בנקים בניו-יורק מה הבנקים הכי גדולים/נוחים לישראלים בניו-יורק? תודה!
I iris mom of two New member 3/5/04 #2 city bank, bank of america לא יודעת בקשר לישראלים אבל יש להם כספומטים בכל פינה.
I inbalich New member 4/5/04 #4 אמרו לי שגם WASHINGTON MUTUAL בסדר גמור, ואין בעייה לפתוח שם חשבון גם את אין לך 2 תעודות מזהו, ואין תעריפים שונים שבבנקים אחרים כן גובים על פתיחת חשבון ללא social security number. שווה לבדוק
אמרו לי שגם WASHINGTON MUTUAL בסדר גמור, ואין בעייה לפתוח שם חשבון גם את אין לך 2 תעודות מזהו, ואין תעריפים שונים שבבנקים אחרים כן גובים על פתיחת חשבון ללא social security number. שווה לבדוק
F Football All The Way New member 5/5/04 #8 שווה לבדוק גם את Commerce Bank. הסניפים שלהם פתוחים בכל ימות השבוע והשרות שלהם מעולה. לא כמו של CHASE אשר נותנים שירות מחורבן כי הם הכי גדולים בעיר. בהצלחה.
שווה לבדוק גם את Commerce Bank. הסניפים שלהם פתוחים בכל ימות השבוע והשרות שלהם מעולה. לא כמו של CHASE אשר נותנים שירות מחורבן כי הם הכי גדולים בעיר. בהצלחה.
F Football All The Way New member 6/5/04 #10 מצטער אבל לי אין נסיון טוב איתם. הם איבדו לי המחאה בנקאית בעלת ערך רב. במשך שבועיים הם לא ידעו היכן הצ'ק.
מצטער אבל לי אין נסיון טוב איתם. הם איבדו לי המחאה בנקאית בעלת ערך רב. במשך שבועיים הם לא ידעו היכן הצ'ק.