:)
GoldenEyes Well-known member 17/2/21 #2 נכתב ע"י Andrea Farah: לחץ כדי להרחיב... בוקר טוב מה קרה לחתימה שלך ? נעלמו האתרים
Andrea Farah Member 17/2/21 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: בוקר טוב מה קרה לחתימה שלך ? נעלמו האתרים לחץ כדי להרחיב... מחקתי את אתר מזג האוויר
נכתב ע"י GoldenEyes: בוקר טוב מה קרה לחתימה שלך ? נעלמו האתרים לחץ כדי להרחיב... מחקתי את אתר מזג האוויר
GoldenEyes Well-known member 17/2/21 #4 נכתב ע"י Andrea Farah: מחקתי את אתר מזג האוויר לחץ כדי להרחיב... למה? זה היה יפה המצלמה שמשדרת ומחקת גם את אתר הציורים שלך
נכתב ע"י Andrea Farah: מחקתי את אתר מזג האוויר לחץ כדי להרחיב... למה? זה היה יפה המצלמה שמשדרת ומחקת גם את אתר הציורים שלך
A amerodeh33 New member 17/2/21 #5 אנדרוווווו מה עם האתר שלך. אני מנצרת ויש עוד 4 5 אנשים מתבססים על האתר שלך. תחזיר אותו לאלתר תודה. יש מקום אחר שאפשר לראות את הנתונים של התחנה שלך יום טוב
אנדרוווווו מה עם האתר שלך. אני מנצרת ויש עוד 4 5 אנשים מתבססים על האתר שלך. תחזיר אותו לאלתר תודה. יש מקום אחר שאפשר לראות את הנתונים של התחנה שלך יום טוב
Andrea Farah Member 17/2/21 #6 נכתב ע"י amerodeh33: אנדרוווווו מה עם האתר שלך. אני מנצרת ויש עוד 4 5 אנשים מתבססים על האתר שלך. תחזיר אותו לאלתר תודה. יש מקום אחר שאפשר לראות את הנתונים של התחנה שלך יום טוב לחץ כדי להרחיב... הפסקתי את השידורים מהתחנה לכל האתרים.....
נכתב ע"י amerodeh33: אנדרוווווו מה עם האתר שלך. אני מנצרת ויש עוד 4 5 אנשים מתבססים על האתר שלך. תחזיר אותו לאלתר תודה. יש מקום אחר שאפשר לראות את הנתונים של התחנה שלך יום טוב לחץ כדי להרחיב... הפסקתי את השידורים מהתחנה לכל האתרים.....