בנקים-החסרת מידע/רמאות/שקר

ניקול20

New member
בנקים-החסרת מידע/רמאות/שקר

שלום,
רוצה לדעת אם יש לי מה לעשות עם מקרה שכזה:
* לקוחה בבנקאות פרטית של בנק פועלים בסביבות 20 שנה.
* התקשרו מהסניף להגיע לסדר עניינים בבנק
* הגעה לבנק-מפנים אותי למישהי בבנקאות אישית,כששאלתי מדוע- אמרו שמי שמטפלת בי בדיוק בחופש והמחליפה שלה במקרה בבנקאות אישית
* חודש לאחר מכן- שוב מתקשרים, הפעם לא שם מוכר (מכירה את כל הנפשות הפועלות בבנקאות פרטית), מגיעה שוב לסניף, שוב מופנית לבנקאות אישית, בניסיון לברר- מתחמקים מתשובות, לאחר נסייונות רבים להבין מה קורה,הצלחתי להוציא מאחת הנציגות שהועברתי לבנקאות אישית.

הבנק התעלם מכך שאני אחרי לידה ולכן אין הכנסה, מתעלם מכך שבשנה האחרונה הועברו בחשבון העו"ש סכומים הקרובים למיליון ש"ח לקניית בית. נניח שמוצדק להעביר אותי לאישית, כשהבנק משקר ומסתיר מידע שכזה, זה בסדר? לא נכון להגיד ולהסביר את האמת אם אני שואלת?מדובר במישהי ספציפית בבנקאות פרטית שרימתה והסתירה ממני הרבה מידע, הטעתה אותי כמה וכמה פעמים לגבי עמלות ועסקאות של הלוואה שאמרה לי "לסמוך עליה" ולא באמת בוצע מה שסוכם.

* נק' חשובה נוספת- בחשבון היה חיסכון עבור התינוק, בכל חודש עוברים 200 ש"ח לחיסכון. אותה העובדת בבנקאות הפרטית החליטה על דעת עצמה לבטל/לסגור את החיסכון, להעביר את הסכום לעו"ש ולבטל את המשך ההעברות החודשיות לחיסכון. כל זה- מבלי ליידע אותי. גיליתי לאחר חודשיים במעקב שהחלטתי לעשות אחרי כל אירועי הרמאות שגיליתי.

לאחר כל המקרה ושיחה קצרה נאמר לי שאין בעיה להחזיר אותי לבנקאות פרטית אם זה כל כך מפריע לי.
אני לאחר משבר אמון שכזה כמובן לא ארצה שהכספים שלי יעברו דרכם ולא ברצוני להיות לקוחה שם עוד.
יש משהו שאני יכולה לעשות בעניין? או סתם לסגור את הסיפור במכתב למנהל הסניף בשביל ההרגשה שלי?
מותר לנציגה לבטל לי תכנית חיסכון מבלי שאני אדע על כך?

תודה.

jagamon

New member
בהצלחה עם זה

ממליץ על עו"ד עו"ד ניכטברגר דורון
עזר לי בעבר עם מקרה דומה
בהצלחה!

למעלה