכנרת. אלמגור לא יכול להיות בתחילת מסלול 10 ק"מ מצפון לדרום. המסלול (2038) שמופיע במפה שלי ומתחיל באלמגור, בן 3 ק"מ לכיוון צפון-צפון-מזרח ומסתיים בגשר (חסר שם) על הירדן בדרך בין כרכום לפארק הירדן. המסלול (2036) מתחיל סמוך לכרכום ואורכו כ 10 ק"מ לכיוון צפון עד גשר בנות יעקב. האם התכוונת אליו ? האם לא עדיף להתחיל בצפון בגובה 100 מ' מעל פני הים ולסיים בכרכום בגובה 50 מ' ? למה הכוונה קטע מזרחי ? תודה

אם הכוונה להדרים לכיוון כפר בלום

אז באיזה יובל של הירדן עדיף להמשיך ? המערבי, לנאות מרדכי ? או המזרחי, לכיוון להבות הבשן ? אם לא התכוונת שנדרים אז לאן בדיוק התכוונת ? המלץ בבקשה גם על הגדה היותר טובה. האם ניתן לרכוב כיוון אחד על גדה אחת וחזור על הגדה האחרת ? האם ניתן "לעגל" את המסלול כך שנתחיל ונסיים באותו מקום ? האם בגשר בין עמיר לכפר בלום ניתן להעביר אופניים או שהוא להולכי רגל בלבד ? עד כמה שאני זוכר, יש בו קרוסלות או מין שערים / מחסומים אחרים.

למעלה